Joulukalenterin 12. luukku

Pikkujouluja!
Olin eilen pikkujouluilemassa Helsingissä.
Meitä oli 25 naapuruston äitiä syömässä Loisteessa. Seura oli hauskaa ja ruoka hyvää. Saimme kuulla raskausuutisia ja illan aikana tuli viesti pikku prinssin syntymästä.
Onnea!
 
Oxmon tyllimekko on uusi, sen alla Indiskan tyllihame (2009), H&M vyö (kevät 2010), sulkakoriste Accessorize. Bolero jäi kotiin ja lähdin pitkän ohuen neuleen kanssa.


Jatkoilimme Teatterissa ja viisi sinnikkäintä selviytyi tanssilattialle asti. :)
Vihdoin puin ja pidin sulkanauhaa päässä muodikkaan huolettomasti kuin pikkutyttö. Yritin viime vuonnakin, mutta vaihdoin sen hiusten alle. Kesällä oli tarkoitus kulkea sukat korkkareissa, mutta se jäi vielä tekemättä. Ensi kesänä kuljen pitsinilkkasukat korkkareissa ihan varmasti tosi vintagena. :)

Joulukalenteri on puolessa välissä!

Kommentit

Johanna sanoi…
Kaunis asu ja nuo tuolit ovat kerrassaan ihania.
Kaaponkammari sanoi…
Hui miten hauska ilta ja rohkeutta on riittänyt. Asu todella nätti ja juuri sopivasti rohkea. Mukavaa päivää ja kiitos kivasta blogista.
Tuire sanoi…
Johanna-Kiitos! Tuolit ovat kulkeneet jo monessa kodissa. Ne ovat tosi matalat ja yksi päivä oivalsin, että niissä on täytynyt olla pyörät alla.

Kaaponkammari-Kiitos! Pitkä neule teki asusta hiukan hillitymmän. Viihdyin asussa ja sulkanauhassa. :)
Olipas tapahtumarikas pikkujoulu. Aika ihanaa!!!

Sukat korkkareissa on munkin listalla. Sparrataan siis toisiamme :D
Tuire sanoi…
Ihanaa Emilia! Tehdään näin. :) Vinkataan toisillemme jos löydetään täydelliset nilkkasukat. :)
Saila sanoi…
Ihana, hauska hyvänmielen asu! Jaa nyt olet sitten julkisesti asettanut itsellesi haasteen, jota me blogin lukijat taatusti emme unohda! Minusta polviksien pito korkkareissa on kiva, nilkkasukkia en pysty kun niitä karmeuksia tuli pidettyä 80-luvulla, ja sitähän ei kerita kaikkiaan voi elää uudestaan... Mulla on mm. kuva jossa päällä on hame, mustat sukkahousut, jotkut kävelykengät ja vaaleat nilkkasukat. Aarghhh!!!
Aamunkukka sanoi…
Sä voisit enemmänkin esitellä omaa tyyliäsi, nimittäin asusi on aivan hurmaava! Tosi kekseliään kauniisti pukeuduit ja pikkujoulumaisen tyylikkäästi!

Mukavaa uutta viikkoa!

ps; miten kaunis portaikko teillä on, huoh!
Tuire sanoi…
Saila-Kiitos! Olet varmasti ollut tosi style. :) Ei sentään urheilusukkia ballerinoissa. :) Hui, nyt alkaakoon nilkkapituisten pitsinylonien metsästys! :)

Anna Clarissa- Kiitos!

Aamunkukka-Kiitos! Ihana kuulla! Täytyypä esitellä silloin kun pukeudun. Mun kotiäiti lookissa ei nimittäin ole esittelemistä.

Portaat on kivat ja vaaleat, mutta naapurista löytyy upeat portaat pylväineen ja pinnat on upotettu käsijohteisiin jne. West woodilta molemmat.

Hyvää 3. adventin iltaa!
allidaalia sanoi…
Varmasti oli hyvät juhlat! Kaunis asu sinulla.
Sukat korkkareissa, hih :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!
-Heli- sanoi…
Kuulostaapas kivalta illalta :) nätti asu!
Villa Kajava sanoi…
Kylläpä teillä on ollut rento ja hauska ilta isolla porukalla ;)! Kauniisti olet pukeutunut, ihan erityisesti tykkään tyllihameistasi sekä vyöstä. Sulla on upeat hiukset, kyllä niihin kelpaa näyttävä koriste laittaakin ja eritoten pikkujouluihin :). Teidän eteisaula portaikkoineen ihana, tuo väljyys miellyttää.

Kivaa uutta viikkoa!

t.Minna :)
Tuire sanoi…
allidaalia-Kiitos! Sukat korkkareihin on mulle nyt ihan päähänpinttymä. :)

-Heli-Kiitos! Oli iloinen ilta. Hauska nähdä välillä ilman lapsia ja puhua kokonaisia lauseita. :)

Minna-Kiitos! Tyllit on niin ihania hameissa, lampuissa ja verhoissa. :) Eteisaulan tilavuus on ollut mukavaa, tuolissa on kiva pukea kaksvee.

Mukavaa viikonalkua kaikille!