KihlajaisetMeidän uusi vuosi alkoi todella romanttisesti, 
kun mieheni kosi minua Dubaissa galaillallisella.


Lensimme aaton aattona Georgian vuoristomaisemien yli Dubaihin.


 Keskitalvella Dubaissa on usein ilta- ja aamusumua, joka saa pilvenpiirtäjämaisemat jännittävän näköisiksi. Lentokoneen ikkunasta näimme tekosaaren The Palm, jossa meidän hotelli sijaitsi.

Huoneemme oli aivan satumaisen ihana.
Parveekkeelta seurasimme kuinka juhlavalmistelut etenivät.Koko hotelli oli kuin tuhannen ja yhden yön tarusta.


Jumeirah Zabeel SarayUuden vuoden gaala alkoi coctail-tilaisuudella.


Kaikki olivat upeasti pukeutuneita. Monella oli pitkä paljettileninki tai pikkumusta. Miehillä oli smokki, puku tai arabialainen valkea asu. Täällä tapasimme todella mukavan englantilaisen pariskunnan, jotka olivat häämatkalla.Coctail tilaisuuden jälkeen meillä oli juhlaillallinen The Rib Room ravintolassa. Illallinen oli todella herkullinen Wagyu-pihvin kanssa tarjottiin korvasieniä.


Pöydässä meitä odotti kaikki mahdollinen rekvisiitta, jota uudeksi vuodeksi voisi toivoa. Naapuripöydän englantilaispoika ottikin niistä torvista kaiken ilon irti.


Illallisen jälkeen astelimme kuvausseinälle punaista mattoa pitkin.Rannalle oli rakennettu aivan upea juhlapaikka. 
Bändi oli hyvä ja hieno show. Baari oli auki ja shampanjaa kaadeltiin laseihin.


Itse kosinta tapahtui illallisen aikana. Rakas pyysi minut rauhaisalle terassille torvella töötöttelevän pojan vierestä. Terassin seinustalla istui vain yksi pariskunta, palmujen huojuessa  alaspäin roikkuvan arabian kuun alla hän esitti kysymyksensä.


Hotellin omat ilotulitukset olivat mahtavat!
Näimme myös Atlantis hotellin ilotulitukset vastarannalla ja muita ilotulitteita erisuunnista. 


Dubai on kuuluisa uuden vuoden ilotulituksista, eikä suotta.


 Keskiyön jälkeen löysimme englantilaisen pariskunnan uudelleen ja biletimme aivan täysillä loppuun saakka lämpimässä Arabian yössä. 


Se oli aivan uskomaton uusi vuosi!


Eli ihan muutama juonen käänne elämästäni on jäänyt täällä blogissa kertomatta.Monta kertaa olen kyllä ajatellut valottaa täällä elämäni vaiheita, mutta se on aina jäänyt tekemättä. 
Keskustelupalstoilla on niin paljon haukkuja, että henkilökohtaisemmat asiat on helpompi jättää kirjoittamatta.

Oikein onnellista vuotta 2017!

Kommentit

Mirkka sanoi…
Voi Tuire, miten ihana uutinen ja aivan kuin sadusta nuo puitteet!
Oikein lämpimät onnittelut teille ja onnea ja siunausta uuteen vuoteen
ja yhteiselle taipaleelle!❤💑
Toivottavasti törmätään joku kerta, vaikka lentokentällä!

t. Mirkka
Heidi sanoi…
Hienoa! Oikein paljon onnea♥
Tuire sanoi…
Oi kiitos Mirkka! Yhteinen taival alkoi kuin tuhannen ja yhden yön sadussa tosiaan. Ehkäpä tavataan lentokentällä. :) Valoisia talvipäiviä! <3

Kiitos kaunis Heidi! <3
Nonna sanoi…
Ihanaa Tuire! Lämpimät onnentoivotukset! Teillä oli kyllä ikimuistoiset puitteet!
ps. Hiihtämäänkin olet päässyt. Täällä vanhoilla kotiladuillasi ei nyt kyllä hiihdellä. Mutta toivossa on hyvä elää. Jos sitä lunta...
Tuire sanoi…
Nonna- Kiitos kaunis! Ihana ilta jäi tosiaan muistoihin ikuisesti. No harmi, ettei siellä ole lunta. Täälläkin vain niukin naukin, mutta päästiin kuitenkin hiihtämään. :) Lumisia päiviä sinne teille!
Onnea teille!
Kyllä oli upeat puitteet kosinnalle ja mahtavat ilotulitukset vielä lopuksi <3
Anonyymi sanoi…
Onnea, onnea! Varmasti ikimuistoinen kosinta! <3

Kuinka pitkään olette olleet yhdessä? Olen koko ajan ajatellut, että olette ns. vanha pari (ei ikään liittyvä!), eli takana on monta yhteistä vuotta. :)

Olet muuten oikeassa, että kannattaa olla varovainen mitä yksityiselämästään somessa kertoo. Etenkin, kun lukijakuntana kasvoton anonyymi joukko.

Toisaalta, jos joku on puhunut rumasti sinusta, voit ottaa sen käänteisenä kohteliaisuutena: olet niin mielenkiintoinen henkilö, että joku käyttää vapaahetkensä juuri sinua ajatellen ja tämän aikaansaama tunnelataus on vieläpä niin suuri, että ajatukset täytyy pukea vielä sanoiksi nettiin. :D

Tykkään blogistasi todella paljon. Olen seurannut sitä jo vuosia. Olet elegantti, classy ja sydämellisen oloinen. Ihailen taitoasi kaunistaa ympäristöäsi ja tehdä arjesta välillä elämyksellistä.
Tuire sanoi…
Hanne- Kiitos, kiitos! Ilotulitteiden kanssa oli hauska iloita. :)

Ano- Kiitos kauniista sanoistasi! Ilta jäi ihanaksi ja eläväksi muistoksi! Me olemme olleet yhdessä reilut neljä vuotta vasta. Tosiaan elämänvaiheita on jäänyt kertomatta. Hyvin sanottu, koitan ajatella asiaa näin. :) Hienoa kuulla, että olet seuraillut mukana pitkään. Kaunista ja elämyksellistä talvea sinulle!
Anonyymi sanoi…
minä kanssa olen ollut hiljaisena anonyymina vuosia, blogisi alusta asti ja jotenkin käsitin, että nykyinen miehesi on lastesi isä. Ihastelin juuri entisen talosi kuvia ja tuntui, että vasta sinne muutitte
Tuire sanoi…
Anonyymi- Kiitos, kieltämättä talosta oli haikea muuttaa. Hauska kuulla, että olet pysynyt mukana pitkään! Pojista nuorempi oli 4-vuotias kun tapasimme, mutta onneksi elämä on asettunut mukavasti uomiinsa ja viihdymme uudessa kodissa.
Lämpimät onnittelut! Ihana, sadunomainen kosinta. ❤ Monia, onnellisia vuosia ja yhteisiä hetkiä!
Tuire sanoi…
Katja- Kiitos Katja! Onnellisia vuosia meille kaikille! <3
Anonyymi sanoi…
Minä luulin, että te olette jo naimisissa ja lapset ovat yhteisiä! Mutta mitäpä siitä. Voisiko yllätys olla iloisempi kun se on jokin onnellinen tapahtuma? Onnea teille! :-)

Walssy
Tuire sanoi…
Walssy- Näin se on. :) Paljon kiitoksia! Valoisia päiviä sinulle!
Anne sanoi…
Paljon onnea,ihanan romanttista♡
Tuire sanoi…
Anne- Kiitos kiitos! <3
Tuija sanoi…
Onnea, iloa, valoa! Tuija
Tuire sanoi…
Tuija- Kiitos kaunis Tuija! <3
Onnittelut!!! Olipa yllätys minullekin. Luulin myös, että olette jo vanha pari.
Anonyymi sanoi…
Onnittelut!!! Eikä kannata lukea keskustelupalstoja, siellä vain aivottomat, kateelliset naiset jauhavat sitä itseään =)

-Saila-