Tuomaan markkinat, HelsinkiTänään pääsimme käymään Tuomaan markkinoilla.
Siellä oli ihanan tunnelmallista.

 

 Vanhat karusellit ovat hurmaavia.
Sain houkuteltua pojat ajelulle ja siitä meidän markkinatunnelma lähti nousuun.


Kuopuksen kummitäti oli mukana ja me aikuiset otimme rekikyydit karusellissa myös. Hämmästyksekseni kyyti oli ilmainen.Sitten kiertelimme myyntikojuja ja valitsimme karkkitötteröt.


Senaatintorin ympäristö on niin kaunis. 
Kiva, ettei kaunis aukio enää seiso tyhjillään. Sepän työskentelyä katsellen pojilla olisikin kulunut loppupäivä. 

Kuljin Senaatintorin ohi juuri edellisenä iltana, jolloin ihmiset odottivat Lucian saapumista.


Kävelymme pysäkiltä kotiin vähän kestää, 
mutta ei se haittaa kun virtaa vielä riittää.Meillä on vähän lunta maassa. Kunpa se ei sulaisi pois.


Joulumieltä kaikille!

Kommentit

Saila sanoi…
Onpa torilla porukkaa! Ihania vuo vanhanajan karusellit.
Tuire sanoi…
Saila-Väkeä oli tosiaan paljon ja karuselliin pitkä jono myös tänään päivällä, mutta nopeaan se meni. Tuo karuselli tekee joulumarkkinoille ihanan tunnelman. :) Kaunista joulua sinulle!
Nainen Talossa sanoi…
Kivat markkinat varmasti. Suloiset pojat muistuttavat elkeillään meidän isompia velikultia. Miten saat heidät pitämään villakangastakkeja? Minua harmittaa, kun meidän lapset tuomitsevat villakangastakit kutittaviksi. Olisi niin kiva pukeutua joskus tuolla tavalla fiksusti :D. Ihanaa joulunalusaikaa teille!
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Kiitos! Pojat ovat poikia. :) Meidän pojat eivät ole keksineet valittaa takeista. Mutta eihän takki ole iholla ainakaan talvella. Iloista joulunalusaikaa sinne myös!
Sirkka sanoi…
Olette käyneet Tuomaan markkinoilla ja saneet nähdä ja kokea kaikkea kaunista ja tunnelmoida! Hienoa! Itse en ole vielä tänä vuonna siellä poikennut, mutta saa nähdä kuinka käy. Varmaan siellä olisi vielä kauniimpaa ja jouluisempaa, kun edes hitusen lunta olisi maassa. Tuosta karusellistä tuli niin mieleeni, kun olin tyttäreni silloin viiden vuoden ikäinen olimme Pariisissa ja kun olin juuri ostamassa postikortteja karusellin viereisestä olevasta kojusta, niin hän oli sillä aikaa hypännyt hepan selkään! Et arvaa kuinka säikähtänyt olin kun näin hänet siellä vilkuttamassa hymysuin onnellisen oloisena. Minulta kävi Helpotuksen huokaus!
Kiitos samoin myös teille hyvää Joulumieltä!
Tuire sanoi…
Sirkka-Voi lumi olisi ihana lisä markkinoille! Onpa sinulla suloinen muisto karusellista, vaikka ei ole kiva säikähtää, varsinkaan ulkomailla! Lapset ovat niin nopeita. Iloista joulunalusaikaa!