Unelmieni vuosi 2017


Merja ja Friida ovat tehneet yhdessä uudenlaisen kalenterin, Unelmieni vuosi 2017.


Kalenteri sisältää niiden tavallisten asioiden lisäksi kiitospäiväkirjan ja aarrekartan. Siihen on jätetty paljon tilaa omille merkinnöille ja visuaalisena ihmisenä ilahduin kauniiden kuvien paljoudesta. 


Friidan upeita kuvia saa ihailla lisää hänen blogissaan Koti kaupungin laidalla. Monitaituri Merjan blogi löytyy osoitteesta Kaunis arki kotiisi.


Kirjanjulkistamistilaisuudessa meitä hemmoteltiin Hotelli Helkan runsaalla salaattibuffetilla, kahvilla, kuohuvalla, suklaamuffinsseilla ja Huiskulan kauniilla kukkasilla.


Meitä koulutettiin aarrekartan tekoon. Hannan sanat kyllä osui ja upposi. Minun on vaikea unelmoida ja unelmoin tosi pienesti ja vaatimattomasti.Ehkäpä unelmointiakin voi harjoitella, aloitetaan!
Lähdin aurinkoisena syyspäivänä kirjan julkistamiseen pitkässä liivissä, paitiksessa ja vinoruutuisissa housuissa ja nahkanilkkureissa.


Housut olivat ainoa uusi vaatekappale ja kuinkas kävikään yksi sauma aukesi.

Unelmieni vuosi on aivan ihana joululahja idea, joka sopii kaikille. Jokaisen olisi hyvä unelmoida, ainakin jos tutkimuksia uskotaan. Kalenterin löydät täältä.


Ilmestyihän sinne aarrekartalleni juttuja kuitenkin.
Kiitokset Frida, Merja, Hanna, Hotelli Helka ja Huiskula!

P.S. Friida ja Merja tulin pöllineeksi vähän teidänkin kuvia, kun oma aika hupsahti aivan flowssa. Toivottavasti sopii? Puss och kram!

Kommentit

Saila sanoi…
Onpa ihana idea laittaa kiitollisuutta ja aarrekarttaa kalenteriin! Siinähän ne ovat koko ajan silmien alla, eikä jossain alimman laatikon pohjalla, kuten joku muinoin tekemäni aarrekartta :-D Toivottavasti unelmasi toteutuvat! Aika moni niistä on jo tainnut toteutuakin, joten ehkä et ole ihan ilman ajatusten ohjausta ajelehtinut.
Tuire sanoi…
Saila- Eikö olekin! Aika moni unelma on tosiaan toteutunut. Mutta kyllä se taitaa olla enemmänkin ajelehtimalla! :)
Mia sanoi…
Olen suunnitellutkin tämän kalenterin ostoa. Ja kiinnostavalta näyttää, kertomasikin perusteella. :)

Ps. Hiuksesi ovat niin upeat!
Tuire sanoi…
Katja- Kiitos kaunis! :)

Mia- Kiva kuulla, kalenteri on varmasti nappiostos! Kyllä minäkin ajattelin kokeilla oikeasti täyttää kiitollisuuspäiväkirjaa. :)
kotimeidän sanoi…
Kalenteri on ihana ja kiitollisuuspäiväkirja toimii. Unelmoiminen on lempipuuhaani. Kalenteri sopii lahjaksi ja kauniit kuvat tuovat hyvää mieltä. Syysterveisin Tuija
Tuire sanoi…
Tuija- Hauska kuulla, että toimii! Mun niin täytyy nyt kokeilla. Iloisia syyspäiviä! <3
Lumo sanoi…
Sain kutsun tilaisuuteen, mutta rippijuhliin vetivät pidemmän korren. Olisi ollut mielenkiintoinen tilaisuus. Kalenteri on kaunis.
Tuire sanoi…
Lumo- Harmi kun ei nähty, mutta eihän rippijuhlia voi jättää väliin. Emme pääse Blog Awardseihin tällä kertaa kun meillä on muu meno silloin. Tylsä juttu, mutta aina ei aikataulut sovi. Olisi ollut tosi kiva tavata teitä!