Karusellissa
Vanhat karusellit ovat hurmaavia! 
Tämä Linnanmäen charmikas karuselli on valmistettu Hollannissa 1896.

Linnanmäellä on aika kivasti laitteita pikkuisille. 
Ja ihanaa, että sankka tupakan savu on vihdoin kadonnut Linnanmäeltä.
Pojilla on nyt Kappahlin paidat päällä. Haalistin kuvien värejä iPhotossa.

Sain koneeseen lisää muistia ja nyt voin taas bloggailla. :) Macbook pullisteli 32 000 kuvan kanssa, enkä uskaltanut enää ladata kuvia, kun kone oli jo useasti herjannut tilan vähyyttä. Pitäisi jaksaa painaa delete nappia useammin.

Iloisia huvipuistoretkiä kaikille!
Aurinkoa luvassa. :)

Kommentit

Syysunelma/Heidi sanoi…
Nuo vanhat karusellit ovat kyllä aivan valloittavia! Minä muistan lapsuudestani, kuinka Linnanmäellä aina haisi kovasti tupakalle, joten ihanaa, että se haju on nyt pois:) Mukavaa sunnuntain jatkoa!
Tuire sanoi…
Heidi-Vanhoissa karuselleissa on ihana tunnelma! Oli tosiaan aika kurjaa kun lasten huvipuisto oli savun vallassa. Kivaa sunnuntaita!
Anonyymi sanoi…
Linnanmäen karuselli on hieno! Valitettavasti jotkut luistavat tupakointikiellosta edelleen, mutta onneksi on iso muutos entiseen. Muistan, miten kuvottavaa oli odotella lapsia jostakin laitteesta, ja monet aikuiset käryttivät tupakkaa omaa juälkikasvuaan odotellessaan. Lapsetkin joutuivat kulkemaan aina tupakansavupilven läpi :(

Mun poika oli eilen monta tuntia Lintsillä kaverinsa kanssa. Yksi sadekuuro ajoi huvittelijat sisätiloihin, mutta sen jälkeen sää suosi iltaan asti. Eilen oli kuulemma ollut aika vähän ihmisiä, joten laitteisiin pääsi melkein jonottamatta.

Mukavia kesäpäiviä!

- Kristiina -
Hanne sanoi…
Kauniita nuo vanhat karusellit.
On jo monta vuotta siitä, kun olen ollut Lintsillä.
Särkänniemessä ei ole noin kauniita härveleitä:)

Mukavaa pyhäpäivää Sinulle:)
Kaisa sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaisa sanoi…
Ihania huvipuisto kuvia. Wau...en olisi arvannut karusellia han noin vanhaksi, mutta kaunis se on edelleen. Lapsuusmuistot tulee myös mieleen <3 Paljon kesäterveisiä teille!!
Tuire sanoi…
Kristiina-Karuselli on hieno! Ero entiseen savuverhoon on onneksi valtava. Jonottaminen on tylsää. Kiva, että poikasi pääsi nauttimaan laitteista jonottamatta! :)

Hanne-En olekaan käynyt Särkänniemessä tosi tosi pitkään aikaan. Tykkimäessä vietimme oikein kivan päivän viime kesänä. Olimme viikon saariston helteessä. Mukavaa huomista pyhää sinulle. :)

Kaisa-Kiitos ja aurinkoterkkuja teille! Karuselli on huisin vanha ja charmikas. Ihanaa, että jotkut asiat pysyvät ennallaan. :) Löysiköhän minusta kuvia karusellin kyydissä, pitääkin kysyä vanhemmiltani. :)