Keittiön kirjotut salusiinitVihdoin sain pienen kirjontatyön valmiiksi. Ristipistelin vanhoille keittiöpyyhkeille talon valmistumisvuoden. Keittiöpyyhkeet on ostettu antiikkimarkkinoilta. Vanha damasti kiiltää ihanasti. Kauniit pienet verhonipsut ovat kirppislöytö vuosien takaa. Parisen viikkoa sitten syysasteri jaksoi vielä kukkia suloisesti.

Piirsin kirjonta-aiheen vanhoja malleja yhdistelemällä. Vanhoja kirjontamallikirjasia olen saanut joululahjoiksi hyvältä ystävältäni. DMC muliinilangan väri on 3782. Kirjoin kahdella säikeellä.
Keittiön oikea tunnelma alkaa löytyä. Vielä pitäisi löytää valaisinpari ikkunalle ja siirtää toisaalle tuo vanha lamppu, jossa on liian lyhyt kangasjohto. Etsinnässä valkoiset vekitetyt suutarinvalaisimet.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Lovviisa sanoi…
Herkänkauniit verhot...Soma keittiö :)
Tuire sanoi…
Kiitos Lovviisa! Ihana tunne kun saa tehtyä jotain itse. :)
Kauniit salusiinit! Vanhat damastit ihastuttavat aina, harmi että nykyjään ei tahdo löytyä. Viimeksi sisustusmessuilla "hiostin" kangastoimittajia, mutta koneet ovat muuttuneet niin että valmistaminen on käynyt täällä kotimaassa ainakin mahdottomaksi :( Töihin tarvisi ostaa isompikin määrä mutta....
Ihania ystäviä kun huomioivat kiinnostuksesi :)
Mukavia hetkiä kauniiseen keittiöösi <3
Tuire sanoi…
Kiitos Marie! En tiennytkään, että damasti on käymässä harvinaiseksi, harmi. Työsi kuullostaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti löydät kaunista damastia. Olen itsekin otettu siitä kuinka ystävä muistaa minua kirppiksiä kierrellessään. :)
Så Vitt Jag Vet sanoi…
Ihanan kauniit verhot.. ja kirjailu sopii mainosti...
Ha en skön lördagkväll !
Kraam
Sanne
Anonyymi sanoi…
Kaunis keittio ja hienot salusiinit! Tykkaan teidan ruokapoydan tuoleista ja niiden varista. Onko ne antiikkiliikkeesta? Hyvaa viikonloppua!
CalGirl
Tuire sanoi…
Sanne-Kiitos! Kirjailu tekee verhoista persoonalliset ja meidän taloon tehdyt. En skön lördagskväll till er också! Kraam.

CalGirl-Kiitos! Hauska kuulla sinusta pitkästä aikaa! Tuolit ovat ruotsalaista uustuotantoa ja hyvin kauniisti tehdyt. Ne ostettu Loimaalaisesta sisutusliike Ribbonista 90-luvun alkupuolella. Viikonloppuja! :)
nanna sanoi…
Onpa tosi söpöt kirjailut!! Onko toi kirjailtu otus kissa? Näyttäisi ainakin joltain pitkähäntäiseltä : )

Mulla on myös käsityöt ollut viime aikoina meneillään. Pitkä neuleliivi on ihan just valmis.
Tuire sanoi…
Kiitos nanna! Se on pitkäpyrstöinen lintu. :) Voi kun olisi enemmän aikaa käsitöille. Olisi kiva nähdä neuleliivi kun saat sen valmiiksi. :)
Kesäkukka sanoi…
Kauniit ovat! Kuten tunnelma keittiössäsi muutenkin!
Tuire sanoi…
Kiitos Kesäkukka! Kauniita tunnelmia teille!
Suomineito sanoi…
Ihanat verhot ja ihanasti olet keksinyt kirjontamallin.
Tuire sanoi…
Kiitos Suomineito! Kirjontamallin suunnittelu oli hauskaa puuhaa. :)
Anonyymi sanoi…
Teillä on kyllä tunnelman täyteinen koti...Oletko muuten jo aloittanut jouluvalmistelut?

Meikeläisen blogista löytyy paraikaa "pikkujoulu arvonta",käyhän kurkkaamassa, jos ennätät ;)
Tuire sanoi…
Kiitos Kammari! Täytyypä tulla kurkkaamaan arvontaasi. :) Olen koitellut koristevaloja eri paikkoihin, kyllä joulu on jo mielessä. :)