Mikä ihanampaa?

Mikä ihananpaa kuin kerätä kukkakimppu omalta pihalta? Tässä tulppaaneja ja neljää sorttia narsissia. Toivottavasti pölyt pöydällä ei näy. Ensin pitäisi kai siivota ja sitten kerätä kukkaset. Mutta jätin siivousvaiheen väliin. Nyt ei millään ehdi siivota kun pitää touhuta pihalla. :)

Voihan bloggeri, kun hävitti minulta eilisen postauksen. Hehkutin siinä magnoliaani, joka kukkii nyt pihallani! Istutin loistomagnolia Susanin pikku pikkutaimen syksyllä ja nyt siinä on kukka!
Nuppuisena ja auki!

Kommentit

Terhi sanoi…
Mä taisin sulle jättää kommentinkin eiliseen postaukseesi. Aivan ihania nuppusia sulla siellä pihalla <3 Multa hävisi kans eilinen postaus kommentteineen ja sitä edellisestäkin postauksesta kommentteja, ihan tylsää. Juuri postasinkin aiheesta. No, elämä jatkuu, onneksi blogit toimii taas :)
Hannis sanoi…
Heippa!

Multa kans eilinen postaus kadoksissa!

Ihana, sulla magnolia. Mä rakastuin niihin Kanadassa. Mistä löysit taimen? Mä meinaan hommata myös sen sitten uudelle pihalle ensi kesänä.
Tuire sanoi…
Terhi-Onneksi ehdin nähdä kommenttisi ja vastatakin. :) Mulle ei ole koskaan ennen käynyt näin. Ja sinäkin menetit postauksesi. :( Ne halpislennot on mennyt multakin aina sivusuun. Onneksi bloggeri toimii taas.

Olisi hauska tietää näkikö moni magnoliapostaustani?
Tuire sanoi…
Hannis-Kiitos! Sinäkin olet siis kohtalotoveri. Mäkin ostan lisää magnolioita jos kerran noin helposti kukkivat! Siis tämä minitaimi maksoi vain 3,90€ K-raudan viereisessä taimitarhassa. :) Muhevaisella on kuulemma komeita magnolian taimia juuri nyt.
Anonyymi sanoi…
Bloggerissa ollut vissiin enemmänkin häikkää :(
Ihania kuvia ja onneksi tämä postaus kuvineen näkyy =)

Kivat viikonloput sinne!
AnnaO sanoi…
Niin kauniita kukkia ♥
Tuire sanoi…
Vaakku-Aika hässäkkä bloggerissa. Aiemmin kadonnut postauskin on tupsahtanut takaisin, tosin ilman kommentteja. Iloista viikonloppua!

AnnaO-Kiitos! Tekisi mieli taimitarhalle taas. :)
Hanna sanoi…
Mikä ihana magnolia, minä olen luullut että ne eivät menesty täällä mutta kauniisti näyttää kukkivan. Ihana!
Mia sanoi…
Moi Tuire,
mietin juuri blogissani magnolian menestymistä Suomessa, ja Hannalta kuulin sinun kukkivasta maagnoliastasi. Tulin ihan ekaa kertaa katsomaan tänne; ihana blogi sulla (ja tietty magnolia)! :)
Ollapa meidänkin piha jo tuossa kunnossa, että sinne voisi jo istuttaa jotain...
- mia :)
Lisa sanoi…
Ihania kuvia! Blogger tosiaan temppuili, minultakin hävisi postaus ja kommentit parista kirjoituksesta.. Onneksi sentään toimii taas. Mukavaa viikkoa!

-Lisa
tiina sanoi…
Sitä postausta yritin kovasti etsiä.... vaan ei löytynyt, bloggeri takkusi eikä tominutkaan.
ihania kukkia, kaunista. :)
Tuire sanoi…
Hanna-Kiitos! Ihmeen helposti näyttävät magnoliat menestyvän. Menestystä sinunkin tulevalle magnolialle!

Mia-Kiitos! Täytyypä tulla kurkkaamaan blogiasi. Mutta kiva kuulla, että teille on tulossa piha ja sinne ehkä magnolia! :)

Lisa-Kiitos! Voi harmi kun menetit postauksen. Minun magnolia postaukseni löysi näköjään tiensä takaisin. :)

tiina-Kiitos! Toivotaan, että postaus vielä ilmaantuu.

Kivaa viikonjatkoa ja magnoliaunelmia!