Uusimmat saunatuotteet Uunisaaressa


Siitä on jo pari viikkoa kun osallistuin mitä ihanimpaan saunailtaan Uunisaaressa. Tilaisuudessa lanseerattiin suomalaisia saunatuotteita. 


Saunominen on aina yhtä ihanaa, oli ulkona paukkuvat pakkaset tai kesäaurinko. Harmi, että meidän ulkosauna on niin kamalassa kunnossa, ettei sinne oikein viitsi edes mennä. 


Kaikki nämä tuoteihanuudet saivat minut haaveilemaan uudesta saunasta.


Minulle saunomisesta on tullut yhteistä ajanvietettä ystävien kanssa. Ei tarvitse aina mennä syömään tai juomaan ulos, vaan me olemme menneet ulos saunomaan. Olen viettänyt tosi mukavia iltoja ystävien kanssa Helsingin Löylyssä ja Allas Sea Poolissa ja Uunisaareen palaan ehdottomasti myös.Uunisaaren ravintolat ovat viehättäviä ja ruoka oli todella hyvää. Parasta oli silti maisemat!


Saimme maistaa upouutta suomalaista saunalageria. Kurkkaa tästä lisää. Tyylikkäitä koivuntuohikuvioisia pulloja tarjoilee kyllä mielellään saunavieraillekin.
Moderniin saunaan löytyy raikkaat tuotteet Kolo-saunalta. Tästä.Osmian laadukkaat tuotteet todellakin tuoksuivat luonnollisilta, niissä ei ollut mitään pistävää. Lue lisää tästä.Tiina Vainio piti meille pienen saunajoogahetken. Siitä tuli nopeasti hyvä olo. Hän vetää saunajoogaa Allas Sea Poolilla, jos tahdot kokeilla.


Melkein aina kun saunotaan yhdessä tulee jaettua kauneusvinkkejä ystävien kesken. 


Niin tälläkin kertaa. Kokeilin turvenaamiota.


Lumenen hemmottelutuotteet löytyvät täältä.


Uunisaari on aivan ainutlaatuinen keidas Helsingissä. Talvella pääsee siltaa pitkin, mutta pian alkaa lauttaliikenne saarelle. 


Tulevaksi kesäksi on lauttaliput rukattu nyt todella edulliseksi, että kannattaa lähteä isommallakin porukalla. Tuossa jään alla lymyilee ihana hiekkaranta kesävieraita varten.


Familonin vohvelikylpytakki on kevyt ja pehmeä. Löydät täältä.


Meillä oli oikein hauskaa, vaikkei oikeastaan toisiamme tunnettukaan.

Hauskoja saunailtoja kaikille!

Kommentit

Saila sanoi…
Uunisaari on tosiaan huippuihana paikka, Helsinkiä parhaimmillaan ♥
Näyttää todella kivalta tapaamiselta!
Tuire sanoi…
Saila- Uunisaari on tosiaan Helsinkiä parhaimmillaan! Tapaaminen oli oikein kiva. Olisi ollut niin kiva tavata sinuakin! <3