Joulukuu!


Meille satoi kuukausi sitten lunta aivan hirveästi. Ajattelin jo, että se jäisi jopa maahan, mutta lumi suli pois kuitenkin.  


Kun lunta kerrankin tuli ajoissa päätin satsata joulukorttikuvauksiin. Juoksin ympäri taloa etsien laatikoita, peltilaatikoita ja paperipinoja ja nauhoja. Sain aikaiseksi kauniit paketit. 


Perhekin oli myötämielinen, mutta kuvauksissa kärsimätön. Enpä olisi arvannut, että hevonen  olisi se helpoin kuvattava tällä kertaa.


 Uljas hevonen oli niin kiltisti paikoillaan lempeillä silmillään kameraan katsellen. Hevosta ei tarvinnut houkutella, motivoida, lahjoa eikä ääntään korottaa. 


Hurjasti kiitoksia siitä, että saimme lainata hevosta joulukuvaan!
Varsinaista joulukorttia en täällä paljasta, se on yllätys ystäville ja sukulaisille.


Meillä kotona ei vielä joulua paljoa näy, olen suunnitellut verhoja ja tilasin jo kangastakin. Toivotaan vain, ettei ompelukoneeni temppuilisi verhojen teossa. Viimeistään viikonloppuna kaivetaan  joulukoristeet muuttolaatikoista.


Lahjoja olen jo ehtinyt ostaa jonkin verran. Seuraavaksi täytyy kartoittaa puuttuvat ja ostaa loput lahjat.


Tunnelmallista joulukuuta kaikille ja viisaita lahjavalintoja!


Kommentit

Saila sanoi…
Olipa harvinaisen sopiva sää joulukorttikuvauksiin! Ihanat kuvat hevosen kanssa, tulee sellaista "maalaislisää" ;-)
Tuire sanoi…
Saila- Kiitos! Niinpä, kyllä nyt oli otettava ilo irti lumesta! Tulisipa lumi takaisin, niin saisi kukatkin nukkua rauhassa. :)
Kiva heppa! Tee sinä parempia lahjaostoksia kuin mä, joka menin suostumaan tämän päivän 5v-synttärisankarin toiveeseen lasten ompelukoneesta....=) sellainen pilipalikasa ettei paremmasta väliä =)
Toivottavasti saatte pian lunta. Iloista joulunodotusta!
Nonna sanoi…
Loistava tuo viimeinen toivotuksesi! Pitää olla ajoissa kaupoissa, niin pysyy järki päässä...
Anonyymi sanoi…
Hepassa on selvästi mannekiini-ainesta. Ymmärtää hyvien kuvien päälle ja jaksaa poseerata intensiivisellä katseella, vaikka muut heittäisi jo kädet ilmaan. :)

Ihailen, kuinka jaksat panostaa kauniisiin ja merkityksellisiin hetkiin. Joku päivä teidän perheen valokuva-albumi on oikea aarrekartta tuleville sukupolville. :)
Nainen Talossa sanoi…
Voi mitä tunnelmaa. Ihanat kuvat <3
Tuire sanoi…
Elise- Kiitos! Mulla oli muuten myös sellainen pilipali lasten ompelukone pienenä. Se oli tosi ärsyttävä, mutta tykkäsin siitä silti. :D Hauskaa joulualus aikaa!

Nonna- Niinpä, se aikaisessa oleminen on varmasti melko ratkaisevaa viisaita ostoksia tehdessä. :)

Ano- Voi kiitos, miten kauniisti sanottu! Olen kyllä tehtaillut kuvakirjoja tuleville sukupolville, toivottavasti niitä joku joskus arvostaa. Heppa oli kyllä täydellinen mannekiini ja muutenkin niin ihana!

Nainen Talossa- Kiitos! Musta tuntuu, että pidän talvesta aina vaan enemmän. :)
Lumo sanoi…
Onpa kivoja kuvia. Hetkestä täytyy napata kiinni, ennenkuin se vilahtaa ohi!
Tuire sanoi…
Lumo- Kiitos! No niinpä. miten nopeaan joulu jo lähestyy! <3