Jouluhumua LontoossaSuurkaupungin jouluvalot ja -koristeet!
Lontoo on kaunis jouluisena!


Fortnum & Mason


Fortnum & Masonin satumaiselta ruokaosastolta hankimme jouluherkut. Jouluteetä, englantilaista hedelmäkakkua, suklaakonvehteja, hedelmäkarkkeja ja marsipaanihedelmiä.1. adventin sää oli aivan kuin meillä Etelä-Suomessa.


Asuimme keskellä kauneinta Lontoota, Mayfairissa. 
Kävelimme joka paikkaan, parhaimmillaan 20 000 askelta.


Libertyn tavaratalo oli huikean tunnelmallinen. Sielläkin oli valtava jouluosasto. Löysimme kivoja kuusenkoristeita. En ole jaksanut ommella pitkään aikaan. Harmi, sillä katsokaapa millaisen kuosien määrän äärellä olin! Olisipa enemmän aikaa.


Blogisiskot huomauttivat, että on Black Friday kun menette Lontooseen. Niin olikin, alennuksia oli lähes joka liikkessä ja väkeä oli tosi paljon.


Rakas löysi takkeja ja englantilaiset kengät.
Miehille on oli paljon liikkeitä.


Itselleni löysin etsimäni ruskeat saapikkaat.

Regent Street


The Wolseley Afternoon tea.
Tiffany


Sain Tiffanylta pikkujoululahjan!

Harrods 


Harrods jouluvaloissaan sai minut henkäisemään.
Siellä oli kuitenkin niin paljon väkeä, että väsyimme nopeasti.


Kaikki lempikukkani oli tarjolla Harrodsilla. Ostimme muutaman pienen joululahjan ja nautimme hedelmäosastolla Afternoon Tean.Burlington Arcade
Lontoossa on paljon hurmaavia katettuja kauppakujia.


Olipa ihana kokea Lontoon joulua!
Se oli paljon kauniinpi kuin osasin kuvitella.

Lontoossa toteutui myös yksi matkustus unelmani.
Postailen siitä piakkoin.

Nyt alan miettiä joululahjoja läheisille. Valmisteluni ovat vielä aivan kesken.
Hyviä jouluvalmisteluja kaikille!

Kommentit

Marja sanoi…
Lontoo on ihan paras!!!!
Nainen Talossa sanoi…
Ihana reissu. Tyylikäs pariskunta jouluisessa Lontoossa :). Kuvasi saivat minut näkemään Lontoon aivan erilailla. Jostain syystä en ole ollut siitä kaupungista niin viehättynyt. No, vierailusta siellä onkin todella pitkä aika, joten olisi ehkä aikakin päivittää käsitys :). Tunnelmallista joulunalusaikaa sinne!
Tuire sanoi…
Marja- Niin onkin! Ja Lontoossa saimme ihan parasta ruokaa. :)

Nainen Talossa- Kiitos! Onpa kiva kuulla! Minäkin kävin Lontoossa kielikurssilla ja sitten menikin parikymmentä vuotta ennen kuin löysin Lontoon. :) Kannattaa lähteä Lontooseen. Hyvää 2. adventtia teille!
Ihania kuvia kauniista Lontoosta!
Mukavaa viikonloppua koko perheelle.

Tuire sanoi…
Sanna- Kiitos! Lontoo on kyllä kaunis. Olisipa kiva palata sinne vaikka nyt heti. :) Ihanaa viikonloppua teille!
Oi, jouluinen Lontoo (ja kaikki iltapäiväteet)! Lontoo on suosikkikaupunkini ja olen käynyt siellä usein, mutten koskaan joulun aikaan. Se puute pitää korvata. Minä kävin tänä vuonna mieheni kanssa joulutunnelmaisessa Oslossa, joka sekin oli ihana, mutta Lontoossa on aina jotenkin niin hurmaavaa.

Iloista joulunodotusta!
Tuire sanoi…
Katja- Tosiaan kaikki iltapäiväteet, taidettiin oikein keskittyä niihin. :) Lontoo on kyllä tosiaan hurmaava! Jouluinen Oslo kuullostaa aivan ihanalta sekin! Todella hienoa saada tutustua erilaisiin kaupunkeihin.
Hauskaa joulunalusaikaa!
Rouva V sanoi…
Mekin olimme nyt joulun alla Lontoossa! Instassa paljon kuvia (rouvavee). Oliko teillä mikä hotelli ja kauanko olitte? Me olimme Hotel Indigossa 4 yötä. :)
Tuire sanoi…
Rouva V-Oi miten ihanaa! Tulen instavierailulle. :) Yövyimme Cavendish-hotellissa. Me olimme vain 3 yötä, olisi ollut ihana jatkaa. Onneksi Lontoo ei ole kaukana. :) Jouluinen Lontoo oli niin ihana!
Sally sanoi…
Ihana tunnelma kuvissa! ♥ Ihan kahdestaanko pääsitte karkaamaan?
Tuire sanoi…
Sally- Kiitos! Kyllä, ihan kahden karattiin Lontoon humuun. :)
Mimmi sanoi…
Kiitos :) Paketti tuli tänään. Kirjekuoren sisältä paljastui kauniisti pakattu paketti kortin kera. En malttanut vielä avata sitä ;) Ehkä joku päivä tai ehkä säästän peräti jouluun! Pitääkin tehdä blogiin joulun jälkeen postaus ihanasta paketista ja ihanasta sisällöstä!
Tuire sanoi…
Mimmi- Voi miten kiva kuulla, että paketti oli kaunis ja pääsi perille! Odotan jännityksellä postaustasi, vaikka olen tuon ihanan kirjan nähnytkin. :) Hauskaa joulua ja paketin avaushetkeä! <3