Victoria & Daniel, hääkatsomo

Meillä oli eilen hääkatsomo. 


Meillä oli asiaan kuuluvia konvehteja ja leivoksia, jotka muuten maistuivat taivaallisilta! Konvehdit löysin laivalta ja ystäväni saivat leivokset Ikeasta. Idänunikot nappasin omalta pihalta.


Nanna kirjoitti kihlauksen aikoihin Ruusutapettia-blogissaan niin hauskasti ideasta, että minäkin päätin koota ystävät koolle häitä seuraamaan. Kutsuin ystäviä nyyttäriperiaatteella kylään.


Daniel piti hienon puheen ruotsiksi ja englanniksi. Hänellä ei ollut paperia muistin tukena. Hän puhui mm suunnilleen näin:

Olipa kerran nuori mies, joka ei ollut ihan sammakko, mutta ei prinssikään.

Suudelma ei muuttanut häntä hetkessä prinssiksi

Ja sitten hän kiitti Silviaa tuesta ja neuvoista.

Kun Daniel lopetti puheensa, ei aploodeista tullut loppua ollenkaan, lopulta hän keskeytti suosionosoitukset maljan nostoon. Ruotsi ei olisi voinut saada parempaa prinssiä!

Laura Kolbe sanoi, että kuninkaallinen rakkaus on uustuotantoa. :)


Tykkäsin kaikesta, kameediadeemista, hunnusta, puvusta, kukista, purresta, morsiuslasten asuista ja timanttien säihkeestä.


Morsiuslapsina on Victorian kummilapsia, Hollanin prinsessa Amalia ja Tanskan Prinssi Christan on oikealla. Haluan nähdä lisää kuvia morsiuslapsista.


Onneksi kuningas ja kuningatar näyttivät myös onnellisilta. Meidän Tarja Halonenkin hymyilli leveimmin kuin koskaan olen nähnyt. 

Hääpari oli niin kuninkaallinen, niin kaunis, niin rakastunut!
Eikä Ruotsi olisi voinut saada upeampaa hallitsijaparia. 

Olisipa meilläkin omat kruunupäät!

P.S. Poikani katseli eräänä päivänä Babaria ja kysyi: Koska me muutetaan palatsiin? Tyly äiti sanoi, ettei koskaan, koska me ei olla kuninkaallisia. Mutta meidän talo tulee ihan pian.

Kommentit

jarna sanoi…
Olen NIIN kateellinen, kun teillä oli noita herkkuja! Itse en onnistunut niitä haalimaan=(

Ihana hääkatsomop takuulla!
Ihanalta kuulostaa katsomotunnelmanne!

Olit kirjoittanut kivasti häistä, oli tosi mukava lukea. Itse en valitettavasti töiden takia pystynyt niitä kokonaan seuraamaan, joten oli kiva lukea ja katsoa koosteesi.
Tuire sanoi…
jarna-Meillä kävi hyvä tuuri kun saimme herkut haalittua! Meillä oli myös lehtiä, joista veikkasimme diadeemia. :)

Miia-Kiva, että pidit. Tänään tulee kooste häistä telkkarista. Ei kun sitä katsomaan. Mä olen vieläkin taivaissa. Häitä oli mahtava seurata!
Ulla-Kristiina sanoi…
Kivasti olet viettänyt kuninkaallissia häitä. Ihania herkkuja!

Meillä nauhoitettiin häät, mutta kun olen niin huono katsomaan telkkaria, niin en tiedä tuleeko koskaan katsottua.

Iloista sunnuntaita sinulle!
Saila sanoi…
Minäkin katsoin suuren osan häistä naapurien kanssa. Skoolasimme sen verran usein ja reippaasti että tänään on kuninkaallinen krapula ;-)
En voinut olla sulamatta morsiusparin säteilyn edessä, vaikka ei minulla mitään heitä vastaan ennenkään ollut. Etenkin rinsessa oli niiin onnellisen oloinen että. On kiva, että Ruotsissa on kuninkaalliset, he ovat vähän niinkun meillekin adoptoitu kuningasperhe.
Tuire sanoi…
Ulla-Kristiina-Eilinen oli kyllä kaikkien aikojen paras tv-ilta! Oli niin koskettavaa seurata häitä. Eli ei muuta kuin herkut esille ja tallennus pyörimään. :)

Saila-Teillä on ollut hauskaa! Kuninkaallinen krapula ei ole ollenkaan paha. :) Mekin hieman skoolailimme kuohujuomilla. Hääparin säteily oli kyllä kaiken sulattavaa.
Häät tosiaan olivat ihanat. Seurasin ruotsin kanavalta 12 tuntia ja ei edes tehnyt tiukkaa :))
Kiva katsomo on teilläkin ollut :)
Näillä muistoilla hyvä jatkaa :)
Mukavaa alkavaa viikkoa !
Mari sanoi…
Meilläkin oli aivan ihana hääkatsomo ystävien kanssa. Häät olivat niin kauniit ja hääpari niin onnellinen.

Hurmaavat leivokset ja muut tarjoilut teillä.
Tuire sanoi…
Marie Elisabeth- Aika tosiaan kului kuin siivillä lähetystä seuratessa. Kyllä nämä häät jää mieleen. :)

Mari-Hääkatsomo oli hauska idea. Yhdessä katsoen fiilis kohosi huippuun. Myös itsenäisyyspäivää voisi juhlistaa vastaavasti.

Meillä oli tänään jännittävin päivä!
Anonyymi sanoi…
Hei! Mina katsoin taalla Englannissa haita netissa livena ehka 11tuntia. Itkin aina valilla kuulokkeet lapparissa ja paikalliset lapset tulivat aina kysymaan "are you alright?" ja mina siihen "yes yes it's the royal wedding". Se oli niin huippu tv-kokemus ja elamys, kukaan taalla ei oikein tajunnut intoani.
Ihana onnellinen pari ja niin kauniit hienot haat. Onneksi ostin jo ruotsinlaivalta haamuistoja. Sinullekin on kuninkaallisiin liittyva tuliainen paikalliselta antiikkidiilerilta nimeltaan Alarik. Kiva kun kirjoitit Ruotsin kuninkaallisista haista, odotinkin sita.;) Leena
Tuire sanoi…
Leena- Eikö siellä Englannissa näkynyt telkkarissa häät? Englannin prinssit eivät tainneetkaan olla juhlimassa mukana. Voi olet ostanut minulle oikein tuliaisia! Kuullostaa tosi jännittävältä!

Kepeitä lomapäiviä teille!
tiina sanoi…
Täällä kanssa seurattiin tyttöporukalla häitä, herkuteltiin myös, tottakai.
Niin somia ovat ja niin rakastuneita. <3