Tyllillä tyyliä


Sain Jane Cassinin & Ann Brownfieldin kauniin kirjan joululahjaksi vuonna 2002. Siitä asti on ollut mielessä tämäntyyppinen lamppu. Vauhtia sain blogista Marie Elisabeth´s rum, jossa oli tehty varjostin tyllihameesta. Kurkkaa tästä.

Viime talvena löysin hauskan jalkalampun Fida-kirppikseltä. Ja nyt se odottaa uutta varjostinta. Tyllit on hankittu. Ikeasta sai ihanan pehmeää tylliä verhoina. En raaskinut uhrata omaa tyllihamettani. :)

 Kirjassa lamppu on verhoiltu Edwardian organzalla ja silkillä. Kuullostaa viehkeältä. Mahtaakohan sellaista Suomen kokoisesta maasta saada? Täytyy käydä tarkistamassa Villisilkistä joku kerta.

Tämmöinen kampauspöytä saisi mielellään tulla meille myös. :)


Toivottavasti rakentamisesta kiinnostuneet lukijat eivät ole vielä kyllästyneet juttuihini. Laitan pian meidän raksan aikataulut ja päätapahtumat. :)

Kommentit

Johanna sanoi…
Ihana jalka lampussa. Itsekin voisi joskus kokeilla tehdä itse lampunvarjostin.
Saila sanoi…
Hehe! Euhän tällaiseen haaveiluun voi kyllästyä!
TiaNina sanoi…
Fidat on parhaita aarteiden ostopaikkoja! Mainio jalka lamussa - tuli heti mieleen, että varjostimessa vois jatkaa samaa ideaa - tyllin ja pitsin kera. Tuosta kultaisesta varjostimesta voisi taas saada erikoisen lampun varhjostimen roikkumaan katosta siis... hieman fikaamalla:) Täällä sairaspedillä ideoita pukkaa...
TiaNina sanoi…
- ja kirjoitusvirheitä...:)
TiaNina sanoi…
ja vielä kampauspöytä asiaa... Bauhaus (muistaakseni) myy kauniita koristelistoja, boordeja ja kattoon - lampun ympärille - laitettavia mansetteja (mikä lie oikea sana?) - ehkä sellaisia hyödyntäen voisi jostakin vähemmän antiikkisesta tehdä yhtä kauniin kampauspöydän - ellei kauniimman - ja ainakin ihan oman.
Tuire sanoi…
Johanna-Kiitos! Tämän tyyppisiä lamppuja on kirppikset väärällään. Timantit rungossa antavat tälle lampulle sitä jotain. :)

Saila- No hyvä. Ja aina välillä haaveet toteutuunkin.

TiaNina-Sulla on niin hyviä ideoita. Kattorosetti lienee sana, jota etsit. Kultainen varjostin ei inspiroi minua yhtään. Ostin uuden varjostin kehikon jonka yhdistän tuon kultaisen kannattimiin. Parane pian!
ANNAO sanoi…
Tyllivarjostin sopisi lampulle varmasti hyvin :)
Kaunis lampunjalka ♥
Hanne sanoi…
Täällä blogimaailmassa olevat ihmiset löytävät mitä ihanampia aarteita kirppareilta. Täytyy varmaan laajentaa reviiriä, että löytyis jotain kivaa.
Tuo tylli sopii varmasti mainiosti tuohon jalkaan. Ihana tuo sinun kirjasikin ja Ranskaan haluaisin minäkin.
Mukavaa viikonjatkoa:)
Kesäkukka sanoi…
Kauniita nuo ovat!
Mua vaan aina pelottaa, että se kangas jotenkin vois sulaa tai alkaa palamaan :/
Joku on niin pelotellut mut.

Tuo kirja näyttää mielenkiintoiselle myös!

Kaunista keskiviikkoa!
Tuire sanoi…
ANNAO-Kiitos! Toivotaan, että osaan tehdä siitä kauniin.

Hanne-Sama tunne ilmeisesti. Musta tuntuu, että muut tekevät löytöjä. No kerrankin minäkin löysin kivaa. Pyritään Ranskaan! :)

Kesäkukka-Energiansäästölamputhan eivät juurikaan lämpene. Kuumeviin lamppuihin pitää jättää ilmatilaa. Kirja on ihana.

Kaunista keskiviikkoa!
Stina sanoi…
Ihanan oloinen kirja! Kauniita kuvia.
Enkä mä ainaskaan oo kyllästyny sun uuden kodin juttuihin, päinvastoin, odottelen innolla aina lisää. Ne on NIIN kauniita kuvia!!
Tuire sanoi…
Stina-Hyvä kuulla, kiitos!

Kuulaita syyspäiviä!
Satu sanoi…
Ihana idea lamppuun, odotan innolla millaisen siitä saat kehiteltyä!
Hannis sanoi…
Moikka!

Mulla on kirja ihan samalla kannella, mutta sen nimi on Vintage Treasures. En tiedä, onko sitten sisältö sama vai eri, mutta ihanan inspiroiva kirja se on!!!

Tämä viikko on näköjään sujahtanut ohitseni huomaamatta, vaikka kukaan ei oikeastaan ole enää kipeänä. Jotenkin vain näköjään sairastelu vie voimat loppuun jo ennakkoon seuraaviksikin viikoiksi. Plääh. (Siitä meidän tapaamisesta vaan, että jospa sitten ensi viikolla viimeisetääN!!!)
allidaalia sanoi…
Kauniin lampunjalan olet löytänyt!
Kiva odotella kuvia tuunatusta varjastimesta. Toivottavasti löydät sopivaa kangasta.
Eihän remppa ja raksa tarinoihin voi kyllästyä :)
Kivaa Viikonloppua!
Tuire sanoi…
Satu- Kiitos, niin minäkin. :)

Hannis-Kiva nähdä! Täytyypä sitten verrata onko kirja sama.

allidaalia-Kiitos! Kyllä se taitaa tulla siitä tyllistä. :)