Portaikon remontti valmistui


Portaikon remontti valmistui.


Tasanteella on suuri lämpöpatteri. Puuseppä rakensi siihen kauniin suojan. 


Patterin suojus rakennettiin paljon korkeammaksi kuin itse patteri, jotta se toimisi samalla pöytätasona kauniille esineille. 


Lämpöpatteri oli myös sivussa, joten suojus rakennettiin myös patteria leveämmäksi ja näin tilaan tuli tasapaino.


 Seinät ovat pinkopahvia, joka luo tunnelmaa. Ne ovat maalattu Flamantin harmahtavalla Stone värisävyllä.  Flamantin maaleissa on kaunis pehmeä mattapinta.


Lautalattia maalattiin harmaaksi ja listat valkoisiksi. Kodinhoitohuoneeseen johtavasta vanhasta ovesta otettiin uudet maalikerrokset pois. Vanha maalipinta on todella kauniisti patinoitunut.


 Tuo seinä on jo ehtinyt kokea kovia. Ensin siihen osui hiilisanko ja sitten lapsi oksensi siihen punajuuret. Mutta vielä se on selviytynyt.


 Rakas löysi tätinsä vanhat kengät jostain laatikosta. Oli iloinen yllätys, että kengät sopivat jalkaani juuri passelisti. Jonain juhlapäivänä sujautan vintagekorkokengät jalkaani.  


Kengät ovat kyllä aika haperon oloiset,  joten täytyy valita rauhalliset kekkerit.


Ihanaa, että saimme muutaman taulunkin seinälle asti! Meillä on tarkoitus laittaa portaikon seinille valokuvagalleria. Tässä on kymmenen kehyksen alku. Kehykset ovat Ikeasta, jotta niitä olisi helppo hankkia aina lisää. Toivottavasti nyt pitävät kehykset tuotannossa pitkään.


Iloa alkavaan viikkoon!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kaunista!

Tällaiset remontti- ja sisustuspostaukset ovat kuin karkkia! :)
Täti Ruskea sanoi…
Onpa kaunis portaikko. Ihania yksityiskohtia! Ja kerrassaan mainio keksintö tuo pieni taso patterin ympärille. Me ollaan myös jo useamman vuoden ajan suunniteltu portaikkoon valokuvaseinää/-seiniä, muttei ei olla rohkaistuttu poraamaan reikiä kiviseiniin. Kuulinkin juuri vinkin jostain "tarrasta", jolla pystyy kiinnittämään myös tauluja seinille ilman että siitä jää jälkiä. Seuraavaksi pitää selvittää sen mahdollisuudet. Myös porrasseinän lamput vaativat selvitystyötä.
Tuire sanoi…
Anonyymi- Kiitos! Kiva kuulla! :)

Täti Ruskea- Kiitos! Taso on kyllä kiva. Nyt pitäisi vaan keksiä mitä siinä uskaltaa säilyttää kun pojilla kavereineen on sen verran vauhtia. :) Tarra kuullostaa tosi hyvälle, toivottavasti toimii hyvin. Täällä nämä hirsiseinät ovat kyllä superkätevät, vasara vaan käteen ja naula uppoaa nopeasti ja tukevasti. Lamput olisi kyllä ihanat myös!