Laskiaisena


Voi, mikä laskiainen kun täällä satelee vettä. 
Onneksi rynnättiin eilen laduille juuri sääennustusten kannustamana. 


Ostin viikonloppuna uudet suksetkin itselleni! Nyt oli hyvä tehdä se, kun esikoinen on jo niin iso, että voi ottaa minun vanhat seuraavaksi käyttöön. Pojilla sukset on kuitenkin vain vuoden käytössä. En edes muista kuinka kauan olen hiihtänyt noilla Peltosilla, ainakin 10 vuotta.


Uudet sukset ovat kauniit valkoiset suomessa tehdyt Järviset. Suksissa on kemikaalipohja, niitä ei tarvitse voidella. Suksien luvattiin toimivan hyvin pikkupakkasilla ja plus-keleillä. Ensimmäinen lenkki sujui mukavasti vauhdikkaiden poikien kanssa.Löysin ruusunnuppupelargoneja ´Red Pandora´.Pari pelargonia näyttävät vähän yksinäisiltä suurella keittiön ikkunalla, mutta tästä se pelargonikokoelma alkaa karttumaan.


Laskiaispullat tuli tällä kertaa kaupasta.


Iloista loppuviikkoa!

Kommentit

Saila sanoi…
Teillä on ollut oikein perinteinen laskiainen! Kiva katsella kuvia. Mua vain ei saa hiihtämään, kun vihaan lunta :-D Sade tekee minut iloiseksi, mutta täytyy toivoa, ettei nyt pakastu, kun sitten on hirmu hankala liikkua... etenkin vanhemmat ihmiset ovat kaatumisvaarassa ja se on hirveää. Olisipa aina kaikille mieluisa ja sopiva talvi!
Ihanan pirteitä hiihtokuvia ja kukkaistutuksia.
Tuire sanoi…
Saila-Kyllä oli, paitsi ei käyty pulkkamäessä. Kokoilepa hiihtoa, saatat ihastua talveen! :) On tosissaan liukasta tällä hetkellä. Sateen tullen aina toivotaan aikaista kevättä ja sitten palellaan vielä juhannuksenakin. Toivottavasti tänä keväänä ei käy niin.Olisipa tosiaan aina kaikille hyvä keli! Valoisia päiviä!

Suvituulia- Kiitos! Kukista saa pirteyttä! :) Iloisia päiviä!