Vieras/työhuone

Vieras- ja työhuone on vihdoin nättinä. 
Nyt on kiva tulla tänne bloggailemaan tai pedata sohva parivuoteeksi vieraille!
Pelargonihyllyunelma ei toteutunutkaan keittiössä, vaan täällä vierashuoneessa. Pelargonien talvetustaitoni tosin vaativat vielä hiomista, mutta hylly on. :) 

Toivotaan, että Mårbacka ja Denise jaksavat sinnitella vielä kevääseen. Pentikin lasikävyt tuovat talvitunnelmaa kukkahyllyyn.
Lampan talja lämmittää ihanasti varpaita työpöydän ääressä istuessa. Oikea päiväpeitto ja kaapin ovet puuttuivat pitkään. Päiväpeiton äiti osti joululahjaksi Sokokselta Ikean sänkyyn. Kirjahyllyt ovat Ikean Billya. Niihin tarvitaan vielä vetimet.
Verhot ovat Alli-mummin virkkaamat ja pöytä taas Bertta-mummilta. Huutokauppa tuoli ja pöytä saivat vaalean pinnan viime kevään maalausvimmassa. :) Virkattu matto on tupaantuliaslahja taitavalta ystävältä. 
Se on oikea hyvän mielen tuoja! 
Toisinaan pojat valloittavat tämänkin huoneen. Sohvatyynyt eivät ole paikoillaan tälläkään hetkellä. Pakkaspäiviän ilo on majanrakentelu, vaikka rakennettiin me lumimajaakin melkein tunti tuolla -20 asteessa.

Ikkunasta näkyy kaunis talvi ja 
lumesta valkeat metsät peltojen takaa!
Kuulasta talviviikonloppua!

Kommentit

Anu sanoi…
Levollinen ja kaunis huone! Ja mitä suloisimmat leikit siellä käynnissä. Meilläkin on rakeneltu majaa pöydän alle sekä katosvuoteeseen :)
Toivotaan, että pelakuut menestyvät ja kukkivat kesällä. Jänskätän mitenkä omieni käy - en ole niitä parhaimpia puutarhureita ;)
Mukavaa lauantaita teille. Urheita olitte lumilinnapuuhissa.
Pauliina sanoi…
Ihastuttava tunnelma myös vierashuoneessa! Pöytä ja tuoli ovat helmiä! Voi kun tämä pakkanen lauhtuisi! Meillä aamusta asti ollut ylo-30!!! Majoja on täälläkin tehhty ja tällä mammalla jo mökkihöperyys!
Terhi sanoi…
Ihastuttava huone tämäkin, saanks mä muuttaa teille?! Ja ihana nähdä tuota todellisuuttakin, hihii.
Pieni Lintu sanoi…
Ihana huone - voisin tulla yövierailulle!!! :D
Celina sanoi…
Ihanan näköistä!
Tuire sanoi…
Anu-Kiitos! Ihana saada huone valmiiksi. Katossänky on meilläkin suosittu paikka. :) Toivotaan parasta pelargoneillemme ja meille kehitystä puutarhureina. :)

Pauliina-Kiitos! Huoneessa on muistumia ihanista ihmisistä. Hauskaa, että teilläkin on majapäivä! Joskus on ihan kiva, kun ei tarvitse lähteä mihinkään. Huomenna voisi jo lauhtua, ettei ihan mökkihöpöryys iske. :)

Terhi-Kiitos! Toki saat muuttaa meille. :) Kuuden majanrakentajan voimin täällä olisikin pelkkää majaa. Saataisiin varmaan syödä lattialla tukka sähköisenä majan katossa. :)

Pieni Lintu-Kiitos! Sohvasängyssä on muuten ihan hyvä nukkua. :)

Celina-Kiitos! Ihana talvi!
Saila sanoi…
Onpa ihanaa että on työhuone missä saa olla (ehkä;-)) rauhassa. Odotan todella, että parin-muutaman vuoden päästä pääsen muuttamaan vanhaan hirsitalooni, missä on työhuone - tosin ehkä siihen mennessä en enää teekään töitä kotoa, kukapa tietää.
Superhienot pitsiverhot, niin ihanaa että on mummien kädenjälki sinun ja äitisi lisäksi, voi että. Tässähän ihan herkistyy!
Todella hieno idea tuo pelakuuhylly, siellä on jotakin selvästi hengissäkin! Juuri tässä yksi päivä mietin, yrittäisinkö virittää jotakin kukkahyllyä johonkin ikkunaan. Kun on aika pieni talo niin niitä ikkunoita ei kovin paljoa ole...
Kati sanoi…
Ihana huone :) Mua oikein hymyilytti nuo teidän mummien nimet! Meillä on mieheni puolella ollut aikanaan Alli-mummi ja Bertta-mummi, nyt molemmat jo edesmenneitä. Mutta kun kaksosemme syntyivät ja alussa olivat neiti A ja neiti B, niin meidän käyttämät nimet olivat tuolloin Alli ja Bertta, niiden mummien ja kirjainten mukaan :) Oikeita nimiä niistä ei tullut, mutta joskus tulee leikillään vieläkin tyttöjä kutsuttua niillä lempinimillä vieläkin :)

Oikein mukavaa pakkasviikonloppua sinne teidän pesueelle!! :)
Kati sanoi…
vieläkin vieläkin... höh... :/ ehkä pitäis joskus lukea ensin mitä kirjoittaa, ennen kuin julkaisee... ;)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Työhuone on kiva olemassa. Aika harvoin pojat täällä peuhaavat. Yleensä silloin kun sohva on jäänyt sängyksi vieraiden nukuttua. Verhot ovat tosi kauniit ja intouduinkin kuvaamaan niitä lisää. Alli-mummi oli tuottelias virkkaaja. :)

Pelakuuhylly tuo ihanasti tunnelmaa. Sellaisen sinäkin selvästi tarvitset. ;) Varmasti upea tunne muuttaa pieteetillä itse kunnostamaasi vanhaan hirsitaloon kun se aika tulee! Sillä välin on jännä seurata kunnostuksen vaiheita.

Kati-Kiitos! Aika jännä, että teidänkin suvussa on saman nimisiä isoäitejä! Varmasti ihanaa olla kaksostyttöjen äiti. :) Terkkuja heille!
Susu sanoi…
Heippa! Tosi kauniiksi olet sisustanut huoneen. Toivottavasti pelargonit selviävät ensi kesään, ainakin valoisa paikka niille on tuossa ikkunalla. Oletko muuten tietoinen että ilmeisesti tuossa sinun kävijälaskurissasi on jokin haittaohjelmavaara, koska aina kun avaan blogisi niin koneeni ei avaa sivua ja varoittaa your-counterin levittävän haittaohjelmia. Uskalsin nyt kuitenkin avata sivusi, kun oli niin kauniin näköinen huone kuvissa :)
Laura sanoi…
Onpa kaunis huone.
allidaalia sanoi…
Ihana työhuone! Tosi kauniiksi olet sen sisustanut. Voi noita poikia...pieniä rakentajia :)
Tuire sanoi…
Susu-Kiitos ja kiitos tiedosta! En tiennyt, että varoitus tulee blogiani avatessa. Jostain kumman syystä jo kaksi vuotta käytössä ollut laskuri alkoi varoitella minua avatessani laskurin. Voi harmi, mun täytyy etsiä uusi laskuri, enkä yhtään innostu näistä teknisistä jutuista.

Laura-Kiitos! Talvi vielä kaunistaa huonetta. :)

allidaalia-Kiitos! Rakentajat ovat niin tomeria. Ja siivosivat tämän päivän rakennelmat!
Meän Satu sanoi…
Kaunis vieras/työhuone :) Niin ihanan vaaleaa :) Vierailisin :)
selma sanoi…
Ihana leikki käynnissä! Kaunis ja valoisa huone. Mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Meän Satu-Kiitos! Kiva kuulla, että viihtyisit. :)

selma-Kiitos! Kyllä on ihanaa kun päivät ovat jo pidentyneet!
kisa sanoi…
Ihana huone! Voi kun tuollaisen saisi meillekkin :)
Kaisa sanoi…
Aivan ihana huone <3 Pelarque hylly on mainio idea, ja nätisti toteutettu. Suloisia majanrakennuspuuhia! Paljon lämpimiä talvi terveisiä teille!!
Tuire sanoi…
Kiitos kisa ja Kaisa! Lämpimät talviterveiset teille myös!
Hanna sanoi…
Ihanan näköistä!
Nuo matot on ihania. Olen tehnyt aika monta, tosin itselleni vain yhden ja mua ärsyttää ettei mulla ole sellaista paikkaa sille missä se olisi näkyvillä kun on niin kaunis. On vintin aulassa kun ei oikein sovi alakertaan mihinkään, mutta en koskaan näe sitä sieltä kun hiivin sieltä alas aikaisin aamulla ja menen nukkumaan myöhään pimeässä.
Tuire sanoi…
Hanna-Kiitos! Virkattu matto on ihana. Vau, olet ollut ahkera! Matto ilahduttaa sinua aina väsymyksen hetkellä. :)
Anonyymi sanoi…
Kaunis huone! Onko tuo kukkahylly ihan tavallinen ikkunalauta ja miten se on kiinnitetty? Tuollaisen voisin itsekin ottaa.

Terkuin,
satunnainen ohikulkija Sara :-)
Tuire sanoi…
Sara-Kiitos! Pelakuuhylly on samanlaisilla Juvin puukannakkeilla kiinni kuin kuvassa näkyvä seinähyllykin. Kannakkeet on ruuvattu seinään juuri ikkunan karmin ulkopuolelle. Se näyttää oikein kivalta ja melkein sääli peittää ne verhoilla, mutta kun tykkää niistäkin. :)

Hyvää hyllyprojektia!
Hilma sanoi…
Voi teidän vieras/työhuone on ihana! Hienon majan on teidän pojat rakentaneet. Meillä on päivittäin lapsilla kans samat puuhat, illalla saa sitten tyynyt ja tuolit kannella paikoilleen. Nyt ovat onnistuneet hukkaamaan yhden tyyny aulan sohvalta, en löydä sitä mistään!
Tuire sanoi…
Kiitos Hilma! Majaleikit ovat ihan parhaita. Voi ihmettä, minnehän tyyny on voinut piiloutua? Toivottavasti löydät sen pian. :)
Miia sanoi…
Ihanan seesteinen huone :)
Tuire sanoi…
Kiitos Miia! :)
Ilona sanoi…
Tänne lukijaksi klikkailemassa ja ihastelemassa kauniita kuvia.
Ilona
Tuire sanoi…
Kiitos, kiva kuullaa. :) Tervetuloa Ilona!
Maria sanoi…
Löysin juuri blogisi ja ihastuin heti! Tämäkin huone on todella kaunis!
Tuire sanoi…
Voi kiitos Maria! Tervetuloa lukijaksi! :)