Inspiration Blog Awards 2018


Viime viikonloppu oli jo ihanan lämmin. Puin energisen keltaiset vaatteet Inspiration Blog Awards-iltaa varten.Heleän keltainen takki on Zarasta parin vuoden takaa. Mekko on Guessin ja ostettu suunnilleen samaan aikaan. Laukku Chanel. Ainoastaan kultaiset korkokengät olivat uudet, mutta alesta Michael Korsilta.Vietin iltaa bloggariystävien ja mieheni kanssa.


Heti sisään tullessamme herkuttelimme vähärasvaisella jäätelöllä. Se oli hyvää tuoreiden marjojen ja Freixenetin rose proseccon kanssa.
Kristallin hohto-blogin Criden kanssa hassuttelimme Batisten osastolla. Kukkaseppeleet tuovat niin kauniin olon.Maistoin Iisalmen Gin lonkeroa. Se oli raikasta ja hyvää.


 Olin silti enemmän viinituulella. Yellow tail pinot grigiota ajattelin ostaa kotiin.


Bronx colors on uusi tuotesarja Suomessa. Niitä löytyy Sokokselta.


Olen tykännyt kovasti Lumenen nestemäisestä luomiväristä, mutta harmillisesti lopettivat sen valmistamisen. Ilokseni kuulin, että Bronxilta sellaista saa. Nestemäisen luomivärin päälle saa kajaalin todella siististi. 
Meille oli loihdittu ihanat herkut jyväbroilerista itämaiseen tapaan.Tapasin Roni Backin. Hän oli oikein todella mukava tyyppi.
Onneksi, koska kuulen hänen ääntään päivittäin. Pojat ovat innostuneet kuuntelemaan tubettajia ja juurikin Ronia. Joskus olemme katsoneet yhdessäkin ja se on hauskaa. 


Ehkäpä pitäisi itsekin opetella katsomaan tubettajia. Itseäni vähän häiritsee ajatus, että joku muu sanelee tahdin. Yleensä ahmin mediasisältöjä vilkaisemalla kuvia ja lukemalla pika pikaa teksteistä noin puolet. 
Annin uunissa-blogia seuraan minäkin. Hyvä, että hänet palkittiin! 


Loppuhuipennus oli ihan huippu.

Kuva Eetu Järvi

Kuva Henri Ilanen

Iloista viikonloppua kaikille!
Meillä juhlitaan 12-vuotissynttäreitä.

Kommentit