Pääsiäisterkkuja!
Pääsiäisenä on paistanut aurinko lämpimästi. 
Ihanaa kun on aurinkoa ja lunta yhtä aikaa!Pyörähdimme Tallinnassa päiväseltään ja sieltä löysin pääsiäisen kauneimmat kranssit.


Prismasta löytyi myön söpöt kranssit, mutta ne saivat nyt väistyä ruokasalin kaakeliuunia koristamaan. 


Meidän ruoho laitettiin tällä kertaa hyvin, hyvin ajoissa eräänä sadepäivänä. Leikkasin ohran sopivaan pituuteen. Nyt odotan poikia mummolasta kotiin ja mietin, että vieläkö he alkavat leikkiä noilla kanoilla ruohossa? 


Pääsiäismunia piilotetään tänä vuonna illalla kun kaikki lapset saapuvat kotiin. Siihen leikkiin ei voi olla koskaan liian vanha!


Meillä leijailee todella herkullinen tuoreiden yrttien ja kahvin tuoksu. Mies laittaa pääsiäislammasta. Kun uuni vapautuu, minä leivon pullaa. Illalla syödään sukulaisten kanssa.


P.S. Kaikki kuvat ovat tällä kertaa kännykällä räppäistyjä. Minulla on kamerakriisi. En tykkää tuosta järkkäristä enää. Se yrittää aina ottaa niin rumia kuvia. Kauhea työ niiden manuaalisäätöjen kanssa, kun samalla iPhone ottaa heti kauniit kuvat. 

Aurinkoista ja valoisaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit

Ihastuttavia pääsiäiskuvia ja todella kauniit kranssit <3 Ja varsin hyviä ovat kuvia ovat muutenkin :) Terveisin nimimerkki meikäläinen se ottaa blogikuvansa vanhalla samsungin kännykällä, mutta joku kiva järkkäri olis ehkä haaveissa joskus.

Mukavaa kevään aloitusta :)

- Jantunen / tuuletuksiajantunen.blogspot.fi
Tuire sanoi…
Jantunen- Kiitokset! Ihastuihin oitis noihin kransseihin. Uusi kamera on toiveissa täälläkin, mutta millainen? Olisi niin kiva jos automaattiasetukset olisivat sellaiset valoisat ja pehmeät, eikä niin tummanpuhuvat kun mulla nyt, puuh. Iloista kevään alkua sinulle! Tulen blogivieraisille pian!
Nonna sanoi…
Aivan ihana pääsiäinen on ollut! Aurinkoa ja hankia... Mukavaa pääsiäisen jatkoa teillekin!
Tuire sanoi…
Nonna- Todelllakin ihana aurinko ja ihanat hanget! Iloista pääsiäisen jatkoa teille! <3
Joo, tiedän tunteen! Hirveä urakka aina kuvia käsitellä. Ihana kranssi todella 💙💙💙
Tuire sanoi…
Hannis- Joo, mä olen ihan turhautunut tohon järkkäriin. Tahtoisin uuden, mutta ei aavistustakaan millaisen. Ehkäpä sulla voisi olla mulle vinkkejä? :)
Nimetön sanoi…
Ehkä tämänkin blogin aika on jo ohi.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Sun kohdalta tämä blogi voi olla ohi heti nyt. Minä en sinua tänne pakota.