Kesää vai talvea?
Kuvat viime talvelta ja juhannukselta.

Voi tätä säätä, lämpöä ja vesisadetta!
Joululahjaluistimet odottavat paketissaan. Poikien laskettelukoulun alkua on myöhäistetty. Luvattua lunta ei näy ainakaan vielä.

Mitähän pitäisi ajatella? 
Odottaako talvea vai suunnata ajatukset jo kesään?

Mikä tunnelma sinulla on?
Elätkö talvea odotellen vai oletko jo keväisissä tunnelmissa?

Ehkäpä kimppu kukkia helpottaisi hieman.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Istutin juuri kukkasipuleita. Kevät vois mun puolesta tulla!
Saila sanoi…
Pidän tästä englantilaisesta talvesta eikä tämän kylmempää tarvitsisi minusta tullakaan. Olen ylläolevan kommentoijan kanssa samoilla linjoilla: kevät saisi jo tulla, ja se saisi kestää kerrankin pitkään!
Tuire sanoi…
Anonyymi-Kunpa niitä myytäisi vielä. Mulla jäi leikkauksen takia kukkasipulit istuttamatta. Ihan hassua, että tammikuun puolivälissä voi istuttaa kukkasipuleita!

Saila-Olen kovasti odotellut hiihtokelejä, kohta luovutan. Pitkä kevät olisi kyllä ihana! Kevät ja syksy ovat viime vuosina olleet kovin lyhyitä ja nopeita.
Anonyymi sanoi…
Löysin sipulit siivotessani ulkovarastoa. Muhevainen olis voinut olla auki pari kuukautta pidempään. Luisteluvinkki vielä, me ollaan käyty Tapiolan jääpuistossa, siellä on tosi kiva rata joka pidetään auki säällä kuin säällä (aina +5 asteeseen saakka).
CalGirl (se edellinen anonyymi).
Anonyymi sanoi…
Löysin sipulit siivotessani ulkovarastoa. Muhevainen olis voinut olla auki pari kuukautta pidempään. Luisteluvinkki vielä, me ollaan käyty Tapiolan jääpuistossa, siellä on tosi kiva rata joka pidetään auki säällä kuin säällä (aina +5 asteeseen saakka).
CalGirl (se edellinen anonyymi).
Tuire sanoi…
CalGirl-Joo, näissä olosuhteissa kukkasipuleita voisi myydä vieläkin. :) Tosi hienoa, että on tuollaisia jääpuistoja. Pitää ehdottomasti mennä kokeilemaan. Kiitos vinkistä!
Pieni Lintu sanoi…
Me ollaan viime yönä saatu hentoinen millin kerros lunta ja vähän tulee koko ajan lisää. <3
Tuire sanoi…
Pieni Lintu-Oi miten ihanaa! Olisihan se kiva päästä pulkkamäkeen, luistelemaan, hiihtämään ja harjoittelemaan laskettelua. Vähän lunta riitäisi, niitä metrisiä kinoksia en kaipaa.
Nonna sanoi…
Kyllä minä sitä lunta kaipaisin. Tosin tämä "talvi" on mennyt tähän asti tosi nopsaan, kun on vaan odoteltu sitä talvea tulevaksi.

Ehkäpä huomenna jo... :)
HoO sanoi…
Torniossa on lunta ja pakkastakin. Eli talvea fiilistellään ja eletään :) Toivottavasti sielläkin vielä talvi tulisi - edes hetkeksi! Jotenkin ainakin itse tarvitsen selkeät neljä vuodenaikaa - vaikka eipä sillä: kyllä täällä silti kevätaurinkoa jo kaipailee valoa tuomaan <3
Sari Riekkola sanoi…
YLITORNIOLLAKIN LUNTA 20-30 CM JA PAKKASTA NYT N. 17 ASTETTA, joten talviset on säät meillä.
Aurinkoa ei ole näkynyt vielä tänä vuonna ja sitä kyllä jo kaipailee...
Maijalinnea sanoi…
Kevättä, kevättä odotellaan ja puutarhakirjoja jo tutkaillaan. Mukavaa viikonloppua
Muuten, sinulla on kiva blogi, törmäsin siihen sattumalta täällä verkossa
Tuire sanoi…
Nonna-Onneksi joulu toi muuta ajateltavaa. Nyt vihdoin on pieni lupaava kerros lunta maassa!

HoO-Oi teitä onnekkaita. Vuodenajat ovat suuri ilo minullekin, vaikka pidentäisin mielelläni kyllä kesää! Odotellaan helmikuun hohtavia hankia!

Sari Riekkola-Oi teillä on ihana talvi! Pidän peukkuja auringon pilkahduksille. :)

Maijalinnea-Kiitos, kiva kun löysit tänne! Puutarha on minullekin tärkeä. Pian varmasti iskee minuunkin vimma suunnitella puutarhaa. Kävimme englannissa ihanassa Hidcoten puutarhassa, ehkäpä postailen siitä piakkoin. :)
Anonyymi sanoi…
Toivottavasti sinne eteläänkin tulisi lunta, se vaan on niin ihanaa.

Meillä täällä Rukan juurella lunta riittää, eilen ja toissa päivänä tuli lisää noin 40cm.

Mukavaa talven jatkoa sinulle!

T:pohjosen tyttö
Tuire sanoi…
Pohjosen tyttö-Lumi on oikeasti tosi ihanaa. Nyt sitä on pieni kerros, jee! Pojilla on varmasti huomenna hauska päivä ulkona! :) Ihanaa talvea teille tunturiin!