Halloweenia

Vietimme viime vuonna kammottavan hauskat juhlat naapurissa!
Ilahduimme kun saimme kutsun tänäkin vuonna. Viitat on jo ostettu, kaikille samanlaiset. :) Viimeksi pojat juhlivat ritariasuissaan, joita todella on käytetty. Minä olin mustissa suuri hämähäkki päässä.

Nämä kuvat eivät tee oikeutta upeille juhlille, joista ei puuttunut mitään.
Tunnelmaa toi lukuisten koristeiden ja kurpitsojen lisäksi mustavalolamppu. Mustavalolamppu muuttaa huoneen omituisen sinisen hämyisäksi. Hiilihappojäät savusivat ja mehuboolia sai ammentaa suuresta kurpitsasta. Yläkerrassa pääsi ennustajaeukon pakeille ja hänen säkenöivä pallo teki poikiin vaikutuksen. Näin ensi kerran pimeässä hohtavia ilmapalloja. Vierailla oli hurjan hienoja kokopukuja, peruukkeja ja kasvomaaleja. Emme malta odottaa.

Karmean iloisia iltoja!


Kommentit

Lovviisa sanoi…
Hyvvää huomenta kammarista ! Siis uppeeta mahtavaa että jaksetaan panostaa noin palajon juhuliin...Hienoja juhlatunnelmia sinne teille, oisimpa kernaasti mukana :)
Iida Emilia sanoi…
Wau! Kylläpä on tosiaan satsattu. Upean näköistä :) Meilläkin tytöt kovasti haaveilee Halloween juhlista, mutta en vaan jaksaisi nähdä vaivaa niiden eteen ;) Päästään me sentään serkkutytön halloween-synttäreille.

Mukavaa viikonloppua, ja "karmivia" juhlia! :)
Noora sanoi…
Kuulostaapa makeilta (ja näyttää) juhlilta! :)
Meillä kans olisi tarkoitus pitää sunnuntaina Halloween-kemut omille ja ystävien lapsille. Mutta mitään noin hienoa ei ollut suunnitteilla, kivoja ideoita kuitenkin saa näistä sun kuvista. :)
Hurjan karmivaa Halloweenia!
Satu sanoi…
Mitkä juhlat, wau! Kerrohan tunnelmia sitten näistä tulevistakin pirskeistä :) Hauskaa halloweenia!
maiju sanoi…
Huu, loistavaa! Halloween-bileet olisi tosiaan hauskat, saisi vähän irrotella koristeilla!
Kammari sanoi…
Sattuipa sopivasti, kun olemme just huomenna pitämässä töissä lapsille Halloween juhlia...kiva saada uusia ideoita, ettei vuosikaudet mennä saman kaavan mukaan :)

Ihanan veikeä idea tois koverrettu kurpitsa, jossa hiiret vilisii sisällä! Hmmm...jäin ihan miettimään millainen ennustajaeukko teillä siellä viime vuoden juhlissa oli? Kerro vähän tarkemmin, minkälaisia "ennustuksia" hän teki?Voisin nimittäin repäistä ja sonnustautua sellaiseksi huomisiin juhliin ;)
Tuire sanoi…
Lovviisa-Kiitos! No hyvä, että tunnelma välittyy kuvista. Olin ihan häkeltynyt kaikesta näkemästäni näissä juhlissa. Olisipa hauskaa jos olisit mukana. :)

Iida Emilia-Kiitos! Kumpa olisinkin saanut kaikki upeudet kuvattua. Tuolloin oli vielä vanha kamerakin. Juuri nyt en jaksaisi itsekään järjestää ja tosi kiva päästä vieraaksi. Hauskaa, että teilläkin on kammotusjuhlaa tiedossa! :)

Noora-kiitos! Kiva, että sait inspistä kuvista! Juhlat tulee varmasti vähemmälläkin. Karmivia hauskoja kammotusjuhlia teille! :)

Satu-Kiitos! Täytyy tallentaa uudet tunnelmat paremmalla kameralla tällä kertaa. Hauskaa Halloweenia!

maiju-Huu, kiitos! Halloween on siitä hauska juhla, että voi tosiaan irrotella! :)

Kammari-Kiitos! Hauskaa, että olette jo vuosia juhlineet! Meille ennustajaeukko ennusti lämmintä ja tunnelmallista joulua meidän uudessa kodissa. Pojat olivat oikein otettuja tästä ennustuksesta. :)

Voisitkohan ennustaa vaikka: Aralle lapselle uusia kavereita? Vilkkaalle uutta harrastusta? Varovaiselle hyvää hiihtovuotta? Ronkelille hyvää ruokahalua? :)))
Teija sanoi…
Karmeen ihanat juhlat!! :D Hauskasti keksitty tuo kurpitsa, jossa hiiret :)
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Kerron terveisiä kekseliäälle ystävälleni. :)
selma sanoi…
Onpa mahtavat pirskeet! Mikä vaivannäkö! Ja kiitos kommentistasi! Hauska juttu, että minä ajattelin tasapuolisuuden vuoksi ihan samalla tavalla:)
Tuire sanoi…
Kiitos selma! Voi tämän päiväiset pirskeet olivat vieläkin komeammat. Meillä oli tosi kivaa.
Tasapuolisuus olkoon meidän äitien ohjenuora. :)
Kammari sanoi…
Meilläkin oli kivat pirskeet, vaikka en uskaltautunutkaan "ennustaja eukoksi", kun se ei tuntunut olevan oikeen "sopivaa", koska kaikkien "vakaumus" ei olisi sitä aivan ymmärtänyt... Jänskiä juttuja nämä "uskon asiat" välillä :D Leikkiähän se vain olisi ja lasten kanssa kaivataan muutenkin aina sitä pilkettä silmäkulmaan!
Miriam Stella sanoi…
Beautifull! nice ! i love it! I invite you to see my fashion blog and my new post! tell me if you like! ;-) I WAIT FOR YOU! AND IF YOU LIKE follow me! I'll do the same!
Kisses
Miriamstella

Is Fashion My Passion? The Miriamstella's fashion blog
Tuire sanoi…
Thank you Miriam Stella for your kind words and invitation! I will your blog. :)
Sirkka sanoi…
Voin vain kuvitella kuinka sykähdyttävää teillä on jälleen juhlissa...
aivan kertakaikkisen upeasti järjestetty, elin mukana:)

Tunnelmallista juhlaa!
Tuire sanoi…
Kiitos Sirkka! Pojat olivat aivan tohkeissaan. :)