Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää.


Tammikuu on pakkaskuu. 
Helmikuu on hiihtokuu. 
Maaliskuussa sulaa jää, jää, jää. 
Huhtikuu jo lämmittää. 


Toukokuu on kukkakuu. 
Kesäkuu on uimakuu. 
Heinäkuussa hellesää, sää, sää. 
Elokuuhun kesä jää. 


Syyskuu onkin sienikuu. 
Lokakuu on saapaskuu. 
Marraskuu taas jäätää maan, maan, maan. 
Joulukuussa juhlitaan....


Nyt on maaliskuu! Vanhan lastenlaulun sanat luovat uskoa kevääseen. Pitäisi kai nauttia päivän sohjoisesta lumesta ja räntäsateesta. Kevät tulee!

Kommentit

Piupau sanoi…
Kiitos vierailustasi. Kyllä se kevät tulee, valo on jo tullut ja lupasi viivähtää.
Vaaleat värit hiipivät hiljalleen sisustukseen, lumet tippuvat katolta. Ihanaa, hetki vielä ja saamme nauttia kesän lämmöstä.
Ira sanoi…
Näin on, kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tulee... Ihanaa! Ja vaikka kaikki vaatteet kastuvatkin, nautitaan lauhasta ilmasta. ;)
Saara sanoi…
Samaa meinasin sanoa kun edellisetkin kommentoiat, että kyllä se sieltä kevät tulee!! :) Ite oon kevät ihiminen, sillon oon energinen ja saan kaikkia hyviä ideoita!! Ja sit muutenkin niin kiva kun poäivät pitenee ja vloa on enemmän.. =)
U.M sanoi…
On kyllä vaikea nauttia räntäsateesta varsinkin kun on nyt viikolla Helsingissä ja vettä sataa.. Latailin koneellekkin juuri torstain hiihtokuvia aurinkoisista hangista;) No onneksi olen niin onnekas että pääsen vielä lapin hangille pääsiäisenä ja ens viikkokin on lomaa.. Työmoraali vaan kärsii mitä vähemmän työtä on (=ei siis jaksa tehä sitäkään vähää ennen lomaa;)
Tuire sanoi…
On kyllä kiva keventää vaatetusta ja nauttia lisääntyvästä valosta ja energiasta. Tulen kurkkaamaan ideoitasi Saara. =) Hiihtäminen on ihanaa myös, varsinkin keväthangilla. Mukavaa lomaa sinulle U.M!