Virvon varvon, tuoreeks terveeks,
pitsa teille, palkka meille!

Vielä alkuviikosta poikani virpoi näin. Mutta tänään hän ja ystävä lausuivat koko lorun oikein hienosti! Olisikin voinut tulla kalliiksi tuo pitsoilla virpominen. :)
Palkan odottaminen jännittää!

Olipa ihan virpomispäivä! Melkein kuin lapsuudessa, kun sain virpoa saman ystävän kanssa kuin lapsena. Mennessä muisteltiin kuinka palkat pienenä jaettiin ja kuinka niitä ihailtiin. Kuvassa toinen sukupolvi palkkojaan ihailemassa.

Matkalla näimme kuinka yksi pikkunoita oli juuttunut hankeen. Pikkaisen isompi yritti häntä auttaa, vaan ei onnistunut. Niinpä ystäväni rämpi hätiin pikkunoitaa hangesta irrottelemaan. Voi liikkiksiä!

Saimme käydä näin kutsuvilla ovilla. Oma ovi jäi tälläkertaa ihan retuperälle. Stiga ja lumilapio rötköttivät siinä jäätymässä esikoisen toivomaan asentoon. Hän oli pettynyt kun tavarat eivät olleet jäätyneet kiinni. 

Hyvää palmusunnuntain iltaa!

Kommentit

Hellyyttäviä kuvia! Meillä ei käynyt yhtään virpojaa - taaskaan - ja olin vähän pettynyt. Olisi ollut kiva nähdä tuollaisia noitia ihan livenä!
Saila sanoi…
Hei, joo, mistä noita pitsavirpojia saa tilattua ;-)
Tuire sanoi…
Meillä ehti käydä vain neljä virpojaa kun olimme poissa itse virpomassa.

Pitsavirpojien suosio olisi varmasti taattu. :)
Terhi sanoi…
Onpas ihania pieniä (ja vähän isompiakin) virpojia :) Meillä ei käynyt ketään virpomassa.
Ulla-Kristiina sanoi…
Kumma juttu, kun tänään ei oikein kuvat aukea. Sama joka blogissa. Suloinen tyttö, joka odottaa palkkaa virpomisesta. Teillä on ollut varmasti kiva virpomisreissu.
Tuire sanoi…
Ihmettelin ihan samaa. Kiva tietää, ettei vika ole vain minun koneessani. Pari päivää sitten en saanut kommenttiani menemään myöskään. :(

Poikia ovat kaikki pikkunoidat kuvissa. Vähänhän tää on tyttöjen juttu, mikä ei ole reiluu. Ehkä sitten ensivuodeksi löytäisin pojille kivat pupu tai kissa-asut.

Virpominen oli hauskaa. Esikoinen olisi lähtenyt tänäänkin. Jouduin tylysti toteamaan, että pääset heti vuoden päästä.
Melike sanoi…
Mä muistin nyt ekaa kertaa ostaa jotain virpojien varalle ja kyllähän niitä kävikin vissiin 13 kaikenkaikkiaan!! Vielä tänä vuonna ei oma poika lähtenyt virpomaan, mutta jos ensi vuonna sitten...

Ja mäkin tykkäsin virpomisesta silloin lapsena. Muistan vieläkin kun meidän taloyhtiössä yksi mummeli oli aina askarrellut kunnon yllätykset kun sinne meni virpomaan. Tuommoiset muistot säilyvät läpielämän!!