Positano, olinko todella täällä?


Kun katson lomakuviamme Positanosta ajattelen: Olinko oikeasti täällä? 
Maisemat ovat todella jyrkkiä ja huikaisevan kauniita.


Saavuimme Positanoon mereltä Caprin saarelta. Saimme nähdä kauneimmat maisemat heti.


Meidän hotelli sijaitsee aivan rannassa, joten olimme heti perillä.


Huoneessa  oli viehättävä parveke, josta katsella pikkukaupungin kuhinaa. Olin jo väsynyt Caprin kiertämisestä, että tuntui hyvältä hengähtää ilta hotellilla.


Tässä on hotellimme katedraalin aukiolta kuvattuna ja meidän parveke.


Odd Mollyn mekko on vilpoisa ja uudet espdrillokset mukavat jalassa.


Hotellin suussasulava tryffeli gnocchi.
Uima-altaalta oli upeimmat maisemat.
Ylläni uusi mekko merkiltään Positano.Kadut olivat kapeita ja täynnä ihmisiä. Tai ehkä pitäisi sanoa kujat, autolla tänne ei pääse ollenkaan. Parkkihallit löytyvät kaupungin ulkopuolelta. Olimme iloisia, että pääsimme matkaa kesäkuussa, heinä- ja elokuu ovat kuulemma vielä ruuhkaisempia. 


Ostin suoloisen laukun, johon Positano on kuvattu. Myös meidän hotelli näkyy siinä. Mekko on viime kesän H&M.


Tämä matka oli siitä jännä, että tutustuimme moniin uusiin ihmisiin. Lennolla oli mukava suomalainen pariskunta ja kuvassa olemme lounaalla amerikkalaisen pariskunnan kanssa, joihin tutustuimme Caprilla. Nyt meidät on kutsuttu kylään Kansasiin!


Ruoka ja varsinkin mozzarella ja sen kaikki variaatiot ovat hyvä syy lähteä Italiaan.
Onpa ihanaa, että Suomen kesäkin on ollut pitkästä aikaa aurinkoinen. Juhannusta lukuunottamatta tietenkin. Toivottavasti kesä ja lämpö jatkuu pitkälle syksyyn!TallennaTallenna

Kommentit

Unknown sanoi…
Hei! Nyt on pakko kysyä, että mikä matkanjärjestäjä vie tuonne Positanoon? Vai onko se omatoimimatka? Mikä onkaan tuon hotellin nimi ja mikä huoneen numero, koska just tuohon hotelliin haluaisin, tuolla parvekkeella. Nyt iski matkakuume ja just olin jo Mallorcalla.
T. Airi
Sari Riekkola sanoi…
Upean näköinen paikka! Ja ihania kuvia, ihanaa, että kesä jatkuu vielä!
Suloista sunnuntaita <3
Tuire sanoi…
Airi- Olimme omatoimimatkalla. Minusta matkan suunnittelu on melkeinpä puolet koko hauskuudesta. :) Hotellin sivuille laitoin linkin tuon uima-allaskuvan viereen. Hotellin nimi on siis Covo dei Saraseni ja huoneemme oli 14. Mies muisti sen vielä pohdinnan jälkeen, koska hän opetteli sanomaan sen italiaksi. :) Lensimme Lufthansalla Frankfurtin kautta Napoliin, se sujui ihan hyvin. Finnair lentää suoria lentoja kerran viikossa. Matkakuume taitaa olla kroonista, ainakin mulle. Mallorca on käymättä. :) Hauskoja matkasuunnitteluhetkiä!

Sari- Kiitos! Ihanaa miten erilaisia paikkoja maailmasta löytyykään. Toivotana suloista Suomen suvea ja lämpöistä sunnuntaita! <3