Arvonta blogisynttäreiden kunniaksi

Blogini täytti vuoden. Vuosi on kulunut siitä kun otin ensimmäiset valokuvat uutta blogiani ajatellen. Oli juuri tälläisiä hohtavia paksuja hankia ja matalalla loistavan auringon kirkkaat säteet lävistävät koko kodin.

Blogi on ollut suuri ilo. Kuinka hauskaa hörsöttää omista tärkeistä jutuista samanhenkisten kanssa.

Vuodessa on täällä on käyty 145 600 kertaa ja lukijoita on kertynyt 222. Aivan ihanaa! Kiitokset teille kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille! 
Olisi mukava kuulla keitä Kuulaassa ja kepeässä käy. Kertoisitko jotain itsestäsi. Postausideoitakin otetaan vastaan. Jätä kommentti niin olet mukana arvonnassa. 
Tänään on myös nimipäiväni ja sen kunniaksi kaikki kaimat saavat kaksi lipuketta. :) Palkintona kaunis aakkosnauha. Arvonta osallistumisaika loppuu laskiassunnuntaina 6.3.


Minulla on tänään tiedossa naisten ilta ystävän kotona. Puin Zaran valkoisen neulemekon ylleni ekaa kertaa. Oli tarkoitus laittaa teille kuva, mutta sen sijaan lopetan syömisen. :)


Iloista viikonloppua!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnea nimpparisankarille:)Pistän arvan vetämään!Blogiasi seuraa ja ideoita poimii kohta 32v.,kolmen
lapsen kotiäiti kymeestä. Leimominen,käsityöt,kirppikset ja puutarhanhoito lähellä sydäntä.Keväistä ruoka/leivonta postausta toivon:)
Terkuin,Milla
Anu sanoi…
Onnea, onnea!!
Täällä 33-vuotias kolmivuotiaan pojan äiti. Tätänykyä taas työelämässä nuorten parissa. Harrasteinani monet kotiin liittyvät puuhastelut; somistelut, käsityöt, leipominen...myös musiikki, lukeminen ja elokuvat(yhdessä mieheni kanssa) bloggailua unohtamatta :)
Tykkään blogistasi, ideoistasi, perhe-elämän läsnäolosta täällä ja kauniista atmosfääristä. Kiitos sinulle!
Anu
Terhi sanoi…
Onnea Tuire nimpparin johdosta!! Minäkin arvonnassa mukana, ehdottomasti :) Ei tarvinne kertoa itsestäni enempää, kun 'tunnetaan' jo ;) Kivaa viikonloppua!
Mari sanoi…
Tupla onnittelut! :)
Täällä tällainen suurperheen äiti seurailee blogiasi yleensä yöaikaan, rauhassa kun mökki on hiljainen ;)
Arvontaan osallistun ilman muuta! Kiva palkinto :)
Aamulla kuulin radiosta nimipäiviään viettävien nimet ja heti tulit mieleeni, siispä onnea!
Sinun blogisi oli ensimmäinen, jota aikanaan aloin seurata. Taidan olla se perinteisin tarina eli oma blogiharrastus alkoi "kotiäidiksi" tulon myötä. Muuten harrastelen ompelua, tuunailua, huutokauppoja... Sisustelua ylipäätään -kai sitä jo harrastukseksi voi kutsua! :D

Sari

Ps. Yhä sitä sähköpostiasi tänne kaipailen. :)
Lumikettu sanoi…
Täällä yhden pojan äiti, joka tykkää erityisesti käsitöistä ja lastenvaatteista. Myös sisustusideoita pistetään välillä korvan taakse. Mukana arvonnassa, kun noin hieno palkintokin!
valkea höyhen sanoi…
Sisustus- ja käsityöjutut kiinnostaa erityisesti. Edellä mainittuihin hurahtanut vähän alle 30-vuotias. Niin ja leivontavinkkejä on kiva lukea blogeista. Ilman muuta arvonnassa mukana.

Hyvää nimpäivää! :)
allidaalia sanoi…
Onnea nimpparisankari!
Magee arvonta palkinto :) Olen vakkarilukijasi. Sisustus-ja tuunausjuttuja harrastava maatiainen.
Kivaa viikonloppua!
Anonyymi sanoi…
Hei!
Ja onnea nimipäivän johdosta!
Olen kolmen pojan äiti; 19v ja kaksoispojat 12v ja itse olen jo 40 vuoden virstapylvään ohittanut.
Käyn ihastelemassa sinun kaunista kotia ja nyt kun alamme rakentamaan on tämä sinun kotisi suuri innoittaja suunnitellessani sisustusta!
Eli minä aina piipahtelen kurkkaamassa teidän perheen touhuja...jos verho heilahtaa, niin se olen minä ;D
Kaunista talven jatkoa sinulle ja suloisille pojillesi! -Simppu-
Sakari sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Wilhelmiina sanoi…
Heipsan !

Arpaonnea täällä koitttaa kotilieden rouva, naimisissa kahden lapsen äiti.
Onhan sitä tutuiksi tultukin jo :)
Sisustaminen on elämäntapa ja siksi on kiva myös lukea muilta elämänläheisiä sisustuspostauksia!
Anonyymi sanoi…
Huimat tuplaonnittelut täältä.Ja mukana arvonnassa ehdottomasti! Olen 24-vuotias rakennusalan insinööri.Harrastuksiini kuuluvat liiketalouden opiskelu ammattikorkeakoulussa, käsityöt,askartelu,sisustaminen,kaikenlainen tuunaaminen ja tällä hetkellä lisäksi tulevan,oman omakotitalon suunnittelu. Kuulaassa je kepeässä on huiman paljon kauniita ideoita,viimeisin huippu oli vaippakakku!Sellaisen tulen ehdottamasti vielä tekemään jollekin lähipiirini tulevalle äidille :)

t.ElinaM

ps. mistä tuommoisia aakkosnauhoja voi ostaa jos ei arpaonni osu kohdalle? ;)
Anonyymi sanoi…
Onnea Tuire!!!

Keskiviikkona kerroinkin sinulle, että täällä käy ihastelemassa!

Jatka samaan malliin!!!

T: Jonna
Kirsi sanoi…
Nimppari-ja synttärionnea!

Olen seurannut blogiasi viime kesästä. Aivan ihana koti sinulla. Arvonnassa mukana kahden pojan äiti, sisustus ja käsillä tekeminen harrastuksina.
Anonyymi sanoi…
Kohtapuoliin vuoden on täällä blogiasi säännöllisesti seuraillut ja ihastellut 36-vuotias 3- ja 5-vuotiaiden poikien äiti Pohjois-Pohjanmaalta.

Terveisin Päivi
Hyvää nimipäivää ja onnea blogillekin :)
Täällä 3 lapsen onnellinen (mutta väsynyt ;)) äiti joka totuttelee maalaiselämään melkovalmiissa unelmiensa talossa.
TiinaK sanoi…
Onnea nimppari sankarille. Mietinkin aamulla kun Touhu pikkukakkosessa kertoili sankarit et en "tunne" kuin yhden Tuiren :)
vaikka enhän minä sinua tunne...

Arvonnassa olen mukana. Olen kaks ja nelivuotiaiden poikien kotiäiti pohjanmaalta. Postauksia aina odottelen innolla. Olisi kiva tutustua paremmin teidän ihastuttavaan kotiin, kuvien muodossa.
Riitta sanoi…
Arvonnassa mukana tietty :)
Mukavaa tyttöjen iltaa !!!
Minä olen tälläinen 44v haaveilija, käsillätekijä,tehdastyöläinen...
sisustus lähellä sydäntä!
Ulla sanoi…
Onnea, onnea! Täällä kirjoittelee 33-vuotias 8kk ikäisen pojan äiti. Sisustus ja lapsiaiheiset jutut kiinnostavat. Käsityöblogia kirjoittelen itse.
Sarkka sanoi…
Täällä innokas 36-vuotias Ruusunpunaiset haaveet-blogin pitäjä, joka on kovasti tykästynyt valkoisesta ja maalaisromanttisesta sisustuksesta. Aloittelemassa Ruusukalliolla unelmiensa omakotitaloprojektia töiden lomassa. Mukana arvonnassa.
Anonyymi sanoi…
Paljon onnea!
Arvonnassa minäkin mukana, kiva palkinto!
Olen juuri 40 v. täyttänyt kahden pojan,(3- ja 7v), 2 uroskoiran (1+2v.)+ 1 armaan työssäkäyvä äiti ja vaimo Vantaalta. Kaikki sisustamiseen liittyvä kiinnostaa jo vähän työnkin puolesta. Mekin rakensimme omakotitalon ja huhtikuussa on vuosi asuttu uutta kotia.
Kiva aina piipahtaa kodissasi näin koneen välityksellä.
Terhi
Anonyymi sanoi…
Hyvää nimipäivää ja onnittelut blogin merkkipäivästä!
Liityn myös mukaan arvontaan :)
Olen lähes 30v. pienen tytön ja pojan kotiäiti. Blogisi on kaunis ja sitä on mukava seurata. Tietysti meillä on myös haaveena hankkia valmistalo.
Blogisi piristää arkista aherrusta :) Jatka samaan malliin...
Eveliina
Lisay sanoi…
Hyvaa nimpparipaivaa!!!
Olen neljan lapsen aiti Israelista.Mielenkiinnolla seuraan ihanaa blogiasi....
Katja sanoi…
Katja, liki nelikymppinen puolikotiäiti maaseudulta. Höpisee kaikenlaista omassa blogissa ja remontoi samalla miehen kanssa 119 vuotta vanhaa taloa. Jaloissa pyörii kolme poikaa, se ainut tytär lensi jo pesästä. Hurahtanut vanhaan ja kaikkeen siihen liittyvään.
Anonyymi sanoi…
Onnittelut!
Pienen tovin blogiasi seuraillut 25 v. naimisissa oleva, reilu 1,5v. tyttösen äiti... Sisustusjuttuja bongailen ja kaikesta sisustukseen liittyvästä kovasti kiinnostunut!!

Arpaonnea mieluusti kokeilen, aakkosnauha sattuisi niiiiin hyvin neitokaisen huoneeseen!!:)
T: Hanna S.
Senni sanoi…
Onnittelut! :)
Täällä säännöllisesti vierailee ja hyvin viihtyy!!! kohta 2vee tytön äiti, joka on kiinnostunut sisustus jutuista, kirppiksistä, vanhoista tavaroista ja tavoista!

Arvontaan osallistun, kun oot niin mukavan jutun palkinnoksi keksinyt :)
Jaana sanoi…
Hyvää nimpparia!
Ja onnea yksi-vuotiaalle!
itse olen yli nelikymppinen Äiti kolmelle omalle 7,17,ja 20v sekä Äiti kuudelle sijaislapselle 6,8,11,11,12 ja17v. kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Kotimme on vanhassa maalaistalossa, joten kirjoittelen talon narinoista ja tuvan turinoista. Tykkään sisustella mutta en koskaa kirjoita leipomisista ja ruoanlaitosta..en tykkää :)
Anonyymi sanoi…
Iloista nimipäivää! Olen reilu 3-kymppinen, säännöllisesti blogiasi seuraava 5-lapsen äiti (tytöt 11, 9 ja 3, pojat 7 ja 1) ja yhden miehen vaimo. Olemme rakentaneet unelmiemme 2-kerroksisen Kannustalon, joka on vielä kesken mutta jossa olemme asuneet kohta jo puoli vuotta. Rakennamme omin voimin putki- ja sähkötöitä lukuunottamatta. Perheen ja rakentamisen lisäksi elämäni täyttää sisustusalan opinnot. MK
Sofié sanoi…
Hyvää nimpparia ja onnea merkkipaalun johdosta! Täällä 3-kymppinen kaikkeen näpräilyyn ja kodin laittoon hurahtanut lukija.

Omaan mieleen ovat eniten kaikki tuunausjutut ja ruokareseptit.
Ciancia sanoi…
Löysin vasta tänään blogisi ja ihastuin heti. Teillä näyttää niin kauniilta. Tulen varmastikin uudestaan hakemaan inspiraatiota sisustukeen täältä ja koluamaan blogin alusta loppuun.

Olen parikymppinen kotiäiti Pohjois-Karjalasta. Rakastan kaikkea kaunista: niin lastenvaatteita, leluja ja sisustusta.
Päivi J. sanoi…
Nimpparionnittelut ja onnea myös 1-vuotiaalle kauniille blogille! Täällä kirjoittelee neljääkymppiä lähestyvä yhden pikkuneidin äiti Kanta-Hämeestä.
Anniina sanoi…
Pikkuisen alle 30 kotiäiti kera pikkutytön, miehen ja omakotitalon. Tykkään kaikesta valkoisesta ja vanhasta sekä käsillä tekemisestä. Blogissasi tykkään kauniista sisustuskuvista ja ihan tavallisista tarinoista lapsiperheen elämästä.
Arvonnassa mukana tottakai!
_Ienny sanoi…
Olen melkein täysi-ikäinen opiskelija naikkonen, ja haaveilen omasta perheestä ja talosta maalla. Tän hetkisen elämäntilanteeni takia voin vain elää päivä kerrallaan ja unelmoida :) Pidän ihanasta blogistasi kokonaisuudessaan :)

Arvonnassa mukana myös!
*riikka* sanoi…
Tuplaonnittelut myös täältä!! Ja mukana arvonnassa ehdottomasti!
Kolmen eloisan lapsen äiti, joka haaveilee uuden kodin sisustamisesta, mutta aikaa ei tahdo oikein riittää mihinkään..Siksi täällä onkin ihana käydä katsomassa ideoita, joita toivottavasti ehdin joskus toteuttaa itsekin..
Sukka-Mari sanoi…
Olen käynyt täällä kurkkailemassa sisustusvinkkejä. Etsin ideoita verhoihin. Kiva blogi ja kauniita kuvia :)
Krista sanoi…
Täällä osallistuu 30+++++ kolmen lapsen äiti Hämeestä. Vuorotyö hidastaa joskus rakasta sisustusharrastusta, mutta kummasti valkoinen lisääntyy kotiimme aina vapailla. Kotona jaloissa ilostuttaa myös kaksi mopsia ja yksi kissa sekä rakas mieheni :)
Saila sanoi…
Täällä Kainuussa kaunista blogiasi seurailee alle 30vee käsitöistä ja sisustamisesta innostunut kahden lapsen osa-aikayh-äiskä ja opettaja. Tykkään lukea sisustusjutuista ja käsitöistä ja vaatetuksistasi, kuumeisesti odotan lisää postauksia uudesta kodistanne, miltähän kellarikerroksenne mahtaa näyttää?
Oikein mukavaa nimpparipäivää ja leppoisaa viikonloppua! Ja mielelläni olen mukana arvonassa :)
naana sanoi…
Naana täälä lueskelee kaunista blogiasi. <3 Täytän kesäkuussa 30v. ja olen onnellinen kahden pojan (06 &08) äiti sekä yhden miehen vaimo. Oma talo valmistui toukokuussa 2010. Rakastan maalaisromantiikkaa, sekoittaen uutta ja vanhaa. Valkoista rakastan!

Ihanaa viikonloppua perheelesi ja onnea blogillesi! :)
Kati sanoi…
onnittelut! täällä 32v kotiäiti Oulun seudulta.kotona mies ja kolme muksua:) lastenvaatteet, sisustaminen ja kirppikset kiinnostaa:) ja tietenkin kaikki ihanat blogit joita illat luen ja ihailen!
marikan sanoi…
Onnittelut, hurja määrä kävijöitä vuodessa. Mä taidan lopettaa oman blogin pitämisen, kun siellä ei käy juuri kukaan...noh, oisko syynä laiskanpuoleinen päivitys ;)
Mut joo, mä oon kahden lapsukaisen kotiäiti, tuorein tulokas on 4kk vanha. Elämä pyörii siis aika tarkaan lapsukaisten kanssa ahertaessa tällähetkellä...kovasti tekisi mieli tehdä kaikkia mielessä pyöriviä käsityöjuttuja, mut eipä siitä oikein tule tällähetkellä mitään, kun päivisin ei kerkee ja iltaisin ei enää jaksa...
Arvonnassa mukana, hauska palkinto!
Anonyymi sanoi…
Arvonnassa mukana myös. Ihastelen ideoitasi ja kotinne kauneutta ja nimenomaan on kiva kuulla hörhötystä sinulle tärkeistä jutuista. :). Olen kahden pikkutytön äiti ja minullekin tärkeitä nämä edellä useasti mainitut - sisustus, käsityöt, leivonta&ruuanlaitto, puutarha - sen minkä remontin, lasten ja eläinlauman keskeltä ehdin.
-Tiitu
kassu sanoi…
Onnea, onnea! Muutaman kuukauden blogiasi seurannut 2- ja 4-v poikien kotiäiti Itä-Suomesta. Oma talo suunnitteilla, joten etenkin sisustusjutut kiinnostaa.
Satu sanoi…
Onnittelut blogisynttäreistä ja nimppareista! Itä-Uudeltamaalta täällä kirjoitellaan, blogiasi olen seurannut varmaan aikalailla alusta saakka. Perheessäni on mies ja kaksi poikaa, 1-vuotias ja kohta 10-vuotias, sekä koiria. Elokuussa palaan hoitovapaalta töiden pariin, siihen asti nautiskelen täysin siemauksin kotonaolosta sisustellen, leipoen ja puutarhaa rakentaen :)
Noora sanoi…
onneksi olkoon molempien johdosta! :) olen uusi, mutta ehtinyt jo lukemaan blogiasi miltei kokonaaan :)parikymppinen satakuntalainen lukijasi ;)kaikki sisustamiseen ja somistamiseen kiinnostaa.
Tuire sanoi…
Tuhannet kiitokset onnitteluista ja kommenteista! Niin ihana lukea teistä ja kuulla elämäntilanteistanne! Olipas kiva nimppari! Kommenttien lisäksi sain köyhiä ritareita äidillä ja shampanjaa ystävällä. :) Aakkosnauha löytyi Cobellosta.
Päivi sanoi…
Hei!!
arpaonnea kokeilee 5 lapsen äiti. talonrakennuskesken. kiinnostava blogi sinulla, tykkään sisustus, lapset, kirppis ja tuunaukset...
bellagio sanoi…
Onnea! Toivottaa keski-ikäinen, kahden aikuisen pojan äiti, sisustamisesta pitävä, kirpputorien kiertäjä. Huono-onninen, mutta mukana arvonnassa kuitenkin...
Anonyymi sanoi…
Hei!
Arvonnassa olen minakin mukana!
Olen reilu 40-kymppinen 3:n lapsen aiti Israelista.Olen asunut taalla jo 20 vuotta.Tykkaan seurata Suomesta blogeja ja sinun blogisi on minun yksi lemppareista.Kaikkea hyvaa sulle!T:Neta
Suvimarja sanoi…
Onnea yksivuotiaalle blogille!

Olen 28-vuotias, naimisissa ja 2-vuotiaan tytön äiti.
Asutaan keskeneräistä omakotitaloa, jota kovasti yritän sisustellakin.

Blogissasi on ihana käydä inspiroitumassa ja ihailemassa teidän kaunista kotia! Tykkään toki muistakin postausaiheistasi!

mukavaa viikonloppua!
Teija sanoi…
Onnea ja onnea!! Niin kaunis ja positiivinen blogi sulla, täällä on kiva käydä kylässä.

Eli Teija Turun läheltä, kohta 32-v, mies ja poika, kesävauva tuloillaan. Ok-talo, 2 pientä koiraa. Sisustaminen, matkustelu, käsityöt.
maano sanoi…
kokeilen onneani :)
Vekarus sanoi…
Onnea huimista luvuista! Ja kiitos kauniista blogista!

Kahden lapsen työssäkäyvä äiti olen ja hieman enemmän saakin sitten tietää blogista :-) eli mukana ollaan.

Iloista viikonloppua!
FanniAuroora sanoi…
Onnittelut synttäreistä ja nimppareista =)

Tämän nimimerkin takaa löytyy kohta 4-kympin rajapyykin saavuttanut kahden (lapsen)nuoren äiskä. Sisustaminen on lähellä sydäntä. Ihastelen kauniita kuviasi!

Mukaan arvontaan.
Päivi sanoi…
Nimpparionnea! :)
Täällä kurkkii Päivi, kolmen lapsosen äitee, yhden miehen vaimo ja satavuotiaan kaupunkitalon "frouva". ;)

Tykkään itse lukea kaikennäköistä, ihan elävästä elämästä. Sisustusjutut kiehtoo eniten, samoin tuunaus ja kirppijutut. :)

Mukavaa viikonloppua!

-Päivi-
Piia sanoi…
Kuukauden ajan blogiasi on kurkkinut pian 1,5-vuotiaan tyttösen äiti, joka on ollut vuodenvaihteesta työelämässä, rakastaa askartelua, sisustamista, ruoanlaittoa ja leipomista, suunnittelee puutarhaa pari vuotta vanhan talonsa pihaan ja yrittää nauttia arjen pienistä iloista.
Juuri sinun blogiasi luen kauniiden sisustuskuvien ja puutarhavinkkien toivossa. =o)

Piia
Katja sanoi…
Moi, neljän lapsen opiskeleva äiti, joka haaveilee omasta ja omalta tuntuvasta talosta (paritalo tällä erää alla) ja sen sisustamisesta ja puutarhan puunaamisesta. Käsityöt on entinen ammatti ja nykyään rakas harrastus, jolle on ihan liian vähän aikaa. Ehkä vuonna 2012 kesästä eteenpäin?

Sinun blogisi on kaunis kokonaisuus, jota on mukava lueskella.

- Katja -
Anonyymi sanoi…
Hei ja kiitos kauniista blogistasi! Olen pitkään seurannut sitä kotiäitinä ollessani -lasten päiväunien aikaan kuppi kahvia ja blogisi lukeminen on ollut päivän kohokohtia. Olen itsekin kahden pienen pojan äiti.
Elina Kangasalta
Mia sanoi…
Myöhästyneet onnittelut!
Olen seuraillut blogiasi muutaman kuukauden ajan (suunnilleen siitä asti kun aloin kirjoittaa omaani), kauniit kuvat ilahduttaa aina =)
Olen 30+ viiden lapsen äiti, toistaiseksi hoitovapaalla. Tykkään sisustella, lukea ja harrastaa liikuntaa. Perusarki on mun mielestä ihan parasta =)
Salla sanoi…
Onnea vuoden bloggailusaavutuksestasi, on kyllä kannattanut! Niin ihanan iloisen viihdyttävä blogi sinulla on! Olen pienen pojan äiti, joka harrastaa ompelua, lukemista, sisustamista ja mietiskelyä. Mukana arvonnassa :)
Anonyymi sanoi…
Olen kolmen pojan kotiäiti. Ikää on reilut kolmekymmentä. Tykkään kaikesta kotiin liittyvästä; leipominen, sisustaminen, siivous,valokuvaus, ompelu... Blogisi on kaunis!
Johanna
Anne sanoi…
Heippa! Seurailen blogiasi säännöllisesti, tykkään sun tyylistä paljon. Itse olen 32-vuotias kahden lapsen äiti ja ihanan miehen vaimo Keski-Uudeltamaalta. Omakotitalo haaveissa... :) Hyvää jatkoa sulle!

T. Anne H.
Anonyymi sanoi…
Hei! Osallistun arvontaan. Olen 29-v. kahden lapsen äiti pirkanmaalta.

-sue
Onnea ihanalle blogillesi!
Anonyymi sanoi…
Tässä varmaan lukijoittesi nestori: olen 53-vuotias, parikymppisten äiti. Luen blogeja, koska on hauska katsoa, miten nykyiset kolme-,nelikymppiset elävät.
Villa Kajava sanoi…
Ihanat nimpparit sulla ollut :)!

Arvontaan mä myös osallistun! Juuri 38v. täytin, neljän lapsen kotiäiti, hoitovapaalla vielä jonkin aikaa. Kotimme on rivarissa, toivottavasti viimeistään parin vuoden kuluttua omakotitalossa.

Jatkahan samaan malliin!!

HYvää uutta viikkoa Tuirelle ja pojille!

t.Minna :)
Syysunelma sanoi…
Minä olen 4 lapsen kotiäiti, joka juuri aloitteli myös oman bloginsa. Mukavaa löytää tällaisia ihania blogeja:)
Heli sanoi…
Seuraan kaunista blogiasi mielenkiinnolla, sisustusjutut ovat kivoja:)

Olen kahden tytön työssäkäyvä äiti pohjois-Suomesta, joka näpertelee erilaisia juttuja ja vähän sisustaakin:)
Ansu sanoi…
Heips! Kiva tää sun blogi... Aina vaan ihmettelen, että millä ajatlla kaiken tuon teet ;)

Osallistun myös kilpailuun...

Meillähän on 3 ja 2 vuotiaat tyttöset, jotka teidän pojat tuntevatkin ;)

Ja miehenikin kanssa olet kuulemma ollut päiväkahvilla ;)


Ansu
Wanhat Päivät sanoi…
Sulla on tosi ihana blogi ja kaunis koti. Olen eksynyt tänne hiljattain jonkun toisen blogin kautta. Minusta on hauskinta lukea blogeista yleensä sisustus- ja käsityöjuttuja.

Itse olen ihan noviisi näissä hommissa. Aloitin blogin pitämisen tammikuussa. Minulla on kaksi lasta, 5- ja 1-vuotiaat. Näyttää siltä, että itse kirjoittelen eniten lapsistani vaikka alunperin ajattelin pitää painopistettä sisustuksessa. Saa nähdä, mihin suuntaan blogi kehittyy ajan myötä.

Olen mukana arvonnassa ja hyvää kevään jatkoa sinulle.

Terveisin

Wanhojen Päivien Heidi
Miia sanoi…
Osallistun myöskin arvontaan :) Ja myöhästyneet nimpparionnittelut! Seinäjoelta sua seurailee 26-vuotias tyttönen. Harrastuksia on koirien kanssa touhailu ja lenkkeily sekä bloggailu :) Sisustus ja matkailu kiinnostaa ja tällä hetkellä remppaillaan meidän rintamamiestaloa.
J sanoi…
Täällä kirjoittelee kahden lapsen äiti, omakotitaloa rakennettiin vuosi ja nyt ollaan asuttu tässä kohta jo kaks vuotta, nopeesti menee tää aika :) Kesää odotellaan kovasti että päästäis tuon pihan kimppuun. Tekemistä riittää!

Minuakin kiinnostaa että saako noita aakkosnauhoja ostaa jostain, jos arpaonni ei osu kohdalle. Ois ihana lastenhuoneeseen!
J sanoi…
Olitkin jo laittanut vastauksen että Cobellosta löytyy :)
Anonyymi sanoi…
Onnea nimpparisankarille ja 1-vuotiaalle blogillesi!

Lapista olen kotoisin ja rakkaita lapsiani päivät hoitelen <3

Blogia pidän osoitteessa lumivalkeaa.blogspot.com

-HoO-
Tuire sanoi…
Kiitos ihanista kommenteista! Tosiaan kiva kuulla teistä! Aakkosnauha on siis Cobellosta, mutta kannattaa tarkistaa, että kaikki aakkoset ovat tallella.

Ansu-Me kahviteltiin. : ) Poikakin on iloinen kun sai lohikäärmeistä pitävän tytön seuraksi.
Anu sanoi…
Moikka!

Eksyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja jäin heti lukijaksi...tunnelma luonasi on niin mukava! Ja pojat kuvissa aivan hurmaavat!

Itse olen 40 v artesaani-opiskelija, 14 ja 15 vuotiaitten poikien äiti ja ihanan miehen onnellinen vaimo Turusta, joka on omien ja muitten blogien kautta hurahtanut täysin tähän antoisaan maailmaan!

-A-
Maija sanoi…
Arvontaan osallistuu 32-vuotias 3.tytön äiti harrastuksenaan sisustus, käsillä tekeminen, puutarha,kaikki kaunis ja lukeminen, en tiedä mikä minusta tulee "isona":)
White Country Outi, uskollinen lukijasi täällä, hei. Blogisi on nimensä mukaisesti kuulas ja kepeä, kiitos siitä!
Anonyymi sanoi…
Muutaman kuukauden olen blogiasi seurannut, kun on jälleen kotiäitinä enemmän aikaa sellaiseenkin ihanuuteen. Asun pääkaupunkiseudulla vielä keskeneräisessä talossa ja lapset 6 v, 5 v ja 6 kk. Ihania ideoita ja päivän piristystä saan blogistasi. Kiitos, että jaksat päivitellä. Pihaprojekti on meilläkin tulossa ja suunnitelmiasi jo mielenkiinnolla katselinkin. Terveisin Tanja
Anonyymi sanoi…
Heips vaan, vanha täti täällä käy ihastelemassa satunnaisesti. Ompelu- ja askartelupuuhailija itsekin, kiinnostunut kaikenlaisesta kauniista, vanhoista huonekaluista ja muista tavaroista. Ruusutapetilta olen varmaankin tänne alunperin eksynyt.

Mukavaa jatkoa 1-vuotiaalle blogillesi.

Kirsikka f.P.
Anonyymi sanoi…
Hei!
Kolmen pienen pojan 36v äiti käy välillä ihastelemassa blogiasi. Osallistun ehdottomasti arvontaan!

-K
Anonyymi sanoi…
Osallistun mielelläni arvontaan!

Katselen blogistasi kauniita kuvia ja ihailen, mitä hienouksia olet saanut aikaan. Olet tosi taitava :)

Olen kahden kouluikäisen pojan äiti Helsingistä.

Ihanaa kevään odotusta toivotellen Kristiina
Tanja sanoi…
Kahden lapsen kotiäiti ja ehottomasti vakkarilukija! :) Paljon on saatu ideoita ja vahvistuksia omiin visioihin täältä teiltä, ja kohta alotellaan raksaprojekti ihan tosissaan!

Kiitos ja jatka samaan malliin! :)
Cride sanoi…
Pitihän tätä arpaonnea myös itsekin kokeilla :) elikkäs 1- ja 2- v vuotiaiden lasten hoitovapaalla oleva kotiäiti kanssa täällä seurailee ihanaa blogiasi. Kiva kun tulit myös oman uuden blogini lukiaksi. Pitänee varmaan vähän aktivoitua sen suhteen. Niin ja kiitos Tukholma vinkeistä. Käytiin lasten kanssa viime viikonloppuna katsastamassa kivoja kauppoja karttasi opastamana :)
sikuriina sanoi…
Täällä kahden pienen lapsen äiti keskisestä Suomesta, joka koittaa lasten päiväuniaikaan seurailla blogin kuulumisia :) Tämä blogisi on minulle uusi tuttavuus, mutta olen jo saanut kivoja sisustusideoita kevääseen! Kiitos :)
Anonyymi sanoi…
kahden tytön äiti pohjoissuomesta seurailee mukana tunnelmissa :)

-milka
Ana Paula sanoi…
Hei!
Onnea nimipäivän kunniaksi vaikka myöhässä :) ja vuosiko on jo mennyt?! Onnea!!

Olen 32v kahden pojan äiti ja olen seuraanut bloggiasi lähes päivittäin sitä lähtien kun kerroit vuosi sitten tästä ihanasta sivustasi ja uuteliaisuuden takia kävin täällä katsomassa ja olen huomannut, että olen ihan koukussa blogiisi.
Ihailen kuinka kauniita asioita luot ja kuinka taitava olet.
Aurinkoista viikoa sinulle ja pojillesi!
T. Ana :)
Yöttö sanoi…
Onnea!
Täällä on 3- ja 4-vuotiaiden poikaviikarien äiti, joka haaveilee käsityöyrittämisestä. Seurailen tiiviisti Kuulasta ja kepeää ja inspiroidun kerta kerran jälkeen.
Yöttö sanoi…
Niin ja itse asia unohtui... Mukaan arvontaan :)
Mari sanoi…
29v vantaalaistunut satakuntalainen löytyy täältä.
Olen naimisissa, mutta lapsia ei ainakaan toistaiseksi ole.
Meillä on hyvin samanlainen sisustustyyli.
Osallistun arvontaan.
Tuire sanoi…
Ihanan paljon osallistujia! Todella hauska kuulla teistä!
Terkut Ana teidän pojille myös! :)
Saga sanoi…
Onnea, onnea! Ensimmäistä kerta eksyin sivullesi ja tahtoisin osallistua arvontaasi.
Nanna sanoi…
täällä 3- ja 4-vuotiaiden lapsosten äiti seurailee blogiasi säännöllisesti. Liikuntaan koukuttunut ja töiden lomassa sitä opiskelenkin :)

ihanaa kevättä! <3
Kati sanoi…
Moikka!
Ja minähän olen 35 vee, naimisissa ja neljän tyttösen äiti Pirkanmaalta. Lapset 18 v, 12 v ja kaksoset 6 v. Lisäksi perheessä pari koiraa ja kissa. Opiskelen sairaanhoitajaksi, käyn työssä ja remppaamme vanhaa taloa.
Hanna sanoi…
Moikka, viime hetken osallistuja ehtiiköhän vielä, täällä siis kolmen tytön äiti tytöt iältään 10,8 ja 3 vuotiaat omaa blogia olen kirjoitellut nyt hiukan yli vuoden tervetuloa kylään tyttötrion taloon.