Kivilahti ladyjen vintagea BukowskillaSain kutsun Kivilahti Ladies-Vintage & Fashion avajaisiltaan.
Kaarina ja Klara Kivilahti myyvät osan muotikokoelmaansa Bukowskis Marketin nettihuutokaupassa. Avajaisissa oli hohdokas tunnelma. Salit täyttyivät pian suopertyylikkäistä naisista ja miehistä. Tarjolla oli herkullisia pikkusuolaisia ja valkoviiniä. DJ soitti hyvää musiikkia, muun muassa sinkkuelämän tunnussävelmät. Seinille oli ripustettu pohjoismaiden hienointa taidetta.


Toki paikalla oli myös julkkiksia. Voin paljastaa, että Mikko Leppilampi näyttää oikeastikin just niin hurmaavalta.


Huutokaupan tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Kaarina kertoi heidän valinneen kohteeksi kohdunkaulan syövän, koska siihen menehtyy nuoria naisia.


Klaralla oli huiman korkeat korot. Ystäväni kanssa ihailtiin kuinka taitavasti hän niillä sipsutteli. Itse jouduin väliin istahtamaan paljon matalimmilla koroilla, mutta mitäpä tulin  hullujen päivien kautta. 

Kuva Bukowski Market


Huutokaupat päättyvät eri ajankohtina 20.-27. lokakuuta.
Mikä on sinun suosikkisi? Minä viehätyin tästä Charles Jourdanin mokkalaukusta. Se sopisi kaiken kanssa, myös minun pitsiunelmaatteisiin.

Kuva Bukowski Market
Ihana annos yllisyyttä arkeen. Kannattaa käydä katsomassa Suomen johtavan muotiperheen aarteita Bukowskilla, Iso Roobertinkatu 12, Helsinki. Näyttö 19.10 asti.

Ylellistä viikonloppua!

Kommentit

Hannis sanoi…
Hih, sä sitten olit siellä :) Minulle tuli myös kutsu, mutta mulla ei ollut nyt kyllä itsellä sellaisia vaatteita, joissa olisin kehdannut tulla. Jäi siis tulematta :-D Piti kysyäkin sulta, olitko! Olis kyllä ollut aika ihana nähdä tuo.
Tuire sanoi…
Hannis-Joo olin ja oli tosi kivaa! Oisit tullut vaan jotain mustaa päällä. Kieltämättä mullakin oli jättivaatepulma, mutta sain sen kuitenkin jotenkin ratkaistua. :)
Sally sanoi…
Ootpas ollut tyylikkäänä liikkeellä! Löysitkö mitään hullareilta?
Tuire sanoi…
Sally-Kiitos! Hyyduin hullareilla alkuunsa, enkä osannut päättää. Valikoima oli kyllä aika hyvä tänä vuonna. Tulen blogiisi kurkkaamaan löysitkö sinä jotain. :)
Toi olis ollu niin kiva piristys arkeen, mutta lastenhoitopulman lisäksi olisi ollut vielä täälläkin pukeutumispulma näin lyhyellä varoitusajalla... mut ihana oli nähdä nää kuvat ja kyselen sitte erikseen lisää:) Tyylikkäänä olet ollut liikenteessä!
Tuire sanoi…
VillaVaahtokarkki- Kiitos! Karvakaulus on aika kiva, kun sitä voi yhdistää moniin vaatteisiin. Oli ihana piristys, toisella kertaa sitten. :)
MARY JANE sanoi…
Ihania vintage vaatteita, tuolla täytyykin käydä! Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :) Aurinkoista syksyä!
Tuire sanoi…
Mary Jane-Kannattaa kyllä käydä katsomassa kaikki ihanat huippumerkit! Tervetuloa lukijaksi! Tulen blogiviisitille. :) Kuulasta syksyä!