Vappu ja kesäjuhlavinkkejä


Vappuaattona meillä juhlittiin ystävien ja sukulaistan kanssa.


Pöytään katettiin kaikkea mahdollista äänekästä. Aloitimme aterian paukkuserpentiinien paukkeella.

Vappuaattona räntäsade taukosi juuri parahiksi kun grillasimme pihvejä ja halloumia ensimmäistä kertaa. Teimme itse perunasalaattia ja vihersalaattia. Lisäksi pöydässä oli kaloja. Koska meitä oli paljon laitoimme ruoat noutopöytään tällä kertaa.


Leivoin lehtikaalisiemennäkkileipää Risentan pussista. Ne olivat niin hyviä, että oli vaikea olla syömättä kaikkea jo ennen juhlia.


Shampanjaa ja mansikoita oli riittävästi.Kuohujuomat koristeltiin hattaralla!
Varsinkin lapset ilahtuivat.


Nostetaan malja vapulle, kesä alkakoon!


Britakakusta on muodostunut meille vapun vakiokakku tuoreilla mansikoilla. 


Olen jo tosi pitkään etsinyt neliön muotoista kakkujalustaa britalle ja vihdoin löysin Riviera Maisonin jalustan Annival Interiorista.


Your Face mekon löysin outletista.


Muutin blogin kokeeksi mosaiikiksi. 
Mitä mieltä olet hitti vai huti?

Aurinkoisia kevätpäiviä!

Kommentit

Hanna Skärgård sanoi…
Heippa! Ihania kuvia :-D Mutta kuule, tää mosaic musta vähän hankala...
Nonna sanoi…
Ihanat tarjoilut! Minäkään en ole oikein mosaicin ystävä...
Tuire sanoi…
Hanna ja Nonna- kiitos mielipiteistä! Uusin postaus ei oikein erotu. Yhteystiedot saattaa olla vaikea löytää myös. Taidan palata perinteiseen malliin. ��
Anonyymi sanoi…
Tämä on lempiblogini, mutta uusi blogipohja on sekava. En ihan innostu. :)
Tuire sanoi…
Ano- Kiitos, kiva kuulla! No niin taitaa olla aika sekava ja lisäksi se ei aina toimi mun koneella. Palaan vanhaan pikapuolin. 🙂
Anonyymi sanoi…
Ensimmäistä kertaa kommentoin... Tykkään kovasti seurata mukavaa blogiasi. On ihanaa katsoa kauniita kuvia ja unohtaa hetkeksi oma ruuhkavuosien arjen pyöritys. Nyt on vaan pakko kommentoida, että blogin ulkoasun muutos ei miellyttänyt. Luulin aluksi, että temppuileva tablettini ei ladannut sivuja oikein ja olin valmis heittämään jo koneen menemään. :) Täältäkin suunnalta siis kannatus vanhaan ulkoasuun palaamiseen. Hyvää äitienpäivää ja kevättä sinulle ja perheellesi.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Kiitos, hauska kuulla, että olet pysynyt mukana! Koitin juuri palauttaa, mutta ei se ollutkaan niin helppoa kuin luulin. Kokeillaan toista alustaa nyt vähän aikaa. Siitäkin saa antaa palautetta. Oikein ihanaa äitienpäivää teille!
Anonyymi sanoi…
Hei ! Minustakin Mosaic on jotenkin hankala, joten ihanaa blogiasi toivon voivani seurata ihan normimuodossa :). Onpa mukavaa, että Sinulta tuli taas päivitys ! Ihanaista kevättä !
Tuire sanoi…
Anonyymi- Kiitos kommentista! Yritän terästäytyä päivitysten kanssa. Ideoita riittää, mutta aikaa on niin vähän. Instan puolella on vähän tiiviinpää postailua. Ihanaista kevättä sinulle myös!
Hei vaan! Ihania vappukuvia ja mukava tunnelma. Tuo hattaravinkki on niin mainio, että aion 'varastaa' sen heti, kun saamme vaikkapa illallisvieraita! Kaunis mekko myös, punainen on lempivärini. :)

-A-