Terveisiä Floridan Magic Kingdomista!


Magic Kingdom, Orlando


 Ajoimme aamulla taikamaan porteista sisään.


Hyppäsimme  Peter Pan-parkkipaikalta vaunuun,  joka kuljetti meidät kauniille siipiratasalukselle. Näin pääsimme kätevästi Magic Kingdomin porteille.Puisto on todellinen taikamaa, täynnä laulua ja tanssia ja hyvää mieltä. Iloinen henkilökunta jaksoi vilkutella lapsille ja toivotella hyviä ajeluja. Paikka kaunis rakennuksiseen ja istutuksineen. 

 

Vuoristoradat olivat meidän suosikkeja. 9-veen suosikki oli  Splash Mountain, 6-veestä paras Big Thunder Mountail Railroad ja minusta taas 7-kääpiön vuoristorata. 

Lipun hintaan kuuluu Fast Pass kolmeen erikohteeseen. Onneksi teimme varaukset ja pääsimme kätevästi jonon ohi kolmeen laitteeseen.


Ihana tuhkimon linna.

Varasimme kotimaasta myös lounaan Kaunottaren ja Kulkurin ravintolaan. Oli hyvä hengähtää väkijoukoista ja paahtavasta helteestä.Pojat herkuttelivat spagettia ja lihapullia kuin elokuvassa.


Karkkikaupat olivat todellisia houkutuksia. Tässä valitaan tarkoin makujauheita putkiloon.


Ilta hämärtyy ja satukaupunki syttyy tuikkimaan, kunnes valot sammutetaan ja on Electrical Paraden aika. Asetuimme odottamaan paraatia tuntia etukäteen ja se kannattaa. Odotellessamme söimme hotdogit.


Tuhkimo matkalla linnaansa.
Paraati on aivan huikea!


Päivä huipentuu mahtaviin ilotulituksiin!
Lapset olivat jo aivan uuvuksissa, mutta tätä kaikkien kehumaa showta ei voi jättää väliin.


Sateinen juhannus ei haittaa tänä vuonna yhtään. Me ollaan lopen uupuneita ja nukutaan pois jetlagia. Toivon silti aurinkoa teille.

Mukavaa juhannusta kaikille!

Kommentit

Sally sanoi…
Wau! Ihana Floridan loma ollut teillä! Rauhallista Juhannusta!
Tuire sanoi…
Sally-Kiitos! Matka oli aivan ihana, vaikkakin raskas kun halusimme nähdä paljon. Hauskaa juhannusta!
Täti Ruskea sanoi…
Vau! Tosi hienoa! Tuo on munkin salainen haave, siis päästä tuonne perheen kanssa ;) Olisi mukava kuulla enemmänkin teidän matkasta.
Disneyland-puistot on meidänkin unelmakohteiden joukossa! ja voi; olisi ihana nähdä enemmänkin kuvia Floridan auringosta!
Hyvää juhannusta! 😁
Anonyymi sanoi…
Magic Kingdom on kyllä todellista taikaa. :) Ihana kokemus, mekin vierailimme siellä kaksi viikkoa sitten. Lisäksi Animal Kingdom on myös näkemisen arvoinen paikka. Ihanaa Juhannusta ja kesää!

Kesäterkuin Johanna
Teija Hakula sanoi…
Ihan huikean kauniita kuvia Magic Kindomista! On siellä ollut nähtävää ja koettavaa!
Olisi itsekin ihana päästä joskus moiseen taikamaahan.

Oikein iloista ja aurinkoista keskikesän juhlaa koko teidän perheelle <3
Tuire sanoi…
Kiitos kivoista kommenteista!

Nähtiin ja koettiin paljon. Laitan uusia Florida postauksia tulemaan ehtiessäni. :) Animal Kingdom meillä jäi ikävä kyllä väliin, Floridan tarjonta on aivan uskomaton.

Hyvää keskikesän juhlaa kaikille!