Halloween-juhla


Meidät kutsuttiin taas naapuriin huikean hauskoille Halloween-juhlille. Kaikki oli jälleen niin upeasti laitettu, hämähäkin seitit hehkuivat mustavaloissa, hiilihappojää kuohui ja sauhusi, seinät olivat muuttuneet muureiksi ja tarjoilut olivat karmivan herkullisia.Taikuri Luttinen kävi hauskuuttamassa Halloween-ohjelmallaan. Hän oli aivan mahtava ja vangitsi koko lukuisan yleisön pienimmistä suurinpiin.


Tosi kiva kun kaikki olivat pukeutuneet oikein kunnolla. Osan tutuista tunnistin vain heidän lastensa perusteella. 

Itse ostin noitahatun ja pelottavia koruja, sitten etsin kaapista kaikkea mustaa, vähän pitsiä ja tylliä mukaan. Kynsiin koitin asetella vähän niinkuin seittiä.Kylläpä näytänkin pelottavalta, Halloweenin henki tarttui minuun!

Hauskoja syysjuhlia kaikille, sadonkorjuuta, kekriä tai Halloweeniä isosti tai pienesti!

Kommentit

Nainen Talossa sanoi…
Vautsi. Muistankin kun postasit samoista pirskeistä viime vuonna. Tosi hienot juhlat ja kekseliäät tarjottavat. Mitähän noiden piirakoiden päällä on? Meilläkin on ollut tapana juhlistaa Halloweeniä lasten kanssa. Tänä vuonna karmeat juhlat jäävät väliin, kun on järjesteltävää ristiäisjuhlissa.
Tuire sanoi…
Nainen Talossa- Tarjoilut oli tosi hienot. En tiedä mitä piirakoiden päällä oli. En ehtinyt kysyäkään kun oli niin paljon menoa kokoajan. :)

Oi kastejuhlat ovat niin herkkiä! Hyviä järjestelyjä!
Nonna sanoi…
Hienolta näyttää. Meillä juhlat ensi lauantaina. Tästä voi pikkaisen ottaa mallia...
Tuire sanoi…
Nonna-Ai teillä on juhlat, tosi hauskaa! Joo, näistä juhlista saa kyllä lähinnä rimakauhun. :)
Micu sanoi…
Mahtavat juhlat teillä ollut! Ihania naapureita. Musta on niin loistavaa, että tuollaisia juhlia järjestetään. Paljon on nähty vaivaa, mutta ikimuistoiset juhlat :D
Tuire sanoi…
Micu- Olen aivan samaa mieltä. Olen kiitollinen, että naapurit järjestivät meille ikimuistoisen illan! Ehkäpä minäkin järjestän jotkut kivat juhlat tänä vuonna. :)
Johanna sanoi…
Vau, upeat bileet :)
Tuire sanoi…
Johanna-Niin oli, aivan tosi karmivan hienot. :)
Sari Riekkola sanoi…
Aivan huikeat juhlat ja nostan kyllä hattua naapurille, kun tuollaiset viitsii järkätä. Upeita leivoksia ja herkkujakin paljon.
Minna Rosé sanoi…
Aivan ihanaa, että jotkut jaksavat nähdä noin paljon vaivaa juhlien eteen <3 Itse en ole saanut kutsua halloween -juhliin moneen vuoteen, vaikka haluaisin päästä kehittelemään jotain hienoa asua ;)
Tuire sanoi…
Sari Riekkola-Hattuni nostan minäkin. Vaivaa oli nähty paljon pienten lasten hoidon lomassa. Ja kyllä meillä oli hauskaa!

Minna Rose-Niin on tosi ihana juttu. Juhlat ovat niin iloinen asia. Pulmaasi on hyvä ratkaisu, järjestä juhlat itse! :)
Sari sanoi…
Moi Tuire ja voi ei, minulta jäi laittamatta sulle uutta viestiä sitä tyttömme asua koskien. Onpa noloa :-( En itse asiassa löytänyt enää vanhoja kuvia, muuta kuin sen, joka oli joskus joulublogissa ja siinä ei itse asu ei oikein edes näkynyt, ainoastaan hurjat meikit...

Huomenna on meidänkin neidillä Halloween disco koulussa, mutta tänä vuonna neiti ei halunnut ostaa pukua vaan tuunata omista vaatteista ja vanhasta peruukista omannäköisen vampyyri-asun.
Tuire sanoi…
Sari-No ei mitään. Kiitos kun katsastit kuitenkin. Onpas kiva, että tyttäresi koulussa naamiasidiskoillaan! Omalla kaapilla minäkin kävin. Seurailenpa blogiasi jos vaikka saamme nähdä kuvan tyttäresi asusta. :)
Annukka sanoi…
Siis Vautsi - miten päheet koristeet ja karmivat tarjoilut ohjelmasta puhumattakaan! mahtoi olla hauskaa :)
Jonna sanoi…
Vau, teillä on ollut upeat juhlat! :)
Tänä vuonna meillä jäi tyystiin halloween-juhlimatta, ehkäpä taas ensi vuonna.

Minulla on sinulle haaste blogissani. :)
Tuire sanoi…
Annukka-Koristelu oli tosiaan upea ja kyllä meillä oli hauskaa! :)

Jonna-Juhlat oli mahtavat. Aina välillä voi pitää välivuoden ja sitten taas. :)
Kiitos, tulen kurkkaamaan haastetta!