Sinistä joulua


Meidän joulu tulee olemaan tänä vuonna sininen itsenäisen 
Suomen 100 vuoden kunniaksi.


Tallinnasta löysin kauniita valkeita joutsenia kuusta koristamaan. 


Verannan pöydälle laitettiin sinivalkoinen joulukuusi itsenäisyyspäiväksi. Varsinainen joulukuusi haetaan sisälle vasta kun joulu on jo ovella.


Viikonloppuna järjestimme itsenäisyyspäivän illallisen lapsille ja isovanhemmille. Leivoin porkkanapiirakkaa ja koristelin sen mustikoilla. Lisäksi söimme lohta, perunaa ja parsakaalijuustopalleroita.


Sininen pitsimekko on löytö Citymarketista. Olen aina tykännyt pitsistä. En voi olla hämmästelemättä miten ihanan paksua ja pehmeää pitsiä saa nyt superhalvalla. Ennen kohtuuhintaiset pitsit olivat litteää ja koppuraista muovia.


Alle kaksi viikkoa jouluaattoon!
Onneksi olen hankkinut melkein kaikki lahjat, 
mutta vielä muutama puuttuu.


Hauskoja joulukuun päiviä!

Kommentit

Sari Riekkola sanoi…
Kaunis kuusi ja kiva idea koristella se sinivalkoisin värein. Tuohon porkkana kakkuun sopivat kyllä nuo mustikat aivan mahtavasti!
Mekkosi on upea, niinkuin sinäkin <3

Mukavia joulunalus päiviä sinulle!
Tuire sanoi…
Sari- Kiitos! Ajattelin myös paketoida sinivalkoiset lahjat tänä vuonna. Porkkanakakkun makuun mustikat sopivat myös todella hyvin. Taidanpa jatkossa laittaa aina mustikat päälle. :) Iloista loppuviikkoa!
Katja sanoi…
Herkullisen näköinen porkkanakakku. Meillä on kuusi ollut jo parikymmentä vuotta sinivalkoinen ripauksella hopeaa, minun silmiini kauneimmat värit kuusessa ja tänä vuonna sopivat erityisen hyvin Suomi100 teemaan.
Tuire sanoi…
Katja- Kiitos! Ai miten hauska kuulla! Ne ovat kyllä kauniit värit. Oikein odotan miltä suuri joulukuusemme tulee näyttämään. Valoisia päiviä!
Marjaana sanoi…
Voi miten kauniita joulukoristeita <3

Tervetuloa uuteen Wellness blogiini marjaanablog.blogspot.fi jos hyvänolon valinnat kiinnostavat :)


Ihanaa Joulua ja Uutta Vuotta <3
Tuire sanoi…
Marjaana- Kiitos! Tulenpa vierailulle blogiisi. :) Hyvää joulua ja uutta vuotta!