Sannan showroomilla

Lauantaina kävin Sannan uudella showroomilla näkemässä uutuuksia ja tulevaa syyskautta Tine K:lta, Beck Sönder Gaardilta ja Pernille Corydonilta.Voi kuinka kaunista showroomilla olikaan! Kepeän kesäinen tyyny houkutteli erityisesti ja pieni juhlalaukku minulta suorastaan puuttuu. Beck Sönder Gaardin huiveihin tulee valtavasti valikoimaa!
Tällä kertaa pääosassa oli Pernillen kauniit korut. Korut näyttivät kepeiltä ja raikkailta. Tulen varmasti käyttämään näitä koruja usein.

Viehättävä Pernille tuli itse paikalle Tanskasta kertomaan kuinka hänestä tuli korusuunnittelija! Oli inspiroivaa jutella hänen kanssaan. Pernillen mielestä hopea sopii hyvin vaalealle suomalaisiholle.


Meitä hellittiin suussa sulavilla herkuilla ja mukaan saimme muhkean goody bagin mukaan. Oli hauskaa tavata muita bloggaajia.
 Tässä muutamia toisten bloggaasien postauksia tapahtumastaMinulla oli päällä Tukholmasta ostamani Odd Mollyn paita. Olen viihtynyt ensimmäisessä Odd Mollyssani. Huomasin, että mallia myydään nyt mekkonakin. 

Kiitos Sanna ja Pernille!

Kommentit

Lumo sanoi…
Oli kiva iltapäivä. Kaunis kuva sinusta noiden huivien edessä.
Teija sanoi…
Voi vautsi miten ihana hetki teillä on ollut! I♥tine... ja kaikkee muutakin kivaa näkyy shopissa olevan :)
Tuire sanoi…
Lumo-Kiitos! Oli tosi mukava tapahtuma, ihana hypistellä kaikkea kaunista ja tavata muita bloggaajia.

Teija-Kiitos! Oli oikein hauska hetki. Tinellä on ihania juttuja ja mulla oli tänään hyvä päivä Pernillen tähtikorvikset korvassa!
Leena-Emilia sanoi…
Tulin vastavierailulla ja voi, mitä kaikkea ihanaa täällä onkaan! Ja tuo Odd Mollysi on kyllä kaunis! Aurinkoista viikon jatkoa!
Tuire sanoi…
Leena-Emilia-Kiitos! Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi! Aurinkoisia päiviä!