Brighton, kesälomallaViime kesän Englannin matkallamme vietimme muutaman päivän Brightonissa.


Meillä oli aivan hurmaava huone pienessä boutique hotellissa, 
a Room with a Wiew.
Aamuisin avasimme vanhat puiset ikkunapanelit ja käväisimme parvekkeella haistelemassa meri-ilmaa. Englantilainen aamiainen valmistettiin toiveidemme mukaan. Tunnelma oli kerrassaan viehättävä.


Pier, joka näkyi huoneemme ikkunastakin on rantakaupungin huvittelukeskus veden päällä. Teimme siellä romanttisen iltakävelyn auringon laskiessa. Seuraavana aamuna tutustumme kuningas Yrjö IV hulvattomaan paviljonkiin. Paviljonki on häkellyttävän satumainen. Kuningas on todella osannut pitää hauskaa.


Puutarha paviljongin ympärillä on yhä kaunis. Suuret palmut hämmästyttävät. Vietämme paviljongin verannalla teehetken ja maistamme skonsseja.
Brightonissa oli oikeastaan tosi kiva tehdä ostoksia. Siellä oli kaikki merkit ja paljon persoonallisia pikkuputiikkeja. Mukava myös kävellä joka paikkaan. Illallisen söimme viehättävässä brasseriessa.Hämärässä kävelemme hotellille kuninkaallisen paviljongin ohi.

Oikeastaan pitäisikin vierailla usemmin viehättävissä pikkukaupungeissa.

Ah, ihana kamala netti!
Netti, blogit ja pinterest nostaa matkakuumeeni taivaisiin. 
Tosi hienoa, että matkaa voi valmistella nykyään hyvin ja nauttia matkasta mahdollisimman paljon. Ei tarvitse paikan päällä ihmetellä mitä tekisi ja jonotella. Liput ja pöytävaraukset teemme osittain jo kotimaassa. Matkan suunnittelu on superhauskaa. Viime aikoina olen ollut ajatuksissani Pariisissa, jonne matkaamme pian.

Tänä kesänä nautimme Suomen suvesta kotimaassa.
Onko teidän lomasuunnitelmat jo tehty?
Kotimaa vai ulkomaa?

P.S. Vielä ehtii osallistua Annival Interiorin ihanaan arvontaan edellisessä postauksessa!

Kommentit

Oi näitä kuvia! En rakastaa mitään muuta maata matkakohteena yhtä paljon kuin Isoa-Britanniaa. Me lomailimme myös viime kesänä Englannissa. Nyt on kovan mietinnän alla, suuntaammeko Brittein saarille, aina niin suloiseen Tanskaan vai Etelä-Saksaan. Aika ihana ongelma!
Eeviregina sanoi…
Juuri kolmen viikon Namibian matkalta kotiutuneena ei saisi suunnitella uutta matkaa, mutta syksyllä olisi kivaa päästä vihdoinkin uudelleen Ranskaan. Lähinnä Normandia ja Monetin puutarha kiinnostaa... Saas nähdä, toteutuuko?
Eeviregina sanoi…
Juuri kolmen viikon Namibian matkalta kotiutuneena ei saisi suunnitella uutta matkaa, mutta syksyllä olisi kivaa päästä vihdoinkin uudelleen Ranskaan. Lähinnä Normandia ja Monetin puutarha kiinnostaa... Saas nähdä, toteutuuko?
Tuire sanoi…
Katja-Kiitos! Kuvien kautta on ihana palata matkan tunnelmiin aina uudelleen. Voi miten suloinen ongelma teillä! Hyviä kohteita kaikki. Etelä-Saksan satulinnat olisi huikeaa nähdä joskus. :) Hyviä lomasuunnitteluhetkiä!

Eeviregina-Oi teillä on ollut varmasti mahtava matka! Syvä Afrikka olisi upeaa kokea joskus! Itse olen käynyt Afrikasta vain Marokossa lapsena.
Monetin puutarha on myös omalla reissulistallani. Pidetään meille peukkuja, että nähdään se joku päivä! :)
Tulee aina kauhea kaipuu Eurooppaan, kun katselen tällaisia kuvia. Mitä ihmettä minä täällä Etelä-Amerikassa teen? Ja kun tulen Suomeen, en koskaan ehdi muualle Eurooppaan :/ Hmpf! Minulla muuten on tuollainen samanlainen beige trikoojakku kuin sinulla kuvissa (Me&I). Minulla se on jäänyt käyttämättä, kun en saa sitä oikein sopimaan kivasti minkään kanssa. Sinulla se näyttää nätiltä tuon mekon kanssa.
Tuire sanoi…
Mia-Voin kuvitella harmituksen. Ja kuinka minusta olisi ihanaa päästä täältä jonnekin oikein kauas niinkuin Etelä-Amerikkaan. :) Teepä aina matkalla Suomeen kiva stoppi jossakin. Kiitos, olen tykännyt me&i-trikoojakusta just mekkojen kanssa!
Anonyymi sanoi…
Oi kuinka ihania kuvia Brightonista <3
Vietin tuolla 90-luvulla 4 viikkoa kielikurssilla, ja voit uskoa että oli kyllä ikimuistoinen kesä. Eikä vähiten siksi, että sitä oli nuori, 16v., ja voi sitä vapauden huumaa, kun pääsi ilman vanhempia "isoon maailmaan"!

Siihen aikaan rannalta katsoen oikealle päin oli vielä vanha West Pier-laiturikin olemassa, mutta taisi palaa poroiksi jokunen vuosi sitten :-/

Olisipa ihanaa päästä tsekkaamaan vanhoja "kotikulmia" nyt oman perheen kanssa. Kiitos kuvista :-)

Terveisin Suvi
Tuire sanoi…
Suvi-Kiitos! Ihanat muistelot sinulla, Brighton oli varmasti mahtava paikka viettää kielikurssia! Nyt paikalla on raato West Pieristä. Se on aika hurjan näköinen. En yhtään tiennytkään sen kohtalosta. Hauskaa, että olet nähnyt sen ehjänä ja kauniina. Muistelomatka perheen kanssa olisi varmasti hauska idea!
Minähän olen niin suuri UK-fani, että oksat pois... Joskus kannattaa käydä Bathin kaupungissa ja vierailla roomalaisten rakentamissa kylpylöissä. Oxfordista tykkään kans. Ihania kuvia taas!! Täällä meillä Uudessa Englannissa todella paljon samaa tyyliä, etenkin pienissä vanhoissa rantakaupungeissa, kuin alkuperäisessä Englannissa.
Tuire sanoi…
Hannis-Kiitos! Hei mä katselin sitä upeaa roomalaista kylpylää pinterestistä, mutta se on ilmeisesti keskellä kaupungin vilinää? Hyvä kuulla, että siellä kannattaa käydä, ehkäpä joskus pääsen sinne. Oxfordissa vietimme ihanan iltapäivän. Minustakin tuli UK-fani! :)

Kuvasi sieltä Uudesta Englannista ja hatarat muistikuvani Bostonista ovat kauniita! Olisi ihana päästä sinne pieniin rantakaupunkeihin!
Ihania kuvia ja maisemia! Olen haaveillut lomamatkasta juurikin Brightoniin ja nämä kuvat ja kirjoituksesi vain vahvistivat haavettani.
Tuire sanoi…
Rosamaria´s diary-Oi miten hauskaa! Kannatan ehdottomasti tuon haaveen toteuttamista. :)
Marjo sanoi…
Ihania kuvia! Palasin juuri Pariisista, olimme siellä tyttäreni kanssa viisi päivää. Ihana kaupunki, niin romanttinen ja siellä on niin paljon katsottavaa, ettei muutamassa päivässä ehdi nähdä kuin tärkeimmät. Sinne jäi sydämeni, joskus haluan palata takaisin Pariisiin. Hyvää pääsiäistä!
Tuire sanoi…
Marjo-Kiitos! Oi ihana kuulla Pariisin terveisiä, matkaan sinne lähiaikoina. :) Iloista pääsiäistä!