Ankara talvi

On taas laihdutus vuodenaika. Mä olen lukenut laihdutusjuttuja ihan puolustuskannalla. Mä en ainakaan laihduta, en pärjää ilman suklaata tässä elämäntilanteessa (pitikin mainita katkeamattomat yöunet, viime yö oli taas yhtä katkoa). Jos on vajetta kaikesta muusta, unesta, levosta, virkistäytymisestä, omasta rauhasta, niin tilanne vaatii suklaata. Suklaavaje on pahimmillaa keskipäivän aikaan, mutta silloin sitä on vaikea syödä. Pitää odottaa, että saa pirpanat uneen ja sitten suklaata!

Silti olen ystävieni mielestä laihtunut. Luulen sen johtuvan ankarasta talvesta. Ei ole kovin kevyttä puskea vaunuja kerhoon tai mihinkään noissa kinoksissa. Auraus täällä päin on surkeaa ja sitten tehdään mahdottomia valleja, joiden yli vaunujen saaminen vaatii joka ainoan kropasta löytyvän lihaksen käyttöä. Pitäisi olla lumilapio aina mukana. Sitten isompi haluaa seisomalaudalle ja se on kuin ankkuri, joka porautuu syvälle hankeen. Onneksi poika suostuu kävelemään työläät paikat ja ymmärtää sääliä äitiäkin. Meillä siis ei ole autoa ja kauppaankin on vähän matkaa. Siinä se laihtumisen syy varmaankin on. 
Kannustusta kaikille laihduttajille! Liityn joukkoon vuonna X.


Kuvassa rivitalomme katettu terassi eilen iltapäivällä.

 Lumi on kyllä kaunista. Ei varmaan koskaan ole ollut niin kaunista talvea kuin tänä vuonna. Mikä parasta, ei tarvitse olla huolissaan puutarhan puolesta, vaikka paukkupakkasia on piisannut. Siellä ne kukat ovat hyvässä suojassa paksun lumipeiton alla.
Levätkää ruusut, liljat, kärhöt ja pionit hyvin ja kukkikaa komeasti kesällä! 

Kommentit

Saara sanoi…
Totta, ilman suklaata on hankala elää!! :D Itse kans yritän laihduttaa, mut se suklaa tahtoo vaan aina voittaa... Ihanan talvinen kuva terassilta ja nätit kalusteet teillä siinä! :)
nanna sanoi…
Vaikka laihdutan, niin en voi elää ilman suklaata ja kuohuviiniä :) Voin sujuvasti skipata lounaan, että voin syödä sen edestä suklaata ja ottaa lasin viiniä.

Valintoja ne vain on, hih
Tuire sanoi…
Suklaa koukuttaa. Kuullostaa hyviltä laihdutuskuureilta. Ehkä mä voisin siirtyä sipsii, suklaata, keksiä ja jätskiä-linjalta sipsiä tai suklaata tai jätskiä-linjalle.

Pakko mainita, että tuo kaunein tuoli on itse Pariisin Porte de Clignancourtin kirppikseltä kannettu. Tuoli herätti hieman hilpeuttä Helsinki-Vantaalla pyöriessään matkalaukkuhihnoilla. =)
Sini sanoi…
En ole aiemmin ehtinyt kommentoimaan, että tosi kiva, kun aloit pitämään blogia! Mä oon nimittäin kans jäänyt blogikoukkuun; mitäs sitä töissä muuta tekis, kun lukis blogeja ;)

Puutarhajutut, sisustusasiat ja tietty kaikki muukin kiinnostavat :)

Oon samaa mieltä, että vaunujen työntäminen lumihangessa on älyttömän hyvää liikuntaa! Sen huomas konkreettisesti viime talvena, kun palasin töihin monen kotiäitivuoden jälkeen. Ei aikaakaan, kun vaatteet alkoivat uhkaavasti kiristämään vyötärön kohdalta. Eli syö vaan rauhassa suklaata, kyllä se pois kuluu!
Sydämellä sanoi…
Voi kuinka kiva löytää blogisi ja ihana uusi blogi onkin.
Laitoin itseni lukijoihin toivottavasti eri haittaa.
Tiina
Sanna sanoi…
Joo suklaata on saatava. Olen tosin yrittänyt ryhdistäytymistä sillä saralla, jos ei ihan joka ilta... Meikäläisellä kun tosiaan ei ole itsestään paino lähtenyt laskuun??? Mutta sähän oletkin aktiivisempi kulkemaan kuin minä, nytkin on mielessä että miten päästä taas liikkeelle kun kerho alkaa ensi viikolla... Me suoriudutaan just ja just ovesta ulos muutenkaan. Mutta huomenna nähdään!
Piupau sanoi…
Mukava uusi blogi-taimi täällä kasvamassa myöskin. Itsekkin olen vasta aloittanut ja viihtynyt kovasti. Mukavaa viikkoa sinulle, tulen toistekkin kurkkimaan tänne.
Jospa mäkin tohtisin vähän kommentoida..elikkäs kiitos ihanasta blogista, se on oikea päivän piristys kun tylsän työpäivän lomassa voi sitä lueskella ;) Ja mitä suklaaseen tulee, oon itsekin ihan koukussa, mut sua ei kyllä ikinä uskoisi suklaan syöjäksi, oot niin nätti ja hoikka, et voit ihan hyvällä omalla tunnolla syödä sitä, ei näy missään!
U.M sanoi…
Tottakait saa linkittää:)Linkitän itsekkin sinut tuolta pää blogini kautta (manor of dreams, linkki vaatekaapilla blogista) jossa olen pitänyt menussa linkkejä..
Tuire sanoi…
Voi miten ihania ja kannustavia kommentteja taas! Tämä blogihan tekee mut tosi iloiseksi! =)

Ja arvaatkaa, voitin myös Nannan blogin arvonnan! Jee! ja kiitos Nanna!
Olen siis saamassa jotain palkintoa, jännää!

Summa summarum, syömme suklaata hyvällä omalla tunnolla.
Marja sanoi…
Löysinpä minäkin blogisi, Nannan blogin kautta :) Ja jään lukijaksi vastaisuudessakin.

Yhdyn Nannan ajatuksiin suklaasta - viis lounaasta, kunhan saan pari palaa suklaata! Tosi järkevää mutta minkäs teet kun olet koukussa :) Ja silti ikuinen laihduttaja...

Aurinkoista talvipäivää toivotellen!