Avajaisissa- Over the Moon by Donna


Donna on avannut ihanan muotiliikkeen Espooseen ja nettiin.


Olarin showroomilla pääsee kokeilemaan Balmuirin, Odd Mollyn, Nun, Pleasen, Bunkerin, Creamin, Sixty Daysin, One Seasonin, Barfotan ja monien muiden houkuttelevien merkkien vaatteita, kenkiä ja koruja.Herkulliset pikkusuolaiset ja suloiset pinkit leivokset ovat valmiina avajaisvieraille.Kaunis Donna pukeutuu mieluiten tanskalaisen NU-merkin trendikkäisiin vaatteisiin.Itse ihastuin tähän Odd Mollyn pitkään paitaan. Pidempi paitis ja pitkät saapikkaat ovat juuri tämän hetken juttu. (Seuraavaksi minun pitäisi löytää ne pitkät saapikkaat.) 


Avajaistarjouksena Donna tarjoaa lukijoilleni tätä Odd Mollyn Atmosphere Blouse-paitaa alennettuun hintaan 79€, norm. 119€. 

Väreinä; mintunvihreä, valkoinen ja hiilenmusta. Koot 1 ja 2. Kampanjakoodi: kuulaskepeaPaitiksen lisäksi sorruin Odd Mollyn alusmekkoon. Se on niin pehmeän tuntuinen ja lämmittää kivasti kylmällä minua mekkoihmistä.


Over the Moon by Donna: Kuunkehrä 4 B (2krs.)
Avoinna: MA kiinni, TI, KE, TO klo 14-18, PE klo 14-17, LA klo 12-16, Su kiinni. 


Onnea uudelle putiikille ja Donnalle!

Kommentit

Pieni Lintu sanoi…
Ihana Donna - varmasti putiikki on yhtä ihana. Olisipa lähempänä. :) Mutta onneksi verkkokauppa. :D
Tuire sanoi…
Pieni Lintu- Donna on aina hyväntuulinen. Niinpä, verkkokaupat helpottavat paljon, vaikka kiva on päästä katselemaan ja kokeilemaan oikeastikin. :) Valoisia päiviä!