Muotopuutarha
Kävin syksyllä puutarhakurssilla ja suunnittelin oman 
muotopuutarhani. Siksi olikin ihanaa nähdä uusimmassa Viherpiha 1/2010-lehdessä Eija Klaucken Loviisaan suunnittelema muotopuutarha. Jostain syystä lehden luettuani otin hyllyssä lojuneen puutarhakansioni ja sen välissä oli tämän saman Hallavainio/Aaltosen huvilan muotopuutarhasuunnitelma!

Löi hetken tyhjää, mutta kyllä, olin saanut suunnitelman kun kävimme Wanhassa vara parempi messuilla 2006. Suunnitelma näytti yllättävän samanlaiselta kuin omani. Ilmeisesti puutarha oli jäänyt mieleeni muhimaan, vaikka en sitä ollut muistanutkaan. Oli hienoa nähdä mittasuhteita ja kuvia valmiista.

Samassa lehdessä oli toinenkin herkullinen muotopuutarha-artikkeli(ylin kuva). Tämä hieman ankarammin muotopuutarha, sopii minun makuun. Reunoissa ei ole puksipuuta vaan reunukset on kivetty. Puksipuu voisi olla hankala Suomen oloissa ja siksi ilahduin kuinka aidolta näyttää ilmankin. =)

Vinkki:Muotopuutarhaa ja kauniita vanhoja puutaloja pääsee ihastelemaan taas Loviisan Wanhat talot-päivillä 28-29.8.2010.

Kommentit

Lisay sanoi…
Onnea uudelle blogille!
Tama bloggailu kylla vie mennessaan.Itse olen pitanyt omaa blogiani kesasta asti.
Lahes joka paiva loydan edelleen mita ihanampia uusia blogeja.
Hyvaa viikkoa!!!
Sanna sanoi…
No niin, siitä se lähtee! Hyvältä näyttää tähän mennessä, ihana tunnuskuva :) Pakko alkaa seuraamaan...
nanna sanoi…
Minäkin löysin tieni tänne ja alan seuraamaan! Blogit on ihania!

Voi kun puutarhassa näkyisi jo muutakin kuin lumidyynit, mutta ei anneta niiden lannistaa. (tosin olen kyllä vähän lannistunut)
Tuire sanoi…
Kiitos ihanista kommenteista! Olipa niitä suuri ilo lukea. Minusta on ollut hauska löytöretkeillä blogimaailman ihanuuksia ja nyt ihan täpinässä luomassa omaa.
maria sanoi…
Tervetuloa elokuussa uudelleen Loviisaan Wanhat talot-tapahtumaan, niin näöet, miten Aaltosten muotopuutarha on kehittynyt noisdtakin ajoista. Koko ajan päivittyvää listietoa tapahtumasta ja sen hengestä - lähiruoka, luomuruoka, hidas elämä jne - saat face book-ryhmästä Loviisan Wanhat Talot ja virallisempaa tietoa www.loviisanwanhattalot.fi. Potuskat saattaisivat kiinnostaa sinua!