Synttäreitä suunnittelemassa

Esikoisen ensimmäisiin synttärijuhliin 2007 ommeltiin hurjasti viirinauhaa. Se oli suuri työ, mutta oli tuloskin näyttävä. Viirinauhat viritellään, joka vuosi hänen synttäreitä juhlistamaan.
Ripustin gerberoita siimaan kuin Strömsössä.
Kuopus sai ovelleen tällaiset nauhakoristeet. Nämäkin saavat merkitä hänen juhliaan joka vuosi ja ohjata vieraita oikealle ovelle.
Pidän synttäreiden suunnittelusta. On hauskaa aloittaa pohdinnat ajoissa. Silloin ehtii hiljalleen kerätä ideoita ja tarvikkeita ja ehkä tehdä jonkun suurempitöisen koristeen.
Tämä Lastenkutsut-kirja on oiva apu. 
Olen jo päättänyt järjestää tänä vuonna pojille yhteiset synttärit rauhallisessa puistossa kesäkuussa ennen muuttoja. Nyt pitäisi miettiä teema. 
Ritarit, inkkarit, avaruus vai sirkus?
No lopulta tulee kuitenkin kiire ja puolet jää toteuttamatta. :)
Ei pidä antaa sen haitata vaan nauttia siitä mitä sai aikaiseksi. 

Kommentit

Teija sanoi…
Joo, minäkin aina ajoissa suunnittelen jotakin teemaa, mutta sitten viime tipassa kuitenkin tehdään se peruskakku ja perusjutut.. ;) Harmi sinänsä, mutta jotenkin työssäkäyvänä ei vaan ehdi ja jaksa kaikkea. Teillä on kyllä tehty upeet viirit!
Riikka sanoi…
Tosi hauska idea viritellä viirejä olohuone täyteen.
Syntymäpäiväteema osuiki sopivasti, sain juuri viimeisetkin leivonnaiset ulos uunista. Tänään on miehen syntymäpäivä. :) Viirit taidan hänen juhlista kuitenkin jättää väliin... ;)
Meillä pikkuneiti viettää ekoja synttäreitä kesäkuun alussa ja jotain spesiaalia pitäisi keksiä. Viiri-ideaasi ihastuin niin, että taidan aloittaa suunnittelut sen pohjalta.
Hauskoja hetkiä poikien synttäreitä pohtien. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. :)
Miia sanoi…
Synttäreiden suunnittelu on niin hauskaa! Minäkin pyrin aina keksimään jonkun teeman, mutta pojan 1-v. synttärit meni kyllä nyt vähän siinä sivussa, kun oli niin paljon mielen päällä. Mutta ensi vuonna sitten pitää keksiä sitäkin kivempi teema. Sirkusta, inkkaria, prinsessaa, niitä on meillä jo kokeiltu. :) Pienillä koristeilla ja ideoilla saa kivasti ilmettä ja teema piristää juhlia mukavasti. Olen yleensä yrittänyt tehdä kutsukortitkin, jotka jo vähän viestivät vieraille teemaa. Puistossa pidettävät synttärit kuulostavat mukavan erilaisilta, lapset tykkää varmasti!
Odotan myös kovasti synttäreiden järjestämistä. Meillä tosin joulukoristeet ovat osa niitä juhlia :)

Kunhan lapsi hiukan kasvaa on kiva tehdä juttuja, joita hänkin ymmärtää.

Nuo nauhakoristeet ovella on ihana idea! Ja tuo kynttelikkö on sama, jota myydään nyt My country homessa! Ihana!!!

Mukavaa viikonloppua ja synttärisuunnittelua!
Tuire sanoi…
Teija-Onneksi suunnitteluhaaveilu on hauskaa! Työssäkäyvänä ei varmaan jää sitäkään vähää aikaa, vaikka tiukassa aika on nytkin.

Peruskakkukin riittää kunhan on juhlat vai mitä?

Riikka-Mukavaa kun inspiroiduit. Pitäkää kivat synttärit miehellesi! :)

Miia-Onpa teillä ollut jo monta ihanaa teemaa. Voi kunpa minäkin saisin järjestää prinsessasynttärit. Onneksi prinsseilläkin on kruunu. :)

Emilia-Mielenkiintoista. Ostin kynttiläkruununi muinaisesta Kuistista 90-luvun puolivälissä. Se on kopio jostain 1600-luvun mallista muistaakseni.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!
Ulla-Kristiina sanoi…
Kauniita kuvia olohuoneestanne! Tilavaa ja vaaleaa. Hienot viirit olet ommellut! Upean näköiset.


Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!!
Kiva idea järjestää juhlat puistossa! Ja mikä parasta ei tarvitse siivota kotona... Meillä juhlitaan aina kevät talvella ja haaveilen edelleenkin että mekin voisimme juhlia joku vuosi ulkona.
Tuire sanoi…
Kiitos Ulla-Kristiina!

Bean emäntä- Niin tosiaan ei tarvitse siivota! Tarjottavien roudaaminen voi vaatia vähän mietintää. Odotan innolla puistojuhlia.

Lumiset ulkojuhlatkin voisivat olla elämys lapsille.
Aivan ihanan näköisiä synttäreitä teillä! Teemat on aina parhaita, minä äänestän inkkareita :).

Kivaa viikonloppua!
Anu sanoi…
Voih meiltä kun ei tainnut löytyä edes niitä ilmapalloja ennen kun nyt 4-vuotisjuhlista. Mä olen ehkä enemmän panostanut noihin tarjoiluihin kun koristeluun.
Tuire sanoi…
Kiitos Mia! Siis yksi ääni inkkareille. Inkkarit on ihana vanha teema. Mutta mitään inkkareille sopivia kertakäyttö astioita en ole nähnyt. Ehkä ruskeat pahvimukit voisi mennä. Varsinkin jos jaksaisi liimaille niihin värikkäitä nauhoja. Hmm...Mistähän saisi toteemipaalun? :)

Anu- Voin kuvitella, mitä kaikkea hyvää olet loihtinut!
Eena sanoi…
Ai että miten ihania kuvia. Hienot puitteet onnistuneille lastenkutsuille ja niin, että myös esteettiset tarpeet tulee täytettyä.

Intoa synttärisuunnitteluihin!
Tuire sanoi…
Kiitos Eena!
Intoa löytyy, toivottavasti vähän aikaakin. :)
Saila sanoi…
No voihan eih, tuo kallio siis. Vaikka hienoahan se on, ja jos siitä vaikka saisi kalliopintaa osaksi teidän pihaa ;)
Tuire sanoi…
Heippa Saila!

En oikein usko, että kalliota saa osaksi pihaa.
Aika vaikea suunnitella pihaa, ehkä en nyt kauheasti yritäkään ennen kuin näen mitä siitä suunnilleen tuli. :)