Antiikkihumua tiedossa!

Huomenna alkaa antiikkihumu!
Fiskarsin antiikkipäivät 7-10.7.2011
Billnäsin antiikkimarkkinat 7-10.7.2011
Fiskarsista löytää viikonloppuna Suomen ihanimmat antiikit! Siellä on paljon kaikkea, joten etsivä löytää haluamansa. Täytyy taas tehdä kotona mittailukierros etukäteen. Melkein toivon, etten nyt löytäisi mitään, koska pihatöistä tulee pian lasku. 

Billnäsissä oli viime kesänä uusia näytteilleasettajia, osa toi ranskalaista antiikkia ja osa myyjistä tuli ruotsista. Kivaa vintagevaatetta myi Vintage Garden, kuva alla. Ihan pakko kiertää molemmat! :)

Joen töyräällä kököttävät omat viimekesän löytöni Fiskarsista kotiinkuljetusta odottamassa.
Olen niin tyytyväinen tuohon teidänkin kehumaan kaappiin. Kun muuttaa uuteen kotiin on aina paljon huonekalu-unelmia. Silloin on kiva satsata johonkin itselle tärkeään huonekaluun ja ostaa SE huonekalu, vaikka muissa kalusteissa tinkisikin. Tämä kaappi on minulle SE huonekalu. :)
Penkki käytössä talvella. Kaappiin piti heti kokeilla terriinikokoelmaa, vaikka emme olleet vielä edes muuttaneet tähän taloon. Kaappiin tuli arkiastiat ja maalasin sen sisältä helmenharmaaksi.

8.7 olisi Billnäsin vintagetanssiaiset. Millaisetkohan ne olisi? Kuullostaa hauskalta.
Lopuksi skoolaamme ystäväni kanssa litroittain vettä löytöihimme tyytyväisenä! Olen viilettänyt antiikkihumussa mukana jo monituiset kerrat. Joka kerta on ollut oikea helle. 
Kuumaa lupaavat nytkin!

Kommentit

Saila sanoi…
Kuulostaa ihanalta tapahtumalta! Tosin itse en kaipaa enää yhtään lisää säilytettävää jo muutenkin pullisteleviin varastoihini. Kaappisi on oikea aarre, onneksi raaskit ostaa sen. Kun katse osuu siihen tai sen avaa, varmaankin joka päivä, se tekee iloiseksi. Juuri noinhan kannattaa tehdä, eikä harmitella jälkikäteen ja katsoa päivittäin jotakin toiseksi tai kolmanneksi parasta vaihtoehtoa. Kotisi on muutenkin ihanan näköinen, omalla tyylillä ja mieltymyksillä tinkimättömästi toteutettu, tai ainakin niin ihanasti kuin pystyy ja on varaa. Se on paljon se, ja tuo luksusta arkeen.
Tuire sanoi…
Saila-On ihana päästä antiikkihummailemaan! Mutta jos löydät jotain ihanaa, niin voithan luopua jostain aiemmasta? :)
Kiitos! Vielä tässä kodissa riittää toteutettavaa, peuhu ja vaatehuone odottavat kalustusta. Onneksi ostin ostin kaapin, sitä on tosiaan suuri ilo katsella ja käyttää. :)
Miia sanoi…
Voi ihana postaus Tuire, aah! Ollaan kai samanhenkisiä kun ajatellaan markkinahumua ihan samaan aikaan ;) "Katos, Tuitekin on just päivittänyt markkinoista!" :)

Kaappisi on kyllä upea ja todellakin satsauksen arvoinen. Minäkin odotan, että SE oikea astiakaappi uuteen kotiin sitten talon valmistuttua osuu kohdalle...tiedän niin tunteesi...siitä on tullut haaveiltua jo vuosia ja sen eteen on paiskittu töitä, joten ei se mikään sekunda saa olla! :)

Ihanaa jahtia sinulle, toivottavasti ensi kesänä sitten tavataan humussa...nyt on vielä minun pidettävä jalat maassa! :)
Tuire sanoi…
Miia-Kiitos! Taidetaan olla samanhenkisiä. Kyllä sinäkin vielä kaappisi löydät. Ehkäpä tavataan ensi vuoden humussa. :)
Miia sanoi…
Niin ja sitä piti kysyä, että miten saat pienet kuvasi näkymään noin terävinä? Minua inhottaa kun joudun laittamaan blogiini niin isoja kuvia kun jos valitsen erittäin suuri -kokoa pienemmän niin heti pikselit huononee ja kuvat menevät epätarkoiksi. olen yrittänyt photoshopilla valmiiksi pienentää mutta sama homma. ovatkohan kuvani sitten alunalkujaan liian suurikokoisia?
plääh.
Tuire sanoi…
Miia-En valitettavasti osaa neuvoa. Sen jälkeen kun tilani blogissa loppui, aloin pienentää kuvia photoshopilla. En ole huomannut, että sillä olisi vaikutusta. Ehkä joku viisaampi osaa neuvoa. Tsemppiä!
Miia sanoi…
Okei, kiitos. Pitää vielä yrittää. Ai, en tiennytkään, että tilakin voi loppua!! :/ Mitäs sitten? Maksaako blogin pito sen jälkeen?
Tuire sanoi…
Miia-No en tiennyt minäkään ennen kuin tila loppui. Joo, sitten pitää maksaa tai poistella kuvia. Eli olisi kannattanut pienentää kuvia alusta alkaen. :/
Syysunelma/Heidi sanoi…
Oih, mitä antiikkihumua!! Voi kun tuonne pääsisi! Olet aivan oikeassa: kun löytää Sen yhden huonekalun, voi muissa tinkiä. Tuo kaappi on kyllä aivan ihana, se olisi aivan varmasti minunkin Se huonekalu, jos tänne tuollainen mahtuisi:)
Tuire sanoi…
Heidi-Kiitos! Ehkä joku vuosi pääset antiikkihumuun mukaan. :) On ihana kun voi toteuttaa jonkun huonekalu-unelman. Varmasti sinullakin on jokin Se huonekalu kotona. :)
Sannu sanoi…
Pakkohan tonne on joka vuosi päästä,kun ei ole pitkä matka edes.
Viime kesänä löysin kivan vanhan pöydän.Nyt meille ei mahdu yhtään huonekalua tänne pieneen kotiin ennenkuin jotain vie ulos:)
Pojat viedään hoitoon.En ota niitä tonne sähläämään;)
Marina sanoi…
Voi, uusimmassa Maalaisunelmassakin oli juttu noista tapahtumista, voi kun pääsisikin!

Kauniit huonekalut löysit edellisellä kerralla. Vietä mukava aarteenetsintä päiväsi!!!
Lovviisa sanoi…
Joskus sitte kyllä tuonne minäkin ! Aurinkoa päiviisi :)
Tuire sanoi…
Sannu-Näin on pakko päästä. Poikia en ota minäkään, saavat sählätä toisaalla. :)

Marina-Kiitos! Ai en huomannutkaan, että Maalaisunelmissa oli juttu. Ensi vuonna sitten mukaan!

Lovviisa-Kyllä kannattaa, ensi vuoteen siis! Aurinkoa sinne myös! :)
allidaalia sanoi…
Ihanaa antiikkipäivät ! Olet tehnyt kauniita löytöjä edellisenä vuonna.
Pitää varmaan suunnata itsekkin antiikkimarkkinoille! Toivottavasti törmätään ;)
Edellisen postauksen verhot ovat ihanat.
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Olisipa hauska törmätä antiikkipäivillä! Menen sinne huomenna. :)
akissfromthepast sanoi…
mahtavat on nuo edelliskerran löydöt. löytämisen reimua tulevaan kertaan!
Tuire sanoi…
akissfromthepast-Kiitos! Löytämisen riemua tai löytämisen tuskaa. :) Mitenköhän saan pidäteltyä itseäni huomenna?
bellagio sanoi…
Huh huh mikä unelmakaappi, ja ihana blogi sinulla myös. Itse omistan kustavilaisen kaapin/vitriinin jota myös rakastan yli kaiken. Tuo talonpoikaisrokokoo kaappi on kyllä vielä nätimpi, kuin minun kulmikas.
Pitäisiköhän lähteä ajelemaan Fiskarsiin huomenna, jos ne kestävät kymmenenteen päivään.
Olisikohan enää mitään aarteita jäljellä?
Lenni sanoi…
Oi mikä ihana tapahtuma. Oltiin tuolloin lomareissulla niin ei tänäKÄÄN vuonna päästy osallistumaan. Nyt selvisi kaappisi alkuperä.. minun on monesti pitänyt kysyä mistä kaappi on peräisin kun se on NIIN kaunis! Olen sitä kuvissasi pitkään ihaillut :) Mukavaa kesäistä viikkoa!