Kenkäfriikki hiihtoloma


Tein Tallinnassa mahtavia kenkälöytöjä!
Eikä ihmekään Tallinnassa on aina ihania kenkiä.
Minulla on rusettivimma, rakastan rusetteja kengissä ja vaatteissa!


Vinkkinä Tallinnaan lähtijöille, että Debenhamsin tavaratalossa Rocca al Maren ostoskeskuksessa oli superihania Ted Bakerin lastenvaatteita sopuhintaan, siis kevätmallisto. Lisäksi naisten uima-asukokoelma oli aivan hurmaava Debenhamsilla. 


Rocca al Marestahan löytyy pitkä käytävä vain kenkäkauppoja. Ihan parasta on kuitenkin se, että saimme jättää 5- ja 7-vuotiaat hop lop-tyyppiseen leikkipaikkaan. Pojat ovat aina yhtä innoissaan sinne pääsystä.


Nyt oli vielä viimeiset alen alet, joten kukkaro ei kärsinyt kauheasti. Viitsisinkö kertoa edes, että maksoin näistä Ralph Laurenin nilkkureista 32,40€!


Ralph´s Garden Restaurant, Paris.

Me olemme menossa keväällä Pariisin ja haluaisin niin käydä syömässä tuolla Ralph´s puutarharavintolassa. Ehkä pitäisi laittaa Ralphin nilkkurit silloin jalkaan, mutta toivon, että on lämmin ja laitan rusettikorkkarit!

Otan mielelläni vastaan Pariisin vinkkejä.

Oikein hyvää hiihtolomaa niille, jotka lomailevat nyt!
Toivottavasti saatte hiihtokelejä.

Kommentit

Ninnu sanoi…
Noi ensimmäiset kengät on ihan superihanat.
Tuire sanoi…
Ninnu-Kiitos, mä ihastuin kanssa! Nyt pitäsi löytää joku kiva beige mekko tai paitis kenkien pariksi. :)
Minäkin tykkään ruseteista!
Terhi sanoi…
Ihania kenkiä!! Mulla muutaman viikon päästä edessä Tallinnan matka naisporukassa, ehkäpä eksymme kenkäkauppoihin 😉 Keskiviikkoaamuna lähdetään Pariisiin ❤️
Tuire sanoi…
Mia-Rusetit on superihania!

Terhi-En yhtään epäile, ettettekö eksyisi Tallinnan kenkäkauppoihin naisporukalla. :) Eikä, ihanaa Pariisiin! Toivottavasti bloggaat parhaat palat. Oikein hauskaa Pariisin matkaa!
Ainosofia sanoi…
Ihmetyttää usein miten tuolla Viron puolella voi ollakkin niin erilainen kenkävalikoima kuin täällä.

Tosi sieviä kenkiä ッ


Olen käynyt Pariisissa ja sieltä on tosi vaikea vinkkejä antaa - suurkaupunki on suurkaupunki ja sitä mentiin mitä kohdalle sattui.
Päivi Lemström sanoi…
APUA, miten ihanat rusettinilkkurit, rakastan kenkiä...tuosta ei nilkkuri voi enää naisellisemmaksi muuttua!!
XX
Lumo sanoi…
Kivoja kenkiä.

Pariisissa suosittelen mm. Merci-lifestyleliikettä, Bastillen viikonloppumarkkinoita ja Clignancourtin antiikkimarkkinoita ja apteekkikosmetiikan ostoon edullista ja laajan valikoiman City Pharmaa Rue de Fourilla. Maraisin kaupunginosaan kannattaa mennä sunnuntaisin, siellä on silloin kaupat auki, kun muualla ne ovat kiinni. Tosin väkeäkin on paljon liikkeellä.

Lisää Pariisista blogissani. Olin siellä viimeksi viime viikolla http://lumolifestyle.blogspot.fi/search/label/paris
Tuire sanoi…
Ainosofia- Kiitos! Tallinnassa on tosiaan paljon kenkävalikoimaa. Ehkä suomalaiset sisäänostajat ottavat varman päälle. Pariisin kaduilla kävely ja katukahviloissa piipahtaminen on varmasti tunnelmallista. :)

Päivi-Kiitos! Rusetit tosiaan sulostuttavat nilkkurit. :)

Lumo-Oi miten hyviä vinkkejä, kiitos! Clignancourtissa olen käynyt, olisi ihana ehtiä sinne uudelleen. Merci täytyy katsastaa! Ja muistaa sunnuntaina Marais! Tulen heti tutkimaan vinkkejä blogiisi!
Souliina S sanoi…
Sii voi kääk mitkä kengät <3
Tunnustaudun myös kenkäfriikiksi ja jos kehtaan tässä sano toin yhdeltä Tallinnan reissulta yhdeksän paria kenkiä......
Mutta siis oikeesti haluaisin just nuo<3
Tuire sanoi…
Souliina S-Kiitos! Rusettinilkkurit eivät olleet kalliitkaan. Melkoinen saldo kenkiä sinulla Tallinnasta! Varmasti ne ovat ihania!
Ihanat nilkkurit kummatkin! Siitä on taas liian monta vuotta, kun olen ollut sellaisessa paikassa, jossa sisäinen kenkäfriikkini herää eloon. Suomen sisäänostajat pelaavat aivan liian varman päälle.
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki-Kiitos! Niinpä. Ei muuta kun Tallinnanlaivaan! :)