Ihanat häät!


Viime viikonloppuna olimme ihanissa häissä!

En ole ollut puhalteltemassa saippuakuplia hääparin ylle aiemmin. Se oli todella kaunista ja hauskaa. Sen lisäksi lapsilla riitti puuhailtavaa pitkin iltaa kuplien kanssa.


Kutsun saavuttua aloin tietysti heti miettiä asua.
Mekko, huivi, hattu ja kengät löytyivät kaapista. Nuden väriset korkokengät ovat olleet hyvä ostos ja nyt halusin löytää niihin sopivan kirjekuorilaukun.


Hääparin ollessa kuvattavana, meitä vieraita hemmoteltiin kuohuvalla ja herkullisilla coctail-paloilla. Se oli todella hyvä, koska oma ruokailu jäi väliin päivällä juhliin valmistautuessa ja lasten ruokailusta huolehtiessa.
Oma rakas toimi bestmanin roolissa kuuluvalla äänellään ja kaikella karismallaan.


Yksi pitkä pöytä näytti upealta ja siinä oli helppo keskustella. Matalat kukka-asetelmat helpottivat vuorovaikutusta.

Talvipuutarha olikin mainio hääpaikka näin kylmänä kesänä. Tunnelma oli valoisa ja kesäinen, vaikka välillä sataa ripsahteli onnea tuovia pisaroita lasikatolle.Tory Burchin kirjekuorilaukku oli mukava käyttää juhlissa. Tilasin sen Nordstromiltä. Veroja ja postituskuluja tuli kyllä aika paljon päälle, joten se ei ehkä ollut järkevää. Toisaalta löysin sen oikean laukun.


Hääkakku oli kaunein, jonka olen koskaan nähnyt. Se oli myös todella herkullista. Hääkimppua muistuttavat kukat tuossa päällä näyttävät niin aidoilta, mutta ne ovat oikeasti sokerista tehtyjä.


Tunnelma häissä oli katossa. 
Tanssilattia täyttyi heti ja meillä oli hurjan hauskaa!


Oikein paljon onnea Lotta ja Olli!

Kommentit

Saila sanoi…
Ihanat häät selvästi! Mahtava kuva teistä tanssilattialla. Hääkakku salpaa hengityksen, mikä luomus! Käsittämättömän upea.
Voi miten kauniit häät :) Ja tuo hääkakku tosiaan on hieno :) mukavaa torstai aamua :)
Oi mikä kakku. Hauska fiiliskin välittyy hyvin kuvista.

En ole aikoihin ollutkaan häissä, mutta ensi viikolla olemme menossa häävieraiksi
Tuire sanoi…
Saila-Mukava kuulla, että häiden ihanuus välittyy sinne asti. Kakku oli aivan mahtava ja maultaan myös. Aurinkoisia päiviä saareen!

Happystarhome- Niin oli. Ihanaa kun sai olla mukana näissä häissä. Valoisaa loppuviikkoa sinulle!

Tuuli- Hyvä kuulla, että tunnelmat tulevat näkyviksi. Minäkin ilahduin kovasti kun saimme kutsun pitkästä aikaa. Viettäkää oikein hauskat häät!
Katja sanoi…
Häät ovat aika kauniita juhlia. Nuo näyttivät erityisen kauniilta, ja upea kakku! Itsellä on ilo päästä tänä kesänä kaksiin häihin, edellisestä kerrasta on jo vuosia aikaa.
Tuire sanoi…
Katja- Häät ovat ihania. Oli niin hauska saada kutsu. Onpa teillä onni päästä kaksiin häihin kesällä! Hauskoja juhlahetkiä!
Ihana asu sinulla, vallankin tuo hattu. Upeat häät ja vau, mikä kakku!
Tuire sanoi…
Satu- Kiitos kaunis! Hatun olen hankkinut todella kauan sitten ja tykkään siitä kovasti. Häät olivat todellakin aivan ihanat!