Etupiha rakentuu

Paljon suunniteltu etupiha alkaa hahmottua!
Ihana huomata, että oma ajatus etupihasta näyttää toimivalta.
Kaksi työmiestä ja kaivuri ovat puurtaneet etupihalla jo tovin. Olen iloinen, että kaivuri nosti mullatkin paikoilleen, siinä olisikin ollut lapioimista pitkäksi aikaa.
Pojat saivat trampoliinin heti keväällä ja nyt hypyt lentävät jo korkealle. Prismasta löytyi suorakulmion muotoinen trampoliini, joka sopii hyvin talon sivustalle, eikä näy ihan jokaisesta ikkunasta. :)
Muurit ovat Lemminkäisen Muurikko kiveä. Kaarteisiin ei ollutkaan kovin montaa vaihtoehtoa, mutta tämä näyttää hyvältä nyt paikoillaan. Kansikivet puuttuvat vielä. Muurikko on väriltään tummanharmaa ja sen virallinen nimi on musta.
Kulkuväylät kivetään Bendersin tummanharmailla antiikkikivillä, nimeltään grafit. Kivet eivät asettuneetkaan kaarteeseen kauniisti. Kivien väliin jäi liian suuria rakoja, päätettiin laittaa puolikiviä väliin.

 Vain Bendersiltä löytyi antiikkikiville kaarresarja, joka kaunistaa autotalliin kulkua. Autoille varattu alue asfaltoidaan. Kaikki valokivet, reunalistat, kivet ja tarvikket Kivikoplasta.

Tulisipa jo valmista. 20 pientä pensasta ja 10 pionia odottelevat jo kasvamaan pääsyä.

Lämmintä viikonloppua!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Teillä on pistetty hihat heilumaan...
Tosi kivan näköistä jälkeä kyllä!!! Kivillä saa siistin ilmeen. Lycka Till :)
Amalia sanoi…
Kauniilta näyttää, olis mukava nähdä sitten valmiinakin :-)
nasba sanoi…
Tosi hyvältä näyttää! Ootko itse suunnitellut kaiken?

Jos asuisin asuntoalueella haluaisin itsekin varmaan jotain tollasta. Onneksi asutaan keskellä peltoja ja metsiä, niin ei tartte miettiä mistä repii monta kymmentä tuhatta euroa rahaa pihaan. :)
Anonyymi sanoi…
Tuleepa teille kaunis piha! Kiva, että jaksatte tehdä kotinne loppuun saakka. Liian usein näkee, että uuden talon rakentaminen loppuu siihen, kun muutetaan sisään. Kaunista, kaunista!
Ja tuo tramppa on hyvä! :)
Lovviisa sanoi…
Vau mitä pomppukuvia ! Ja nättiä kyllä pihhaa pukkaa :)
AnnaO sanoi…
Hyvältä näyttää, lopputulos on varmasti upea :)
Tuire sanoi…
Kammari-Kiitos! Ihana saada etupiha valmiiksi. Ja mikä parasta, nyt loppuu hiekan ja mullan sisälle tulo!

Amalia-Kiitos! Laitan kuvia vähän valmiimmasta piakkoin. Varmaankin vasta ensi keväänä piha on kunnolla valmis kun kasvit ovat pääseet kasvun alkuun.

nasba-Kiitos! Kyllä olen aivan itse suunnitellut kaikki piha-alueet. Olen lukenut ja kysellyt paljon ja kivat naapurit samassa tilanteessa ovat kullanarvoisia. :)

Maalle sopiikin hyvin vähemmän rakennettu ympäristö, eikä tarvitse maksimoida tilankäyttöä.

anonyymi-Kiitos! Trampoliini on kiva liikuntaväline. :)

Lovviisa-Kiitos! Ihmeen hyvin pienikin pärjää isojen kanssa. :)

AnnaO-Kiitos! En malta odottaa pihan valmistumista. Pääsin jo istuttamaan ne 20 pensasta. :)
Tuleepa teille mahtavat kivetykset, ja muutenkin huomaan, että muutoksia on tapahtunut. Jostain syystä päivityksesi ei ole näkyneet listallani :( Pitääpä lukaista ne kaikki.

Minulla on muuten jotain sinulle kuluvaa blogissani:)
NapaKampi sanoi…
Moi! On sulla melkoinen piha-projekti työn alla! Zemppiä siihen! Kävin vanhassa työpaikassa tänään kääntymässä kun olin Helsingissä käymässä.
Lasse
Marika sanoi…
Ihanaa, mä niin pidän noista laatoista, niistä tulee niin kaunis piha. Haaveena saada vielä oma pihakin joskus kivetyksille. Näyttää muutenkin niin kauniilta kodilta, että pakko tutustua lähemmin :)
Tuire sanoi…
Lasse-Kiitos! Hauskaa, että olet täällä blogimaailmassa. Joo meillä on kunnon myllerrys, onneksi on koneita ja työmiehiä. Oi vanhaa työpaikkaa. :)

Marika-Kiitos! Nämä laatat ovat minustakin kauniit. Tervetuloa tutustumaan blogiin ja kotiin! Hyviä pihasuunnitteluhetkiä!