Messut-ihana varaslähtö kevääseen!


Pääsin eilen Kevään merkit messuille Helsingin messukeskukseen. Oli ihana messupäivä samanhenkisen ystävän kanssa!

Kekkilälle oli tullut kivaja pikkutaloja, joita voi muunnella mielen mukaan, oleskeluun, kasvihuoneeksi tai vajaksi. 


Hauskoja nuo pyöreät kivekin. Varsinkin reiälliset, joihin voi laittaa roihun tai kukkasen keskelle kukkimaan. Mun puutarhaan ne saattaa kuitenkin olla liian modernit ilmeltään tai ehkä oikein sijoitettuna ne olisi kivat, aika näyttää.

On ilmestynyt ihana uusi kirja, Oman pihan suunnittelu


Pääsin kirjoittaja Saila Roution juttusille. Sain Sailalta monia hyviä vinkkejä. Ostin kirjan ja sain siihen signeerauksen :) Hän oli tosi mukava.


Messuilla oli hyviä lehtitarjouksia, tilasin Koti puutarha-lehden. Yläkerrassa löytyi Hobby Booksilta uusin Shabby Chic-kirja joka oli ihan pakko ostaa. Heillä oli myös tanskalaisen Claus Dalbyn upeat puutarhakirjat. Ne jäivät sinne odottamaan, en raaskinut ostaa niitä vielä.

Jos olette katsoneet city-puutarhuria Liviltä, niin hän laittaa aina tälläiset roomalaiset kivet puutarhaan. Musta ne näyttää tosi kivoilta ja niitä saa, kiva, kiva Lemminkäiseltä. Pienempi höpönassu oli mukana ja siellä hän jo viipottaa.


Kevään merkit messut, Helsingissä 25-28.3.2010
Livin puutarhaillat arkisin klo. 21.30

Kommentit

Kaisa sanoi…
Innoissani odottelinkin jo tuoreita kuulumisia messuilta =) Ihania kuvia, värejä .......iiks tuskin maltan odottaa että pääsen myös! Huomenna =) (Voi että olisi niin huippua jos olisin ollut jo teidän kanssa.)Auringon paistetta!
Ihanaa, siellä on varmasti ollut todella inspiroivaa!
sini sanoi…
Olipa kiva nähdä messutunnelmia - pääsen sinne viikonloppuna toivottavasti! Mielenkiintoisia nuo kekkilän pikkutalot, täytyypä tutustua paikan päällä. Mä tykkään kanssa siitä city-puutarhurista: loihtii upeita pikkupuutarhoja mitä kamalamman näköisiin loukkoihin!
Ulla-Kristiina sanoi…
Ihania kuvia ja varmaan inspiroivaa oli käydä siellä! Hyviä kirjoja olet ostanut. Minulla on tuo vanha´Shabby Chic kirja. Laittaisitko siitäkin kuvia?!

Hyvää viikonloppua!
Anu sanoi…
Tästä se kevät lähtee. Bongasin meidän pihalta palan nurmikkoa. Katosaan kuinkapaljon uusia pihaideoita tarvitaan meidänkin pihaan lumen jäljiltä. Mun pitänee hakea inspistä jostain sitten kun lunta on reilusti vähemmän, sillä en osaa varastoida sitä.
Saara sanoi…
Ihania keväisiä kuvia! :)
Tuire sanoi…
Kaisa- Olisi ollut kiva jos olisit päässyt mukaan, mutta onneksi pääset huomenna.

Sini-Toivotaan, että pääset messuille. Hyvä luonnehdinta city-puutarhurista. :)

Ulla-Kristiina-Laitan uuden Shabby Chic-kirjan kuvia joku päivä. Mulla ei niitä vanhoja olekaan. Olen vain kuolannut niitä ystävilläni.

Anu-Saapa tosiaan nähdä mitä lumen alta paljastuu. Mä en ole vielä missään bongannut nurmikkoa.

Kaikki lapsiperheet-Kysyin kassalla, voiko puolitoistavuotiaan jättää lapsiparkkiin. Hän ei tiennyt. Myöhemmin huomasimme, että lapsiparkki oli kiinni. En tiedä kuinka muina päivinä.

Hauskaa messua kaikille menijöille!