VapputunnelmiaVappupöytä koristeltiin kuopuksen keräämin kukkasin.
Hän tietää kuinka äidin saa iloiseksi.


Sain keskeyttää kasvisten pilkkomisen moneen kertaan kun hän toi kukkasia vähin erin. :)


Grillasimme tuoretta maissia, munakoisoa, kesäkurpitsaa, sipulia, herkkusieniä sekä pihviä ja halloumi-juustoa.


Austraalian vieraamme tuoma viinipullo sopi hyvin pihvin kanssa.


Miten ihanan sään saimme vapuksi, sateet jäivät tulematta.


Mekko löytyi pääsiäislomalla h&m:ltä.


Tippaleivät syötiin ulkona auringosta nauttien.Sinistä. Viime kesänä vaatekaappiini hiipi sinisiä ja valkoisia vaatteita. Näyttää siltä, että tänä kesänä sama tyyli jatkuu.


Toukokuu on täällä.
Kaunista kukkakuuta kaikille!

Kommentit

Saila sanoi…
Niin liikuttavat kukkakimput! Ja ihanasti sopii sinivalkoinen sinulle, ja vappusääkin on ollut mitä mainoin. Aurinkoista toukokuuta!
Anonyymi sanoi…
Ihania kevätkuvia💕 -kaima
Tuire sanoi…
Saila- kiitos! Liikkikset on kimput minustakin. Kiva jos sininen tuntuu sopivan. Välillä on hyvä uusia värejä. :) Aurinkoa sinulle saareen!
Kaima- Kiitos kaima! Kiva saada kaimalta viestejä, meitä on niin vähän. :)
Hanni sanoi…
Ihanat kuvat!
Sininen ja valkoinen -kauniit yhdessä ja erikseen. Vaatteissa ja kukkasissa! Täällä vasta kevätkaihonkukkien lehtiä alkaa pilkistellä mullasta, eli hiukan perässä tullaan.
Mahtavaa, että on kevät! Lisää aurinkoisia kevätpäiviä sinne :)

Tuire sanoi…
Hanni- Kiitos! Tämä lämpö ja aurinko sateiden jälkeen varmasti herättää luonnon oikein todenteolla. :) Nyt tuntuu ihanasti keväältä! Kukkaisia päiviä teille!
Nainen Talossa sanoi…
Ihanaa, kun saa tuollaisia kimppuja. Minäkin saan :).
Sinivalkoinen miellyttää silmää. Se on raikas yhdistelmä. Mekkohan on oikein löytö. Sopii sinulle. Iloista viikkoa Tuire!
Anonyymi sanoi…
Ovatko tippaleivät itsetehtyjä vai kaupasta? Jos ovat kaupasta, ovatko pehmeitä vai kovia? Olen lapsuudessani syönyt pehmeitä tippaleipiä (jotka ovat kovia parempia), mutta niitä ei tunnu helposti löytyvän päkuapunkiseudulta.
Tuire sanoi…
Nainen Talossa- Lapset ovat ihania kun keräävät kukkakimppuja. :) Kiitos, tykkään itsekin mekosta. Aina joskus voi tehdä löydön. Aurinkoista viikkoa sinne! <3

anonyymi- Tippaleivät ostettiin leipomosta. Ne olivat aika kovia ja oikein herkullisia. Itse en olekaan vielä koskaan kokeillut tippaleivän tekoa, ehkäpä joskus voisi yrittää. :)
Ihania vappukuvia! Meilläkin täällä pohjoisessa kohta saadaan muitakin luonnonkukkia kuin leskenlehtiä...!
Niin ja muuten, kannattaa rohkaistua kokeilemaan tippaleipien tekoa vaikka vappu jo menikin! Tyhjällä säilykepurkin rinkulalla kattilassa ja taikina muovipussissa onnistut ihan varmasti =)
Tuire sanoi…
Elise- Kiitos! Tämä aika kun kukkia alkaa nousta on niin ihanaa! Kiitos rohkaisusta ja vinkeistä, ehkäpä ensi vuonna sitten kokeilen. :) Valoisia päiviä pohjoiseen!
Niin kauniit kuvat ja voi liikkis noita pieniä kukkakimppuja ja niiden tuoja! <3
Tuire sanoi…
Marita- Kiitos! Hän on kyllä liikkis kimppujensa kanssa. Kauniita päiviä!
Aurinkokujalla sanoi…
Suloisia nuo pienet kun ne tuo noita kimppujansa. Minäkään en ole uskaltanut kokeilla tippaleipien tekoa, pitäiskö munkin ens vuonna.
Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
Hyvää viikonloppua.
Tuire sanoi…
Aurinkokujalla- No niin, ensi vuonna teemme sitten tippaleipiä. :) Kiitos kutsusta, tulen blogivierailulle. Aurinkoa sinne!