me & i-kutsut


Meillä oli jo meandi-kutsut eilen! Uusi mallisto on ihana!
Asu: hame me & i, paita H&M, vyö Noa Noa

Tarjolla oli muffinsseja ja gluteiinittomia minimuffinsseja. Leivoimme poikien kanssa edellisenä iltana ja kuorrutin muffinssit pika pikaa töistä tullessani. Lisäksi tarjolla oli kahvia, teetä ja viiniä. Yllätyin kun puolet tusinasta valitsi teen. 

Viinit valitsin etiketin perusteella, aika somia pulloja. Äiti-ihmiset eivät saaneet pulloja tyhjiksi, vaikka rupattelimmekin iloisesti seuraavan päivän puolelle. 

For all occasions dress on nyt matkalla vaatekaappiini. Tykkään tälläisistä helpoista vaatteista, joita voi käyttää missä vaan ja ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä päällä. Tällä mekolla voi hyvin, vaikka taistella lastaan auton turvaistuimeen. Turvaistuimet olivatkin yksi illan hilpeyttä herättävistä puheenaiheista.

Ostin itselleni ja pojille pilvipaidat. Nyt mekin saamme samisvaatteet, jotka ovat tähän asti olleet äitien ja tyttärien etuoikeus. :)

Olipa kivaa!

Ystäväni toimii me & i-esittelijänä jo 8. kautta. Suosittelen johanna.ansonen@meandi.fi, kannattaa kysyä pääkaupunkiseudulla.

Hauskoja kevätvaatteiden hankintahetkiä!

Kommentit

tinttarus sanoi…
Ihanilta vaikuttavat!
JA mitä herkkujakin teillä siellä!
Löysin joukosta oman viime kesän lempparivalkkarinkin;) sinisessä etiketissään...
Tuon tilaamasi vaatteen pehmeä kosketus tuntuu ihan kuvassakin....kiva väri, tykkään!!!
Tuire sanoi…
tinttarus-Kiitos! Muffinssit oli aika helppo tehdä. Portugalilainen viini sopiikin varmasti hyvin kesäaikaan. Mallisto on ihana, tulisipa pehmeät paketit jo!
Kesäkukka sanoi…
Meilläkin pidettiin tänään Me&i-kutsut. Ja kyllähän sieltä kaikkea ihanaa löytyi. Poika alkaa olla vaan jo niin iso, että ei ihan kelpuuta kaikkea, mutta onneksi voi shoppailla myös siskon lapsille synttärilahjat etukäteen. Toki jotain myös itselle...yogapantsit on mun suosikit.
Tuire sanoi…
Kesäkukka-Hauska kuulla, että teilläkin oli kutsut. Meidän pojat eivät vielä kommentoi vaatteitaan, täytyy ottaa siitä ilo irti. :)

Monet ystävät olivat katselleet mallistoa netistä ja kysyneet lastensa mielipidettä. Yogapantsit ovat varmasti ihanat. Mulla on niitä pussilegginssejä, tykkään niistä. Mukavia kotipäiviä yogapantseissä! :)
Kaisa sanoi…
Aivan ihastuttavat kutsut. Ihan super suloiset tarjottavat. ....ja meandin vaatteet. Meillä lapset jo valikoivat vaatteensa, mutta onneksi meandin vaatteista tykätään =D
Kaisa sanoi…
Kiitos ihanasta muffinssi ohjeesta, ihana kokeilla jokupäivä, ja tuo philadelphia kuorrute NAM!
Tuire sanoi…
Kiitos Kaisa! Teidän tyttärillä on hyvä maku. :) Philadelphiakuorrute oli hyvää, mutta ei kestä kovin kauan. Hauskaa muffinssin leivontaa!
Anonyymi sanoi…
Moikka,
muistinkin että olit tilannut tuon For all occasions mekon. Itse tilasin sen juuri alennuksella. Toivoisin asukuvia sinulla käytössä tuosta. Sinulla on niin ihanasti yhdisteltyjä asukokonaisuuksia ja kaipaan inspiraatiota :)

Johanna