Tukholman Skansenilla

Kiitos ihanista robottipaitakommenteista! En päässyt vastailemaan kun, lähdin suoraan kurssilta laivalle ja tänään tulimme kotiin. 
Kävime kehutulla Skansenilla. Paikka oli paljon kauniinpi kuin osasin kuvitella. Oikea pienoisruotsi idyllisine vanhoine rakennuksineen, kauppoineen ja eläimineen.


Muotopuutarhoja oli monia. Olisipa ollut kevät pidemmällä. Ruusutarhaan on pakko palata.
Pojatkin pitivät robottipaidoista, paras palkinto. :)
Siljalla oli hienoja esityksiä! Rattaiden lainauspalvelu oli myös tosi kiva. Lainasimme kohta 5veellekin rattaat ja kävelimme pitkät matkat. Molemmat nukkuivat paluumatkalla päiväunet rattaissa.
Hurjan hämähäkkimiesesityksen jälkeen poika totesi: 
Täytyy mennä hyttiin harjoittelemaan.

Kommentit

naana sanoi…
Ettekö käynneetkään junibackenissa? Me miettiin kans käytäskö skansenilla. Oliko sielä vielä krokotiilejä, apinoita, elefantteja ja kameleita? Siitä on 20v. Kun viimeksi kävin. :)
Kesäkukka sanoi…
Reilu kuukausi sitten Skansenilla oli vielä paljon lunta. Kyllä sinne olisi ehdottomasti päästävä kesällä :)
Ihan huippu paikka.

Aika hurja hämis teillä hytissä ;D
Tuire sanoi…
naana-Junibacken onkin maanantait suljettu, mikä onneksi selvisi sentään laivalla. :) Oli hyvä ilma ja mentiin Skansenille. Skansenilla on pohjoisen eläimiä, karhuja, hylkeitä, ilveksiä, susia. lampaita, lehmiä jne. Mä en ollut koskaan käynyt siellä.

Kesäkukka-Nyt ei ollut ripaustakaan lunta ja sipulikukat kukkivat. Joo ruusujen aikaan pitäisi mennä ehdottomasti. Eikö vaan aika hämis hytissä. :D
naana sanoi…
Ok, sillon kun asuin tukholmassa pienenä niin sielä oli krokotiilejä, elefantteja yms. Ei sit varmaan enää ole?
Saila sanoi…
Voi että, Skansen on tosi hieno paikka.
Mutta kaikkein hienoin on kyllä hämähäkkimies hytissä! Tosi paljon hienompi kuin laivan promenaadilla :-)
Tuire sanoi…
naana-Oho, olipa siellä eksoottisia eläimiä silloin. Tallinnan eläintarhassa on norsuja ja jääkarhuja. Olisi kiva mennä sinnekin uudelleen. Kivoja paikkoja on niin paljon, onneksi. :)
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Kerron kehut hämikselle. :)
Eipä olekkaan tullut käytyä aikoihin Skanssenilla. Pitääkin ottaa tähtäimeen ensi kerralla!

Mainioita paitoja olet tehnyt!
Sally sanoi…
Oli varmasti kiva reissu! Syyskuun lopussa käytiin itse viimeksi Tukholmassa ja Junibackenilla. Silloin oli Tukholmassa vielä täysi kesä ja lämmintä ;)
naana sanoi…
Ps. Hämähäkki on kyllä ihan huippu. Tosi ketterä. :D <3
Skansen on ihana, olen käynyt keväällä ja kerran jouluna. Sen joulumarkkinat ja tunnelma pikku tuvissa oli aivan mieletön. Harmi kun teiltä meni Junibacken sivu suun, laitan siitä postauksen blogiini kun joskus ennätän. Se olis teidän pikku-ukoille aivan soppeli paikka. Olimme itte Tukholmassa helmikun lopulla. Ja taas olis sinne hinku.
Teija sanoi…
Mä oon vähän surrut, kun matkustelut on matkusteltu nyt vähäks aikaa. Mutta skanssenin reissun vois kyllä suorittaa vielä tässä kevään/alkukesän aikana :) Tosi kivalta vaikutti teijän reissu!
Tuire sanoi…
bea-Kiitos! Skansen tähtäimeen. :)

Sally-Junibacken on ihana. Tulisipa hyvä kesä tänäkin vuonna.

naana-Hämis oli aika hellyyttävä. :)

Reissuja ja romantiikkaa-Voin kuvitella Skansenin joulun. Sen täytyy olla kuin suoraan sadusta. Pitäisi siis päästä sekä kesällä että jouluna. :)

Teija-Skansen sopisi varmasti hyvin pienokaisen kanssa. Teille tulee ihana kesä. :)
nanna sanoi…
Me muuten just äidin kanssa puhuttiin, että sun robotit ja ötökät on aivan ihanat! Sulla on selkeästi kykyjä - meidän molempien mielestä!
Tuire sanoi…
nanna-Voi kiitos, ihanasti sanottu! Kumpa voisi käyttää näitä kykyjä enemmän. Terkkuja äidillesi!
Terhi sanoi…
No vautsi millainen hämähäkkimies teidän sängynlaidalla roikkuu :) Kivalta kuulosti teidän reissu! Täytyykin laittaa tuo Skansen korvan taakse, ei olla ennen käyty. Niin ja juu, robot on aivan mahtavat!!!
Marja sanoi…
Mitenkäs multa on mennyt täälläkin monta postausta ihan ohi, höh. No nyt luen takautuvasti näitä oikein ajan kanssa :) Ensinnäkin en varmaan ole kehunut tuota sun aivan loistavan ihanaa banneria - tosi kiva, iloinen, hauska, vauhdikas :)

Ja sitten nuo robottijutut... vau!! Tekisi melkein mieli tilata sulta moiset paidat.. JOS meillä olisi pari poikaa. Tykkään siis todella paljon! Nuo poikien raitapaidat näyttävät kivoilta!

Sitten Tukholmaan. MIllainen keli siellä siis oli lämmön suhteen? Olen tulevan lauantain Tukholmassa (perinteinen kevätreissu työporukalla) ja tässä juuri vatvon vaatetusta... lennetään takaisin kotiin niin pakko olla mahdollisimman vähän ja kevyttä matkassa mukana jotta voi edes jotain shoppaillakin :) Tuo Skansen näyttää ihanalta, sinne voisikin yrittää joskus ehtiä. Nyt ei ole saumaakaan, saati seuraavalla maratonreissulla...

Terkkuja!
Lovviisa sanoi…
Voi Skansen on ihana !!! Viimeksi ennen joulua käytiin tyttären kanssa joulumarkkinoilla. Siellä voisi käveleskellä loputtomiin:)
Tuire sanoi…
Terhi-Kiitos! Kerron hämikselle terkkuja. :) Skansen oli niin kaunis ja siellä on tosi helppo olla lasten kanssa. Vaarat oli hyvin minimoitu. :)

Marja-Kiitos! Kiva kun tykkäät bannerista. :) Robotit onnistui hyvin, tein muuten yhden robomekonkin. Siitäkin tuli yllättävän kiva.

Tukholmassa oli paljon lämpimämpi kuin meillä. Reippaat äidit työnsivät rattaita paitahihasillaan. Hauskaa Tukholman reissua sinulle!
Tuire sanoi…
Lovviisa-Niin voisi. Skansen on todellakin ihana, minäkin haluan sinne joulumarkkinoille!

Kestää nämä kommenttien kirjoitukset, kun pojat ovat vähän kipeitä ja huomion kipeitä. :) Viikonloppuna pitäisi virpoa ja juhlia synttäreitä, joten toivottavasti pojat ovat pian kunnossa taas.