Laskettelukouluun!

  
Pojat aloittivat viime vuonna laskettelukoulun. He ovat kieltäytyneet kaikista ehdottamistani harrastusmahdollisuuksista, mutta tällä kertaa en kysynyt mielipidettä.

 Laskettelukoulu alkoi paukkupakkasissa LumiWerneri-lipuille kokoontumisella. Pojat jäivät ohjaajien huomaan seisomaan 
ensimmäistä kertaa laskettelusuksien päällä! 

Itse sain mennä rinnekahvilaan jännittämään. Siellä toimii myös wifi, mutta poikien seuraaminen mäessä oli parasta viihdettä joka kerta.


 Tunnin jälkeen pojat olivat intoa täynnä uudesta harrastuksestaan.
Wernerin hiihtokouluvihkoon kerättiin ylpeänä tarroja opistuista taidoista.


 Opettajat opettivat huolellisesti pala palalta laskettelutaitoja. Joskus he laskivat jopa käsi kädessä. Pojilla säilyi iloinen ja luottavainen mieli kauden loppuun asti. Naruhissin ja sompahissin käyttökään ei jännittänyt.


Kauniaisten mäki on pohjoiseen päin ja rinnettä hoidettiin niin hyvin, että kaikki tunnit saatiin pidettyä sateisesta talvesta huolimatta ja juhlat päälle. Oli tosi kätevää, että silloin 5- ja 7-vuotiaat pojat pääsivät omiin ikäryhmiinsä samaan aikaan.


Päättäjäisjuhlissa he saivat laskea vapaasti ja lapset tulivat jyrkkää rinnettä alas peräkanaa auraten juuri niin kuin oli opetettu. :)

Syksyn mittaan pojilta on sadellut kysymyksiä milloin laskettelukoulu alkaa. Tänään sain ilmoitettua pojat taas mukaan.

Granin hiihtokoulu on valittu vuoden 2014 hiihtokouluksi.

Oikein odotan, että joskus lähdetään laskettulomalle mukavalla porukalla. Ehkäpä pojat opettavat sitten minullekin taitojaan, itse en koskaan kouluun asti päässyt.

Me odotetaan jo lunta ja talvea.
Iloista talven odotusta kaikille!

Kommentit

Teija Hakula sanoi…
Laskettelu on ihana koko perheen harrastus!
Tuollaiseen laskettelukouluun olisi kiva laittaa meidänkin muksut. Pitääkin ottaa selvää onko vastaavia Turussa tarjolla.

Kivaa viikon jatkoa Tuire!
Minna sanoi…
Kohta se talvi toivottavasti taas tulee! Minulla eivät jostain syystä näy kaikki kuvat, vaan niiden keskellä on vain jonkunlainen img-merkki. Aikaisemmin on näkyneet kaikki. Missäköhän on vika?
Marita L sanoi…
Voi, laskettelu on hyvä harrastus. Meilläkin poika aikoinaan opetteli laskettelukeskuksen pulkkamäestä ja kohta jo kysyi milloin pääsee kunnon mäkeen ja sen jälkeen on innolla lähtenyt pohjoiseen talvilomalle. Tytär osaa, mutta ei jostain syystä tykkää...
Miehen ja pojan yhteinen juttu ja hyvä sellainen!
Ihanaa viikkoa Sinulle!
Tuire sanoi…
Teija-Juuri niin minäkin ajattelin, laskettelua voi harrastaa kaikenikäiset. :) Varmaankin sieltä löytyy kouluja myös. Iloista viikkoa!

Minna-Vähän lunta sopisi kyllä hyvin. No onpas harmi jos kaikki kuvat eivät näy. En ole muuttanut mitään, toivottavasti ongelma ratkeaa. Kuvathan ovat juuri ne tärkeimmät. :)

Marita L-Kuullosta tosi kivalle! Olen iloinen, että meidän pojat innostuivat myös. Toivottavasti saadaan hyvä hiihtovuosi!
Hei sitten jos Granin mäki alkaa "kyllästyttämään", niin käykää Peuramaalla -sinnepä ei aja meiltäkään kuin max. 10 minuuttia. Hyvä paikka oli lasten kanssa käydä ja itsekin tykkäsin mennä. Siellä 5 rinnettä ja jokaiselle jotain. Meillä J kävi siellä muuten pari vuotta ratalaskuvalmennuksessa. Toinen mahdollinen "vaihteluvirkistää" paikka lähellä on Vihti Ski. Vähän isompi kuin Peuris.

Granin mäki tosin mulle kuin toinen koti, koska siellä olen koulun kanssa käynyt laskemassa. Käveltiin koululta mäelle ja jäähallille. Tosin takaisin päin on ihan hirveä nousu Kasavuorelle, jos menee sieltä Jorvin tien vierestä :-D No joo, nyt menee asian viereen. Terkut!
Tuire sanoi…
Hannis-Ai Granin mäki on sulle niin tuttu. :) Joo, eiköhän me kokeilla tänä vuonna jotain toistakin mäkeä, nyt kun pojat ovat päässeet hyvään alkuun. Hiihtokoulu on ollut tosi ihana ja kiva, että pojat pääsivät jatkamaan. Saapa nähdä jatkuuko innostus ratalaskuun asti. Iloisia päiviä teille sinne kauas!
VOi ihanaa! Teillä on lunta ja pääsette jo laskettelemaan! Täällä etelässä on pimeääkin pimeämpää, ihan hirveästi toivon että pian saataisiin lunta jo tännekin. Meillä koko perhe laskettelee ja se on kiva yhteinen harrastus! :)
Tuire sanoi…
Kati-Oi, ei meillä ole vielä lunta. Viime vuotta tässä fiilistelen. :) Kiva kuulla, että teillä on mukavaa lasketella yhdessä. Siihen mekin tähdätään. Toivotaan valkoisia päiviä meille kaikille!