Hömpsäykset paikallaan

Verhoprojekti alkoi helmikuussa, jos joku vielä muistaa. Mutta heti kesäkuussa höpsäykset pääsivät ikkunaan ja juuri ennen tupaantulijaisjuhlaa. :)
Päädyin sijoittamaan matalamman oven päälle hyllyn. Kiitos vinkeistänne! Nyt ikkunoiden korkeuserolla on luonteva selitys. Pidän tästä Juvin hyllyn tunnelmasta.
Ostin ensi kerran kirjoja ihan vain ulkonäön perusteella. :)
 Kirjojen nimetkin ovat kivoja: Maailman hymy, 
Huvila meren rannalla ja Rohkea elämä.
Tänä keväänä istutettu Bourbonruusu Souvenir de Malmaison kukkii ja poimin seuraksi Maidens Blush-ruusua.
Verhot lepäävät pidikkeiden päällä ilman kiinnitystä. Äiti toi ohuen pellavan Tallinnasta. Pienempi pitää vauhtia yllä ja hatusta kiinni.

Lasiovisen rokokoo kaapin löysin viime kesänä Fiskarsin antiikkimarkkinoilta.  Seuraavaksi lisää sepustusta antiikkihumusta. Kepeitä kesäpäiviä!

Fiskarsin antiikkipäivät 7-10.7.2011
Billnäsin antiikkimarkkinat 7-10.2011

Kommentit

naana sanoi…
Mahdottoman kaunista!! <3

Mukavaa heinäkuuta! :)
Tuire sanoi…
Kiitos naana! Helteistä heinäkuuta teillekin! :)
Johanna sanoi…
voi kun on ihanan näköistä.
Enkeli fani sanoi…
Aivan ihanat verhot ja tuo hylly on kyllä piste iin päälle!
Tuire sanoi…
Johanna-Kiitos! Verhot sopi hyvin tupareiden teemaan 30-lukuun. :)

Enkeli fani-Kiitos! Huone saattaisi näyttää keskeneräiseltä ilman hyllyä tai verhoa.
Ainosofia sanoi…
Sopii kyllä tosi hyvin nuo hömpsäykset teille.

Kaunista kaunista!
Ihanat hömpsäykset! Ja niin kaunis kesäinen valo noissa kuvissa..

Sari
Satu sanoi…
Siis niin kaunista!!!! Ihanat verhot!
Tuire sanoi…
Ainosofia-Kiitos, kiitos! Tykkään verhoista varsinkin kapeassa ikkunassa.

Sari-Kiitos! Oi ihana kesä ja pohjolan valo!

Satu-Kiitos! Pellava on ihana materiaali.
Anniina sanoi…
Verhot ovat erittäin onnistuneet ja hylly ihan loistava keksintö. Sitten jäinkin vaan huokailemaan kun teillä on niiiin ihania huonekaluja :)
Tuire sanoi…
Anniina-Kiitos! Minulla kesti hiukan tottua verhoihin, mutta tykkään niistä kovasti. Ja mitähän huonekaluihanuuksia antiikkipäivillä on taas tarjolla? :)
Senni sanoi…
Ihanat verhot!!! Mun pitäs kehitellä keittiöön jotkut verhot, apuva... ;D
Tuire sanoi…
Senni-Kiitos! Mulla keittiössä salusiinit, niissä on tunnelmaa. Mun pitäisi kehittää verhot leikkihuoneeseen, apuva... ;)
Mia sanoi…
Kaunista on, ihanat nuo kirjat =)
Tuire sanoi…
Mia- Kiitos! Kirjoja voisi laittaa asetelmiin kun jaksaisi keskittyä, mutta hauskat ovat pinossakin. :)
Villa Kajava sanoi…
Siis vaudeville ;)! Upea kokonaisuus! Sulla on kyllä silmää kauneudelle ja taitoa, kuten jo aiemminkin olen todennut :).

Voi mitä ruusuja, nuuh* :)!

Ihanaa heinäkuuta!

t.Minna :)
Tuire sanoi…
Minna-Voi kiitos! Ja nuuh, nämä ruusut todella tuoksuvat suloisesti. Helteistä heinäkuuta!
Miia sanoi…
Kaunista Tuire!
En ole koskaan vielä päässyt Fiskarsin humuun...haaveissa olisi tulla. Voiko sieltä tehdä hyviä löytöjä vai ovatko huonekalut kovissa Helsingin hinnoissa? ;)
-Miia
tiina sanoi…
Kauniilta näyttää, ihanan kevyeltä. :)
Tuire sanoi…
Miia-Kiitos! Mitäköhän tuohon hintakysymykseen sanoisi? En oikeastaan tiedä muuta kuin pääkaupunkiseudun hintoja. Joka tapauksessa kaunista hyväkuntoista vanhaa saa usein uutta vastaavaa halvemmalla. Antiikkipäivien tarjonta on niin laaja, että etsivä löytää! :)

tiina-Kiitos! Kepeys ja keveys tavoitteena. :)
Maija sanoi…
Kerrassaan hurmaavan näköistä!
selma sanoi…
Kaunista on! Hyvä idea tuo kaunis hylly oven päällä ihanalla asetelmalla. Ja mitkä kukat! Mahtava vielä tuo vauhtikuva:)
Aivan ihania kuvia. Misolet löytänyt noin kauniin tapetin?

t.vuokko
Tuire sanoi…
Maija-Kiitos!

selma-Kiitos! Minustakin hylly on tuossa paikallaan. Pikkuiset ovat niin söpöjä ja välistä ärsyttäviä ainaisella rallillaan. :)

vuokko-Kiitos! Paljon kysytty tapetti on Laura Ashleyn Josette. Meillä oli sitä jo edellisessä kodissa ja se oli pakko saada taas. :)
Miia sanoi…
Niinhän se on. Itsekin sitten hoksasin että aika epämääräisen kysymyksen heitin. =) Minä ostan nykyisin antiikit pohjanmaalta, missä ne ovat usein halvempia kuin pääkaupunkiseudulla (n. puoleen hintaan). Mutta siis joo, eihän sitä ikinä tiedä mitä löytää ja se on totta että uutta ei kannata ostaa jos hintaa katsoo...arvokaan ei niissä säily kuten vanhassa.
Onnea etsintöihin, toivottavasti teet hyviä löytöjä minunkin puolesta! :)
Satu sanoi…
Oi kun täällä näyttää taas kauniilta! Verhot sopivat tilaan todella kauniisti, samoin hylly. Meillä on olkkarin verhoprojekti ollut suunnitteilla koko kevään, mutta nyt oikeastaan olen ollut tyytyväinen "verhottomuuteen" kun valoa on tulvinut sisään koko ikkunan mitalla. Tosin iltojen pimetessä täytyy kyllä vihdoin joku verhoratkaisu kehitellä :)
Tuire sanoi…
Miia-Oi voi, olet löytänyt hyvät apajat! Huonekalut vain ovat niin suuria, että kuljetus ei käy ihan vaivatta. Pääkaupunkiseutulaisuudesta saa maksaa monella tapaa. Se on tosi hyvä juttu vanhassa, että arvo säilyy, vaikka en olekaan vielä mistään luopunut. :)

Satu-Kiitos! Verhoja on kiva suunnitella, mutta joskus on vaikea päättää ja saada toimeksi niin kuin tässä meidän tapauksessa. :) Valoisia kesäpäiviä ja hyviä verhosuunnitelmia!
Lovviisa sanoi…
Nin kaunista....Sanosinko että etteeristä :)
Tuire sanoi…
Lovviisa-Kiitos! Eteerinen on kaunis sana. :)
TiaNina sanoi…
Tuota ohutta pellavaa voisin lähteä metsästämään Tallinnasta... Meillä on verhotankojen avulla kieputeltu samaan tyyliin liilat ohuet verhot ja pellava voisi olla - esim sireenin lilana - upean näköinen... Tallinnaan matkaa suunnitteilla...Kaunis kokonaisuus verhot ja hylly :)
Kaisa sanoi…
Aivan ihanat verhot <3 niistä tuli todella kauniit. Nyt on viimeisteltyä ja upeaa..Hyvä Tuire
!! Tuo Bourbon ruusu on ihanan herkän kaunis...oi oi ensikeväänä tahdon myös jotakin tuollaista silmiähivelevän kaunista ...omaa pihaamme sulostuttamaan =-D
Anonyymi sanoi…
Verhot on tosi kauniit ja muutenkin ihanat huoneet ja kalusteet. Tapettikin on tosi kaunista. Täytyypä pistää nuo antiikkimarkkinat itselle ylös, ties vaikka lähtis poikkeamaan. T. Sariliini
Tuire sanoi…
TiaNina-Kiitos! Voi sireeninlila on niin kaunis väri! En osaa sanoa, millaisia värejä Tallinnasta löytyy. Olen nähnyt kuvissa verhotangolla vastaavia verhoja ja kauniilta näyttivät. Hauskaa Tallinan reissua, siellä on aina kiva käydä!

Kaisa-Kiitos, kiitos! Teidänkin pihalle sopisi ehdottoman hyvin bourbonruusu! :)

Sariliini-Kiitos kehuista! Kannattaa mennä antiikkipäiville. On ihana nähdä niin paljon kaunista ja mielenkiintoista kerralla!
Wilhelmiina sanoi…
Todella kauniit verhot, ja upeat on sinun pidikkeet :) Katselen tuota lattiaan asti olevaa ikkunaa ja näen meidän tulavan olohuoneen ikkunat juuri noin -kaunista valoa huone tulvillaan teillä! Muutenkin olet kaikkea ihanaa keksinyt tänne, kun en ole ehtinyt aikoihin vierailla!
Anonyymi sanoi…
I-ha-nat! *huokailee*

Mistä löysit nuo pyöreät verhonpidikkeet? Sellaisia olen etsinyt.
Teija sanoi…
Kaunista, kaunista!! Tykkään tosi paljon just tuosta tapetistakin, harmi ettei vaan sovi meille. (Pitäis koko tyyli muuttaa!)

Fiskars on ihana paikka, harmi ettei nyt päästä markkinoille. Vaikka tiedä vaikka synnytys käynnistyis, kun lähtis sinne lyllertään :D

Juttua ootellessa!
Tuire sanoi…
Wilhelmiina-Kiitos! Kiva, että teillekin tulee ikkunat lattiiaan asti. Pidän niistä tosi paljon ja valoa tosiaan tulvii, vaikka edessä on terassin katos. Voi en malta odottaa nähdä kuvia uudesta kodistanne! Hyvää raksaa teille!

Anonyymi-Kiitos! Verhon pidikkeet löytyi Stockmannilta ja ne ovat Anja Pesolan mallistoa. Voit kurkata pidikkeitä tarkemmin viimeisen kuvan alta, miltä huone näytti ennen verhoja.

Teija-Kiitos! Teillä on hyvä oma tyyli. :) Fiskarssissa voi hyvinkin innostua niin, että synnytys alkaa. Ystäväni lähti kerran me & I-kutsuiltani synnyttämään. :) Hyvää loppuraskautta!