Kankaani

Kangaskurssilla suunnittelemani ötökkäkangas on tullut tehtaalta!
Se näyttää kivalta, ei onneksi ihan niin realistiselta kuin pelkäsin. :)
Tilasin puuvillaa pari metriä ja huivisilkkiä pienen palan. Nyt ihmettelen mitä niistä tekisi? Aluksi ajattelin tehdä lakanat, mutta kangas on tyyristä, että täytyy miettiä uudestaan. 
Katselen sitä nyt jonkun aikaa ja ehkä teen siitä kaistaleita verhoihin ja/tai lakanoihin? 

Huivisilkkiin oli harmillisesti tarttunut punaista väriä ja se pitänee lähettää takaisin. Ajattelin tehdä siitä pojille huivit, muttaa saatan pitää ötökät omalla kaulallanikin. :)

Kommentit

Syysunelma sanoi…
Huiiiii, apua, millainen kangas!! Ei ainakaan voisi lakanoihin laittaa, ettei tarvitse pelätä, että lude loikkii peitolla!;) Ei vaan, todella hieno suunnittelun tulos! Sinulla on hieno visuaalinen silmä:)
Terhi sanoi…
On kyllä hieno kangas! Mulle tuli tuosta ed. kommentista mieleen kuinka mulla oli pienenä krokotiililakanat. Kääriydyin aina peittoon niin, ettei iho osunut lakanaan :D
Anu sanoi…
IHANA KANGAS!!! Ja vaikka sanoit, ettei ole ihan niin aidot kun pelkäsit, alko mua kutittaa vähän sieltä ja täältä! ;)
Tuosta sais vaikka mitä upeeta!!!

-A-
Tuire sanoi…
Syysunelma-Kiitos! Pienistä pojista ötökät ovat niin kiinnostavia. Ajattelin, että uni voisi tulla kivasti ötököitä ja kirjaimia tutkien. :)

Terhi-Kiitos! Voi ei, hankala nukahtaa jos pitää vältellä kosketusta lakanaan. :) Pojat tuntuivat tykkäävän kankaasta.

Anu-Kiitos! Joo onhan kangas silti aika realistinen, mutta söpöllä tavalla. :) Täytyy pohtia mitä siitä tekisi. :)
assari sanoi…
Voi miten ihana kangas! Jotenkin todella kaunis ja ihanan omanlainen.
Maija sanoi…
On kyllä hauskaa kangasta! :)
Tuire sanoi…
assari-Kiitos! Halusinkin tehdä sellaisen kankaan, jota ei kaupoista löydy. :)

Maija-Kiitos! Minäkin tykkään, vaikka kyllä jännitti onnistunko. :)
Näytti ensin pikkukuvassa pitsiltä!
Ihana, vitsi sä olet luova! :) Mä tekisin varmaan verhoa ja pöytäliina. Kesällä ihana kantaa omenapuun alle, kun ötökät kirmaa ympärillä :D
Tuire sanoi…
Kiitos Emilia! Täytyypä kurkata pikkukuvaa. Pöytäliinaidea kuullostaa ihanalle, varsinkin omenaapuun alla! Meidän omenapuu on syksyllä istutettu, joten sen alla olisi vähän ahdasta. :) Sommittelen jo ruutuja pöytäliinaan mielessäni. :)
Teija sanoi…
Onpa kivaa kangasta! Mitäköhän mä siitä tekisin.. jotain kivaa mökille tai Oskarille :)

En tiiä millä alalla olet, mutta tämän perusteeella (ja sen aiemmankin kankaan) olisit kyllä vallan hyvä designer!
allidaalia sanoi…
Kivan ja hauskan näköistä kangasta olet suunnitellut :) Hui, ötököitä lakanoissa! Olet loistava suunnittelija.
Lovviisa sanoi…
Siis aivan ihanaa kangasta :)
HoO sanoi…
Upeita!! :) Ajatella jos kangastasi voisi joskus ostaa kangaskaupasta :D
Tuire sanoi…
Teija-Kiitos! Voi ollapa designer, mutta alani on paljon arkisempi. :) Mulla onkin juuri päätöksiä tehtävänä töiden aloitukseen liittyen. Apua miten vaikeaa. Kangas voisi hyvin sopia teidän kelorantaan. :)

allidaalia-Kiitos! Monia on jo alkanut kutittaa lakanaideani. :)

Lovviisa-Voi kiitos! :)
Tuire sanoi…
HoO-Kiitos! Olisi aika jännää, jos niin kävisi. Mutta huikeaa tämäkin, että sai itse suunnitellun kankaan. :)
Marielisa sanoi…
Ihanan hauska ja erilainen kangas, I like! Tuossahan on potentiaalia vaikka mihin ;)
Tuire sanoi…
Marielisa-Kiitos! Katsotaan mitä saan kankaasta aikaiseksi. :)
Tanja sanoi…
Voi Tuire ku oot taitava! Siitä tuli mahtavaa! Minusta tuntuu et tuo ois just hyvä lakanoihin, saisivat pitkän elämän. :)
Tuire sanoi…
Tanja-Kiitos! Kiva kun olet lakanoiden kannalla. :) Jotain pitkäikäistä täytyy tehdä.
Todella kivannäköinen kangas! Lakanat voisi olla tuosta ihan kivat. Toisen puolenhan voi tehdä valkoisesta lakanakankaasta, niin ei tule niin kalliiksi. En toki tiedä, kuinka paljon tuollainen oman kankaan tekeminen maksaa.
Pitsit sekaisin sanoi…
Aivan loistavat kesäkodin keittiön verhot. Mistä noin upean aiheen keksitkin, vetosi ainakin minuun. Kangashan on suoraan kesäisiltä laitumilta, kuvastavat juuri sitä, mitä kesä oikeasti on. Loistavaa.:)
Tuire sanoi…
Villa Kaarnakallion Emäntä-Kiitos! Hauskaa, ettei sinua kutita lakana-ajatus. :) Ei toisen puolen valkoisuus varmasti haittaisi ollenkaan, mutta ehkäpä tyydyn pelkkään ötökkösoiroon lakanassa, kun aloin vähän innostua tekemään peuhuhuoneeseen verhoja.

Pitsit sekaisin-Kiitos! Ötökät tuli mieleen kun halusin tehdä jotain pojille. Ihana kuulla, että kuosi vetoaa sinuunkin. Kankaassa on tosiaan kesäinen tunnelma ja väritykseltään se sopii melkein millaiseen sisustukseen vain. :)
jori sanoi…
Vau, olen aivan tyrmistynyt miten upeaa kangasta.Kiinnostavaa muutoinkin tuo kankaansuunnittelujuttusi. Käytätkö illustratoria kankaiden suunnitteluun? Olen itse paljon tekemisissä tulostettujen tekstiilien kanssa ja vähän kiinnostaisi tietää missä "tehtaalla" olet teetättänyt kankaasi. Minua nimittäin kiinnostaisi myös omien kangasmallien teetättäminen ja touhuan itse suurkuvien ja reikävinyylien kanssa, mutta sisäkäyttöön tulevien kankaiden teetätyspaikat ovat hakusessa. Tupsahdin blogiisi jonkin toisen blogin kautta ja sinulla on täällä niin vihättävää, että taidanpa asettua taloksi, hakea kupin mustaa kahvia ja nautiskella.
Tuire sanoi…
Kiitos jori! Kankaskurssi oli tosi mielenkiintoinen. Kuosit suunniteltiin ensin photoshopilla ja sitten tehtiin kuosi illustraattorilla. Jos jaksat rullailla alaspäin niin löydät pari postausta aiheesta lisää. Sinun tekemiset vasta jännilttä kuullostavatkin. Tulenpa visiitille. :) Kankaat on teetetty digifabrixissa Saksassa.
Luovia päiviä!
Sanni sanoi…
Siis aivan huikea kangas ja ihana uusi blogituttavuuskin! Jorin kautta löysin tänne ja asetun myös taloksi :)
Tuire sanoi…
Sanni-Kiitos ja tervetuloa! Milloinkohan uskallan ommella kangasta. :)
Anonyymi sanoi…
mina taisin nahda unta sinun robottikankaasta, ja nyt kun viela mainitsit silkkihuivin-oho! Pitaisko sun avata nettikaupan, jossa myisit naita sun ihania kankaita, tai vaikkapa valmiita asilkkihuiveja? aivan ihastuttava tama otokka kangas myos!
Tuire sanoi…
Anonyymi-Voi kiitos sanoistasi ja unestasi! :) Olisihan se aika ihanaa olla nettikaupan emäntä, mutta mulla ei vain taida olla rahkeita siihen. :( Ehkä joskus myöhemmin kun lapset kasvavat. Olen niin iloinen, että pääsin kurssille ja sain nämä kankaat edes itselleni.