Kesämenokkaat


Ihastuin Clarksin kultaisiin kiilakorkosandaaleihin. 

Kengät ovat huisin korkeat! Kiilakorko ja pehmuste päkiän alla toimii. Jalat jaksoivat sandaaleissa hyvin yhden nopealiikkeisen kaupunkipäivän poikien kanssa. Näin ihania ja päheitä kenkiä minulla ei ole ollutkaan. Minä kuljen näillä koko kesän!

Paitsi ehkä leikkipuistoon ja rannalle. Siihen käyttöön ostin Jayna Crocsit. On kätevää, että ne saa kastua ja ne voi pestä. Toivotaan, että sopii matalaan ja kapeaan jalkaani.

Isommalle piti hankkia sandaalit. Ne hankittiin jälleen Vincentiltä. Meillä on ollut niitä jo monet. Me pyöräillään paljon ja pidän siitä, että varpaat ovat suojassa. Tällä viikolla esikoinen oli polleana kun sai ja jaksoi pyöräillä itse (aikuisen kanssa) mummolasta toiseen mummolaan. 

Meillä on ollut vauhdikas viikonloppu.
Poikien jäätelöbaarisynttärit on juhlittu.
Kerron niistä lisää piakkoin.

Toivotaan sandaalikelejä!

Kommentit

Tosi hyvännäköiset kengät!! Jotain tuollaisia "jaksan pitää kauan jalassa" kenkiä mäkin etsin.
Minna sanoi…
MÄ huokailen...siis Niiiiiiinnn IHANAT kengät!! Tahtoo-tahtoo kans ;)!
Tuire sanoi…
Mia-Kiitos! Aivan, nämähän ovat oikein terveyskengät, näillä jaksaa. :)

Minna-Kiitos! Kaikki vaatteetkin näyttää niin paljon paremmalta kun on kauniit kengät jalassa. Mutta sinullahan on upea kenkäkokoelma!
Anu sanoi…
Ja eiku kenkäkaupoille!!! ;) Noi pitää jostain löytää jotta pääsen kokeilemaan josko kävisivät munkin jalkaan. Kiilakorkoset on ehdottomasti parhaat korkeet kengät!

-A-
Tuire sanoi…
Anu-Joo, tänä vuonna oli ihania kiilakorkokenkiä kaupat täynnä! Näissä kenkissä on vielä se hyvä puoli, että soljilla sain säädettyä lestiä.

Kiilakorot on kyllä hyvät jalassa. Kävelin mukulakivilläkin vauhdikkaasti poikien perässä. :)
GardenianKati sanoi…
Kiilakorot on kyllä jalalle mukavat ja silmälle kivannäköiset. Rantakelejä saa lähettää tännekin =)
Anu sanoi…
Ostin myös kiilakorkoiset remmikengät just viime viikolla. Ois-merkkiset ja mustat.
Meillä oli pojilla sandaalit missä oli varpaat piilossa ja koko kesä meni vanhemmalla niistä kiukutellessa. Olishan ne hyvin suojassa ne varpaat.

Parempia kelejä odotellessa!
Anonyymi sanoi…
Crocsitkin oiva valinta! Muista ostaa kiillotusaine, jolla ne pesun jälkeen saa hohtamaan kuin uusina. ;)
Tuire sanoi…
Kati-Lähetän sinne paljon hellettä ja ihania kiilakorkosandaalipäiviä!

Anu-Oi ne ovat varmaan ihanat! Musta ja kulta sopivat kaikkiin vaatteisiin. :) Meillä 6 vee on onneksi tyytyväinen varvaspiilosandaaleihinsa.

Anonyymi-Kiva kuulla! Lainasin viime kesänä kaverin crocseja. Niillä oli kätevä hypätä busterista rantaveteen. :) Pistänpä korvan taakse tuon kiillotusvinkin.
Anonyymi sanoi…
Hienot kengät!
Blogisi ja erityisesti valkea saunasi tuli muuten eilen mieleeni rautakaupassa. Siellä myytiin uutuutena kiukaaseen valkoisia koristekiviä.
Kiitos kauniista blogistasi, joka tuo iloa arkeen!
Elina
Tuire sanoi…
Elina-Kiitos vinkistä! Täytyy ehdottomasti käydä kurkkaamassa. :) Ja nyt ovat kaupat pullollaan valkoisia kiuluja myös ja minä sain maalata senkin itse. :)
Ihania sanoja, kaunista arkea sinulle!
Mulla noita kiilakorkokenkiä muutamat, tosi hyvät kävellä pitkänkin päivän. Crocseja ei tähän taloon tule, rajansa kaikella..
Tuire sanoi…
Reissuja-Kiilokorot on hyvät ja olen tykännyt crocseistakin. :)
zubi sanoi…
Oi miten kauniit kengät, kelpaisi tännekin. Kulta + valkoinen on niin raikas ja kaunis yhdistelmä kesään!
Tuire sanoi…
Kiitos zubi! Kengät on päässyt kovaan käyttöön. :)
Anonyymi sanoi…
Kauniit kengät molemmat. Mulla ei vaan koskaan ole tuollaiset avonaiset kengät pysyneet jalassa koska on kapea jalka. Löysin itse loistavat Crocsit jotka pysyy jalassa: http://www.crocs.fi/crocs-springi-flat/11977,fi_FI,pd.html?cid=28M&cgid=women-new Suosittelen testaamaan noita jos nuo avonaisemmat ei pysy jalassa...

Johanna
Tuire sanoi…
Hei Johannna, kiitos vinkeistä! Onneksi crocsini ovat toimineet ja pysyneet jalassa. :) Nuo springi flatit ovat myös ihanan näköiset. :)