Hiihtoretkellä


Talven kylmä aurinko. 


Lähdimme eilen hiihtoretkelle.


Päätimme hiihtää, vaikka pakkanen paukkui -20 astetta.

Talvi voi olla lyhyt ja aina on kiire, eikä tänä viikonloppuna ole tarvinnut tehdä lumitöitäkään. Parempi lähteä, eikä vain meinata.Parta ja letti huurussa hiihdimme metsälenkin.
Kuopus kitisi alkumatkan, mutta vauhtiin päästyään hän halusi jatkaa. Esikoista alkoi paleltaa ja hän marisi loppumatkan.


Kukkakauppias kysyi, että luistiko suksi? 
Sitä emme olleet ehtineet ajatella. 


Luonto oli niin kaunis, että tunsin jääneeni plussan puolelle tälläkin reissulla. 


Toivottavasti päästään pian uudelleen hiihtelemään.

Reippaita talvipäiviä kaikille!

Kommentit

Täällä oli eilen -25 mutta niin vain piti tytölle kaivaa sukset kun halusivat välttämättä kaverinsa kanssa hiihtämään. Eihän ne kauan olleet, vaan alle puolen tunnin päästä tulivat kiireesti takaisin :D
Saila sanoi…
Ihanaa että pääsit hiihtämään! Minäkin aloin eilen ajatella äidin vanhoja puusuksia navetassa, olen niillä joskus hiihtänyt. Kaupungissa se on hankalaa, kun ladut ovat kapeille suksille, mutta täällä umpihangessa ne ovat hyvät. Ehkä pitäisi vetää pikku lenkki. Posket saa sillä punaisiksi!
jenni sanoi…
Juu eikö oo kiva näitten nykylasten kanssa lähtee hiihtämään tai ylipäänsä mihinkään pois älylaitteiden luota? Alkumatkan toinen kitisee ja loppumatksn toinen marisee, nauti siinä nyt sitten luonnon rauhasta!
Kuulostaa hyvin tutulta että aina joku valittaa! Pitää laittaa korvat itseltä kiinni niin pystyy nauttimaan...!
Mekin vedettiin extremesunnuntai ja luisteltiin oman metsälammen jäällä kun pakkasta oli 27 astetta! Kun ripset jäätyi päätettiin lähteä kotiin...
Ihania talvipäiviä! <3
Tuire sanoi…
Hannele-Hienoa kun hiihtävät! Kyllä puolikin tuntia on ihan hyvä harjoitus. :)

Saila- Posket punehtui kyllä nopiaan. :) Vanhoilla puusuksilla en olekaan vielä hiihtänyt. Toimivat varmaakin mainiosti siellä hangessa. Olisi hauska kokeilla. En ole myöskään lumikenkäillyt. Osta lisäksi kaupunkisukset. :)

jenni- Lasten kanssa yllätyksiä riittää. Välillä niitä ei saa sisälle ja välillä ei ulos. :D Hyvä kuitenkin, että hiihdimme. Nuorempi ei ollut hiihtänyt kahteen vuoteen kun viime talvi oli lyhyt ja meni pitkälti sairastellessa. Pidetään peukkuja, että ensi kerralla nautimme luonnon rauhasta molemmat. :)

Elise- Joo, välillä pitää käyttää valikoivaa kuuloa. Metsälammen jäällä luistelu kuullostaa aivan satumaiselta. Varmasti upea päivä, mutta hyvä ottaa ne ripsetkin huomioon. :) Hauskoja talvipäiviä!
Souliina S sanoi…
Kyllä on kauniit maisemat, kyllähän siellä varmasti kelpasi hiihdellä :)
Tuire sanoi…
Souliina S- Kyllä kelpasi hiihdellä. Näitä maisemia katsellessa unohtaa kaikki talven nurjat puolet. :)
Ihanan talviset kuvat <4

- Ronja -

http://valokuvagalleria.blogspot.fi
Tuire sanoi…
Ronja- Kiitos! Talven kauneus on ihmeellistä. :)
Nonna sanoi…
On meillä vaan hienot maisemat tuolla "kotilenkillä". Sielu lepää! Mukavaa viikonloppua!
Tuire sanoi…
Nonna- No niin on. Pitäisi vaan useammin ehtiä sinne, säästä viis. :) Iloista viikonloppua!