Aurinkosuklaajuomaa

Kävipä minulla tuuri kun sairaslomallani on riittänyt aurinkoisia ilmoja! 
Tekee hyvää saada raitista ilmaa edes istuen. Nyt olen jo tehnyt pieniä kävelylenkkejäkin.
Kokeilin suklaalastukaakaota. Se on hyvää!

Lampaantalja on uskomattoman lämmin ja nappaan vielä peiton matkaan niin ei tarvitese pukea päälle niin paljon. 

Varma keväänmerkki on ensimmäinen postilaatikkoon tipahtanut taimikuvasto! Se on kohta puhkiluettu naapurin ja Äitini kanssa. 
Kukkapenkkiunelmat lähti heti nosteeseen. Taidanpa ottaa kynän ja paperia.

Aurinkoisia päiviä!

Kommentit

Nonnukka sanoi…
Namskis! Ihana tosiaan kun kevät on täällä!
GardenianKati sanoi…
Minkälaisia kasveja on haaveissa / suunnitelmissa?
Tuire sanoi…
Nonnukka-Niin on ihanaa, kevät!
Hei täällä tuli yhtäkkiä lumisade. Voi ei, taitaa jäädä aurinkokaakoa toiseen päivään.

GardenianKati-Mullä jäi etupihan istuttelu vähän kesken syksyllä eli sinne kaikkea puolivarjon ja varjon kasvia, vuokkoja, isotöyhtöangervoa ja saniaisia. Puutarhan puolelle aurinkoon ruusuja. Mutta perinne ruusuja vai uusia pidempään kukkivia?
GardenianKati sanoi…
Opiskelen maisemasuunnittelua ja innolla odotan sun pihajuttuja tulevana kesänä. Se teidän edellinen pikkupiha oli tosi onnistunut.

Mä tykkään myös angervoista. Onko rönsytiarella tuttu? Tosi herkkä ja kaunis. Voisi sopia sun valitsemien kasvien kanssa.

Multa löytyy enemmän perinneruusuja, mutta kyllä mua houkuttasivat jotkin jaloruusut. Haluaisin ruusuja nimenomaan kukkapenkkiin. Onhan tuo juhannusruusukin mieletön kukkiessaan =)
Minna sanoi…
Hyvä, että aurinko sallinut sun nautiskella teidän kauniilla terassilla! Toivon , että vointisi on pian entistäkin ehompi ;!

IHana juoma, mistä nuo suklaalastut on?Juoma näyttää niin houkuttelevalta!

Rentoa viikon jatkoa Tuirelle :)!
M sanoi…
Onpas ihania kuvia :P
Tuire sanoi…
GarnedianKati-Kiitos! Ja kiitos vinkistä, aikas sattuma kun juuri tiirailin sitä rönsytiarellaa mainoksesta. Täytyy siis hankkia sitäkin, vaikka saniasten kaveriksi. Ehkäpä laitan molempia ruusuja. :)

Pikkupiha oli ihana pioneineen. Uusi puutarha on vielä vähän hajanainen. Näitkö muuten etupihan kivetyksemme, postaus marraskuulta? Voi saisinpa mäkin opiskella maisemasuunnittelua. Hyviä opintoja sinulle!

Minna-Kiitos! Olo kohenee hiljalleen ja mieli on kiitollinen. Herkulliset tumma- ja valkeasuklaalastut löytyi ihan Prismasta. Lumisade loppui. Aurinkoa teille!

M-Kiitos! Se on se aurinko! :)
GardenianKati sanoi…
Näin sen teidän kiveyksen. Hyvin olit onnistunut. Olen seurannut, että sulla on hyvä silmä pihasuunnitteluun.
Mä päätin satsata ja opiskella kolmekymppisenä haaveilemaani ammattiin. Se tosin tarkoittaa sitä, että juuri muuhun ei voi satsata kolmeen vuoteen.

Se rönsytiarella sopii sekaisin niiden sun saniaisten kanssa =)
Anne sanoi…
Nams mitä kaakaota ja vielä auringossa nautittuna =)

Minulla on sama juttu-olen pitemmällä sairiksella. Onneksi se ei estä liikkumasta ja nauttimasta keväästä-näin on sitten pirteämpi olokin.

Olen myös kaivanut esiin pinon puutarhalehtiä..ja miettinyt mitä uutta tulevana kesänä. Mukavaa tuo suunnittelu..ja haaveilu :)
nanna sanoi…
Me F:n kanssa kylvettiin jo viikonloppuna Zinniaa ja Salkoruusuja. Katsotaan miten niiden käy.. selviävätkö koskaan kukkapenkkiin asti : )

Suoraan maahan istuttamista odottaa pioniunikko. Ah, olisi jo kesä!!
Tuo kaakao näyttää tosi herkulliselta! Miten sitä oikein tehdään? Minä pelkään, että söisin suklsslastut jo ennen, kuin ne ehtisivät kaakaokuppiin.

Olet ilmeisesti ihan mukavasti toipumassa? Olet varmaan jo ihan iskussa, kun pihatyöt alkavat. Nyt on hyvä tehdä rauhassa suunnitelmia.
Tuire sanoi…
GardenianKati-Kiitos kiitos kehuista! Etupiha täytti toiveet. Rönsytiarellaa siis tilaamaan :) Kolmevuotta jaksaa hyvin kulkea vanhoissa vaatteissa kun opiskelee unelma-ammattia!

Anne-Suunnittelu ja haaveilu on hauskaa tai ehkä hauskinta! Aurinkoisellä säällä ulkoilu virkistää ihan kevätmielelle. Mukavaa, että pääset liikkumaan ja hyviä vointeja sinulle!

nanna-Oi, teillä odotellaan jo sirkkalehtiä. :) Kylväminen on kyllä niin hauskaa lapsistakin. Ehkä meidänkin pitäisi kuitenkin. Näen jo pioniunikot silmissäni!

Terhi-Mä otin laiskan oikotien ja kuumensin maidon mikrossa ja lusikoin siihen suklaalastut. Maidon pitää olla kuumaa, jotta suklaa sulaa. Suklaalastuissa on tosiaan riskinsä. Meidän 5-vee kävi napsimassa valkosuklaalastuja suoraan purkista mokoma. :)

Kiitos, toipuminen on alkanut hyvin. Kesällä pitäisi istuttaa paljon pensasaitaa, joten toivottavasti sitten olen täysissä voimissa ja varmaankin olen. :)

Kivoja aurinkopäiviä!
Anu sanoi…
On kyllä ollut mahtavia aurinkokelejä ja tuo kaakao näyttää iiihanalta. Paikkasi auringossa näyttää kodikkaalta ja juuri sopivalta lepopesältä. Voimia toipumiseen.
Tuire sanoi…
Kiitos Anu! Tosiaan minulla on oma paikka auringossa. :) Sinä osaat valita sanasi niin kauniisti. Kepeää viikkoa!
Kammari sanoi…
Sun postauksia on aina niin ilo lukea! Aurinko on kyllä hellinyt viime aikoina oikeen huolella... Paranemisia Sinulle :)
Tuire sanoi…
Kiitos Kammari! Päivä valkenee taivas kirkkaana. :) Iloisia päiviä sinulle!
Anu sanoi…
Voi että, osuipas sairasloma hyvään saumaan:)
Saanko liittyä kaakaokupposelle?
Nam.
Täällä Tampereella mun työhuoneen alla pikkuiset krookukset nousee kovaa vauhtia aurinkoa kohti, jee! Kevät tekee kovasti tuloaan.
Tuire sanoi…
Anu-Tämäkin päivä näyttää ihanalle. Juodaa taas kupposet! :)

Täällä pääkaupunkiseudulla on varmaan superpaljon lunta. Paljaasta maasta ei mitään havaintoa, saati kukkasista. Nauttikaahan te siellä Tampereen kesämaassa!
Riitta Sinikka sanoi…
Nami nam,mitä juomaa! Ihanaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Kiitos samoin Riitta Sinikka!