Valokivet hämärässä

Valokivet näyttävät lumisessa maisemassa vielä kauniimmalta kuin osasin kesällä kuvitella. Lempeä valo hohkaa valkeasta hangesta johdatellen kulkijaa. Portaikon valokivissä ei pala valo, koska halusin ne liiketunnistimelle. Liiketunnistinta ei ole ehditty asentaa. Olisi ollut kiva nähdä portaikot valot lumisena. Tänään oli niin kaunis sininen hetki.

Miten ihmeessä tätä lunta on yhtäkkiä näin paljon? Olisi kiva mennä luistelemaan, mutta milloinkohan aurat ehtivät luistinradalle asti?

Katsokaapa meidän räystäsvaloja. Valot tuikkivat koko sisäänkäynnin katoksen pituudella. Nyt on pari hassua tuikkua jäljellä. Ne ovat tämän vuoden hankinta, eivätkä kestäneet kuukauttakaan. Ovea koristaa pattereilla toimiva Claes Ohlsonnin havukranssi, se on ollut tosi kiva. 
Valokaari pikkuisen huoneesta katsottuna.
Pulkkamäkessä ollaan ilakoitu. Aika ihanaa tämä kahden pakkasasteen sää. Viisivuotias tiedusteli on hänen isänsä perintöstigassa turvatyyny?

Käytävän valokivet ovat Bendersin ja muurin kivet Lemminkäiseltä ja ne löytyivät Kivikoplasta.

Heleitä sinisiä hetkiä!


Kommentit

Nonna sanoi…
Heippa,
meillä Espoossa on hieno palvelu latujen ja luistinratojen suhteen. Netistä löytyy online-tieto, milloin on aurattu/ajettu.
http://www.mski.fi/espoo.mskate/
Tästä löytyy!

Minä en ole tuollaisista valokivistä kuullutkaan. Kivoja! Muutenkin ihana sininen hetki kuvissasi! Kyllä nyt on kaunista!

Me lähdetään illan piristykseksi vielä luistelemaan termospullon kera.
Tuire sanoi…
Moi Nonna! Tykkään kovasti hiihtää. Kunhan pikkuiset vielä hiukan kasvavat niin päästään yhdessä ladulle. Kiitos online-vinkistä! Nyt on niin kaunista, että keksitään jotain kivaa ulkoilua huomiselle.
Kotomon Taina sanoi…
Hyvältä näyttää valokivet, täytyy pistää itsellekkin harkintaan.
Toivottavasti huonot uutiset on loppuneet ja olette jo terveinä kaikki. Ihana tuo lehtikuvaus juttu, lehteä sitten odotellessa vaan! :)
Tuire sanoi…
Taina-Kiitos! Kannattaa harkita. Pelkäsin, ettei niistä olisi talvella iloa, mutta ehkä ne ovat jopa parhaimmillaan juuri näin lumiharson alla. :)

Huonot uutiset ovat loppuneet. Pöpöistä ei olla vielä kokonaan päästy, mutta toimintakunnossa ollaan kuitenkin. Iloista talvisunnuntaita teille!
Anu sanoi…
Onpas nuo valot tosi kauniit!
Terkkuja sinne sinisiin hetkiin:)
Anonyymi sanoi…
Meilläkin on sairasteltu uusi vuosi tahan asti. Nyt vasta alkaa kaikki olla kunnossa. Ihanan tunnelmallisia talvikuvia talosta ja valoista. Odotan myös mielenkiinnolla joulukuvia, joita Krista on ottanut. Paljastanet varmaan lähempänä ensi joulua, mistä lehdestä kuvat tulevat löytymään. Ei ihme, jos Krista tykästyi kotinne tyyliin.

-Villa Vaahtokarkki
Onnenkyynel sanoi…
WOU.
Upeat ovat valot.

Meillä tänään lääkäriin.
Tää super sitkee pöpö ei vaan ota lähteäkseen mieheltä, multa itseltäni, eikä tytöltä.

Muilla korvissa varmaan ja mulla taitaa olla keuhkoputkissa =(

Kolme viikkoa mullakin takana tätä samaa tautia.
Talven eka pöpö ja ei meinaa sitte millään päästä eroon.

Terveempää ensi viikkoa =)
Tuire sanoi…
Anu-Kiitos! Siniset hetket ovat niin tunnelmallisia. Täytyy keittää kaakaota. :)

Villa Vaahtokarkki-Kiitos! Nyt on liikkeellä ärhäkkää pöpöä. Kiva kuulla, että voitte jo paremmin. En malttaisi odottaa Kristan kuvia. Kerron sitten missä lehdessä ja milloin. :)

Onnenkyynel-Kiitos! Onneksi laitettiin valokivet. Ai teilläkin on kaamea pöpö. Pojille tuli myös poikkeuksellisesti korvatulehduksia. Toivottavasti saatte hyvät lääkkeet ja paranette pian! Tervette tulevaa viikkoa!
Riitta Sinikka sanoi…
Oi,miten kaunista!Aivan ihanat valot! Hyvää alkanutta viikkoa teille!!
Tuire sanoi…
Kiitos Riitta Sinikka! Valoisaa viikkoa sinne myös!
Pieni Lintu sanoi…
Tosi kivalta näyttää! :)
Villa Brickyard sanoi…
Ihanat valot:) Sinulle olisi minun blogissa pieni haaste:D
Tuire sanoi…
Kiitos Pieni Lintu! :)

Villa Brickyard-Kiitos! Tulenpa kurkkaamaan. :)