Äitienpäivänä


Äitienpäivän aamuna pieni ojentaa lahjansa ujosti sängynverhon alta. Päiväkodista tuli tosi kauniit paketit ja kortit ja pojat malttoivat säilyttää salaisuuden aina äitiepäivän aamuun asti.


Pojat melskaavat sängyssä ja äiti laittaa lahjahelmet kaulaan. Sitten lähdetään yhdessä poimimaan valkovuokkoja. Ne ovat sinnitelleet tontilla ihailtavasti.


Uusi mekkoni löytyi Lindexiltä. me & i-jakun ostin lapsimessujen tarjouksista. Pojat mittailevat ritarilinnan pohjaa. Poikien pussihousut ovat Pomp de Luxin.Grillaamme ja syömme kevään ensimmäistä kertaa ulkona isovanhempien kanssa. Pojat roikkuvat renkaissa ja leikkivät vanhoilla kärryilläni. Mummi nauroi kärryjen olleen hyvä ostos kun jo minä leikin niillä tosi paljon.
Sissinhurstin imikkä kukkii kauniisti ja pidän sen laikullisista lehdistä, jotka kasvavat kesän mittaan. Äitienpäiväkakku katetaan sisälle. Ruokaillessa tuli jo hiukan viileä. Sain myös ihastuttavan vanhan emalikoristellun medaljongin. Sisältä löytyi poikien kuvat. Medaljonkia olenkin aina salaa toivonut.

Äitienpäivä oli ihana. Päivän päätteeksi olen aivan väsynyt ja kuume nousi taas illalla. Olen ollut jo monta päivää kipeä. Toivottavasti pian paranen.

Keväisiä päiviä!

Kommentit

Korukopan Eija sanoi…
Näyttää upealta päivältä <3
Toipumista sinulle, pitkittynyt flunssa ei ole kyllä mukavaa!
Tuire sanoi…
Eija-Kiitos! Päivä oli ihana, vaikka olinkin kipeänä. Näin keväällä saisi pöpöt jo painua pois. Iloisia päiviä!
Lady of the Mess sanoi…
Ihana päivä - ja varsinaiset viikari-hurmurit sinulla on siellä viihdyttämässä. Toivottavasti flunssa hellittää - tosi sitkeitä tuntuvat olevan taas tämän kevään flunssat.
Aurinkoa viikkoosi!
Tuire sanoi…
Lady of the Mess-Kiitos! Pojat ovat kyllä kekseliäitä vekkuleita. Niin harmillista sairastaa keväällä kun pitäisi päästä puutarhahommiin. Valoisaa viikkoa!
Tuire sanoi…
Lady of the Mess-Kiitos! Pojat ovat kyllä kekseliäitä vekkuleita. Niin harmillista sairastaa keväällä kun pitäisi päästä puutarhahommiin. Valoisaa viikkoa!
Piupau sanoi…
Ihana postaus. Pikaista paranemista!
Tuire sanoi…
Piupau-Kiitos! Tulin juuri pitkiltä päiväunilta. On vaikea levätä kahden kekseliään vauhtiveikon kanssa. Aurinkoisia päiviä!
Maireanna sanoi…
Ihana nuoren äidin postaus äitienpäivän vietosta ..nauti päivistä. Joku vuosi eteenpäin, niin poikasi ovat pitempiä Sinusta. Mutta silloinkin he ovat vielä Äidin pikkupoikia :-)
Tuire sanoi…
Maireanna-Kiitos! Nautin, pikkulapsi aika on ihanaa, mutta myös raskasta. Varmasti nekin päivät kun pojat jo itseäni pidempiä ovat ihania! Valoisia päiviä!
Nainen Talossa sanoi…
Suloinen juttu äitienpäivästä ja kauniit kuvat...äitienpäivä on myös lasten päivä. Ihana tuo medaljonki :).
Ihania kuvia, iloisia ja kauniita :) Upea oli medaljonkikin! Pikaista paranemista sinulle.
Tuire sanoi…
Nainen Talossa-Kiitos! Ihan totta äitienpäivä on myös lasten päivä. :)

Johanna-Kiitos! Pidän medaljongista kovasti. Tervetuloa lukijaksi!
Lumo sanoi…
Ihailinkin medaljonkiasi tänään!
Tuire sanoi…
Lumo-Kiitos! oli tosi hauska nähdä taas pitkästä aikaa!
Päivi Lemström sanoi…
Hei, olet nähtävästikin jo parantunut, hauska kuulla...ihanat äitienpäiväkuvat ja kaunis medaljonki!!
XX
Tuire sanoi…
Päivi-Kiitos! Olen onneksi parantunut, antibiootit tepsii. Pidän medaljongista hurjasti, se on ollut paljon käytössä. Valoisia päiviä! XX